icon

Co pomáhá na padání vlasů po porodu?

martivit92
1. srp 2025

Prosím co pomáhá na vypadávání a obnovení vlasů ? Je to masakr, jsem 4m. po porodu a jsou to neskutečné chuchvalce vlasů co mi padá. Dělají se mi už i kouty 🙈 ... Potřebují fakt něco účinné, s čím máte zkušenosti. Furt na mě skáče Bloom Robbins gumové vitamíny. Ale tomu nějak nevěřím a jsem skeptická 😅 .

1pomnenka
1. srp 2025

Nepomůže nic, chce to čas.

miryp
1. srp 2025

V tomto případě mi nepomáhalo nic, jen čas. Vlasy prostě pár týdnů extrémně padaly a pak zase narostly. Polykání vitamínů a antioxidantů bylo úplně k ničemu.
Na běžné padání vlasů u špatné štítné žlázy mi pomáhá B-komplex, Omega3 a Astaxanthin. Konečně po koupání netahám trsy vypadaných vlasů...

lencaa11
1. srp 2025

@martivit92 dcera to teď měla po hormonálním srumu má inzulín zabral ji Biosil forte ,šampon na padání vlasů Právě objeveno v dm: vlasový šampon s kofeinem, 200 ml (https://dm.cz/alverde-naturkosmetik-vlasovy-sam...) z dm Právě objeveno v dm: bylinná vlasová voda s lopuchem, 120 ml (https://dm.cz/alpa-bylinna-vlasova-voda-s-lopuc...)..

monny3
1. srp 2025

Je to hormonální, v těhotenství vlasy skoro nepadají, pár měsíců po porodu prostě padají extrémně hodně. Cokoliv si koupíš je v tomto případě spíš placebo 🤷🏻‍♀️

slecnami
1. srp 2025

Jak už napsaly holky nade mnou, bohužel nepomůže nic. Mně cca 9 měsíců po porodu vypadaly vlasy tak, že jsem měla kouty do půlky hlavy. Neuděláš nic 🤷

martivit92
autor
1. srp 2025
@lencaa11

@martivit92 dcera to teď měla po hormonálním srumu má inzulín zabral ji Biosil forte ,šampon na padání vlasů Právě objeveno v dm: vlasový šampon s kofeinem, 200 ml (https://dm.cz/alverde-naturkosmetik-vlasovy-sam...) z dm Právě objeveno v dm: bylinná vlasová voda s lopuchem, 120 ml (https://dm.cz/alpa-bylinna-vlasova-voda-s-lopuc...)..

@lencaa11 děkuji, zkusím ☺️

martivit92
autor
1. srp 2025
@slecnami

Jak už napsaly holky nade mnou, bohužel nepomůže nic. Mně cca 9 měsíců po porodu vypadaly vlasy tak, že jsem měla kouty do půlky hlavy. Neuděláš nic 🤷

@slecnami tak to potěš koště 🙈 děkuji 🤭

titina12
1. srp 2025

Mě osobně to co píšeš to robinson pomohlo 🙂 ale myslím si že je to individuální a jinak řeším to samé a budu asi znovu objednávat 🙂

martinadoporucuje
1. srp 2025

Taky jsem si tím prošla a nejen po porodu ale vždy na jaře téměř každý rok... Možná vám chybí nějaké vitamíny a minerály, a některé vitamíny obsahují i kyselinu hyaluronovou. Držím palečky.

ukki
1. srp 2025

@martivit92 mě skvěle zabral Biosil, doporučila mi ho kadeřnice

me_druhe_ja
1. srp 2025

Nepomůže nic. Zhruba po roce to přestalo a začaly růst novy. 🙂

klpoiu
2. srp 2025

Jak tu pisou, ci nekde jinde, ze zabralo na padani po porodu to ci ono, tak ne. Neni ro pravda! Tohle padani je hormonalni. A muzes si na tu hlavu dat cokoliv, zrat cokoli , ale nic ti prostě nepomůže! Tohle musi odeznit samo. Ze zensky neco berou a ejhle,vlasy prestaly padat, neni tím pripravkem, ale dobou. Trefily se zrovinka do doby,kdy hormony jsou na ustupu ,vlasy prestavaji padat a nove vlasy se probiraji k životu. Nic vic v tom neni. Ten vlas je kvuli naporu hormonu proste mrtvej a vypadne tak ci tak. Dulezite je ale vedet, ze znovu naroste. A to je to, co ty muzes ovlivnit. Růst novych a stalych vlasu a jejich kvalitu. Kvalitní silny vlas da za dva. Takze i male množství vlasu vypadá jako bohata kstice. Ale utracet penize za drahe blbosti na zastaveni padani je zbytečnost. Panthenol za par kacek ma vse co vlas potrebuje. Ale nepomuze zastavit padani. To musis proste přetrpět. A rekni si sama, je opravdu zadouci na vlasy patlat drahe kravinky, kdyz vis ,ze ten vlas stejne vypadne? A ses bohuzel na zacatku. Jeste nejaky ten mesic ti to trvat muze. Pak jak kdyz mavnes to prestane. A opravdu, dorostou! Takze ještě s patlanim vydrz. Cca ten 10 mesic po porodu, muzes zacit s patlanim. Přípravky potřebuji taky nějaký cas nez zacnou ucinkovat a cca ty dva mesice jsou ideal. A ten jeden rok je pro vlasy tak nejak zlomovy. Takze budou mit pro rust a kvalitu co potrebuji.

krisstina93
2. srp 2025

Ted už nic, chce to čas, mě u prvního dítěte vypadaly vlasy pomalu do plešata. U dalších sem nasazovala vitaminy uz v těhotenství a tak strasne to nebylo. Jinak padat to přestalo až kdyz sem přestala kojit.

felis
2. srp 2025
@ukki

@martivit92 mě skvěle zabral Biosil, doporučila mi ho kadeřnice

@ukki jj, souhlasím.. I moje kadeřnice ho brala a doporučovala.
@martivit92 já Biosll brala před těhotenstvím a zlepšil mi vlasy, nehty I pleť. Poměr cena-výkon je bezkonkurenční. Stojí okolo 90,- 😃 podobný efekt mají vitaminy na vlasy z DMka zn. Mivolis.
https://www.drmax.cz/biosil-plus-tbl-60?utm_sou...

nupta
3. srp 2025

@martivit92 Nic, leda další těhotenství... Pozitivní stránka těhotenství byla krásná pleť a vlasy. A samozřejmě brouček v bříšku.
Circa po roce od porodu se padání vlasů vrátilo na stejnou rychlost jako před otěhotněním.

martivit92
autor
3. srp 2025
@nupta

@martivit92 Nic, leda další těhotenství... Pozitivní stránka těhotenství byla krásná pleť a vlasy. A samozřejmě brouček v bříšku.
Circa po roce od porodu se padání vlasů vrátilo na stejnou rychlost jako před otěhotněním.

@nupta přesně, v době těhotenství jsem si říkala, wow mě nepadají vlasy, nehty pevné, pleť lepší... No a 4 měsíc po porodu a hrůza 🙈