Deflagyn - zkušenost

22anicka
20. únor 2023

Ahoj, našla jsem málo recenzí a zkušeností s Deflagynem a ráda bych sdílela svou zkušenost.
Z výsledků cytologie mi vyšel 2x za sebou pozitivní nález. LSIL výsledek - těžce závažné. Po druhém výsledku mi doktor doporučil právě Deflagyn a kontrola za 3 měsíce. Koupila jsem si tedy Deflagyn, každý den před spaním jsem zaváděla dávku a po 3 měs kontrola. Nyní jsem volala na výsledky cyto a výsledek negativní. Kontrola ‘až’ za půl roku -> výsledek musí být 2x po sobě negativní. Čili za 6 měs bude opět kontrola a 3 měs před zavedu opět Deflagyn.
Holky, pokud chcete zkusit vše, doporučuji a přeji všem jen zdraví!

lencaa11
21. únor 2023

@22anicka jen to malinko poupravím - vaše výsledky - LSIL
Nález LSIL znamená, že výsledek stěru je mírně abnormální, nicméně riziko přítomnosti závažných přednádorových změn je velmi malé. Pokud se tento cytologický nález v dalším kontrolním stěru opakuje, je potřeba ověřit odběrem biopsie.
Každopádně se musí udělat kontrola - nejčastěji kontrolní cytologický stěr (za cca 6 měsíců). Pokud by cytologie byla dále abnormální, je vhodno zvažovat podrobnější vyšetření děložního hrdla (expertní kolpo, biopsie, HPV testace atd..).
Vaše tělo si stim to stavem dokáže pomoci kdyby jste měla středně a těžké změny už bys tě zřejmě šla na vyšetření čípku ...