Díky za podporu a odvahu při rozhodování o operaci
Včera jsem dávala diskuzí o tom jak sem vyplašená z toho že bych musela rodit pomocí operace
Všem kdo se k tomu jakkoli vyjádřil jsem vděčná páč mě to utužilo k tomu že v budoucnu prcek bude i kdybych nikdy nerodila a šla jen na operací tak mi to dodalo naději miminko mít a tím chci všem poděkovat 😊🥰
Další informace k tomu už zjišťovat nebudu a smířim se z operací… a pokud se z tím smíři i přítel že to nebude tak jak by on chtěl tak se o prcka budem snažit už to nechám osudu jestli nebude hledat jinou babu co mu dokáže přívest na svět dítě podle jeho představ ( chce být u všechny kontrol vyšetření a porodu což já mu dokazu spnit jen ten začátek...)
A po zákroku už by to šlo všechno k lepšímu a nebyla bych už na to samá. Všem chci poděkovat ikdyž si někteří mysleli že jsem troll
Takže jak jste psali troll vám moc děkuje za podporu a povzbuzení a po zákroku už na to nebudu sama 😊
@somalicats rodila normálně?
Já když už bych měla definitivně rozhodnuto že by to byl císař tak už bych druhé neplánovala a nechala se asi podvazat. Přítel by za náma rozhodně přišel určitě jak bych se probrala
@zdenik7 Rodila císařem pochopitelně, vaginálně by neporodila. Ale neřešila všechno tak jak Ty, prostě to vzala jako fakt a nehrotila to, že normálně neporodí.
@somalicats taky se z tím smiřují že nebudu rodit ale půjdu na operaci teď se z tím vyrovnat jen přítel pak se pokusíme o snažení
Ehm, já mám ještě jeden poznatek, pramenící z toho, že přítel má jasné představy i s tebou chodí na běžnou prohlídku na gynekologii... Řešili jste jiné praktické věci? manželství? Bydlení? Máš taky někdy prostor pro vlastní názor nebo má názor on a ty se přizpůsobíš? Nemusíš mi odpovídat, jen se zamysli🙂
@zdenik7 Četla jsem i první diskuzi a takhle uvažuje žena zralá na dítě??? 🤣 Kup si raději křečka.
Holky, vyprdněte se na to. Je to troll. Na emiminu už ho holky nahlásily. Tam se dá totiž dobře zjistit, ke kterému nicku anonymně založená diskuze patří.
@zdenik7 ne? Ponizujes se na epipi a tady. Urazis zeny, která si prošli CS, ze to není porod, ale operace, že chudáček přítel bude sedět doma na zadní části těla, a čekat smutně na informaci, že se dítě vytáhlo z břicha, protože to není porod...Nech toho laskavě a nehnij do takových věcí. A jak se psalo tam i tady kup si křečka!
@iveta_neradova to by bylo celkem úlevné zjištění, protože tohle je fakt síla
@iveta_neradova ale já nepíšu anonymně... Pokud je troll každá kdo se svěří tak proč tyhle poradny vzniklý
@iveta_neradova tam už se ví k jakemu nicku patří, dokonce si i odpovídá, to je tak když si někdo nedává pozor a neodpoví anonymně :D.
@iveta_neradova
@tasimia nemáte odkaz prosím? Na tu diskuzi na em
Troll je asi každý kdo se svěří takže toho docela lituji že jsem někde něco psala a čekala normální reakce
@tasimia děkuju
@jako_mala_holka tam už dostal/a blok za urážení a nevhodné chování ;)
Ty blaho, na em se teda rozjel/a...
Poslední pro trolla: běž se léčit, potřebuješ to jak sůl
@jako_mala_holka nestačila jedna diskuze, proč to nerozjet po druhé.
@tasimia fuj, je mi z toho člověka na zvracení, a to mi nevolnosti už skoro přešly
@jako_mala_holka me taky docela naštval. Napsat, že žena, která nedokáže normalne porodit, by se mela tam dole nechat zašít, byl vrchol. Si ani neuvědomuje, ze admin vidí, kdo je anonym. Za ten se neschová.
Takový lidi by meli dostat permanentní ban, na takové sítě. Neuvědomuje si, jak může ublížit.
Škoda že nemám čas ty diskuze pročíst 🧐
@tasimia mě to osobně nechává celkem chladnou, se sekci jsem byla srovnana už v minulém těhotenství a nijak si to neberu, ale toto číst někdo, kdo s tím srovnany není, třeba v šestinedělí po sc, prostě nějak v háji... Hnus fialový, fakt
Jako některé ty komentáře jsou na blití, vtipné bylo teda to, když si sama odpovídala úplně stejným stylem psaní a myslela si, že jsou všichni kolem úplně blbí (jako on/a)

@zdenik7 Ano, a tomu se říká porod císařským řezem. Jinak jsem koukla na tu první diskusi a budeš se divit, ale stejnou diagnózu má víc žen, s jednou takovou jsem ležela kdysi v porodnici - zvládla bez problémů dvě děti a její manžel s tím opravdu problém neměl. Spíš bych Ti doporučila pro začátek psychologa, aby ses trochu srovnala.