icon

Jaký máte názor na postavu ve fikci?

4. led 2025
autor
4. led 2025
jaja01k
4. led 2025

Normální.

petramana
4. led 2025

to uz tu jednou myslim bylo...

berenika39
4. led 2025

Kolik ti je?

petulkadodo
4. led 2025

Dost hubená

reeeza
4. led 2025

Není mi moc příjemné hodnotit postavu, důležité je, jak se cítíš ve svém těle a jestli se máš ráda. Jestli jíš vyváženě, jsi zdravá, máš pohyb atp. Každý ale máme i genetickou výbavu, kterou leckdy nejde moc obejít. Je fajn se mít rádi jací jsme.

Záleží i na věku. Tvá postava mi sedí spíš k mladší dívčině. Postavu máš pěknou. Přidala bych klidně pár kil navíc.

Ale opět...pokud jíš normálně a nepřibíráš, nemá cenu poukazovat na tvoji štíhlou postavu. Nemá cenu se trápit. Někteří lidi prostě jsou štíhlí, I když toho jí 2x víc jak druzí. Stejně nepřiberou. Nemá cenu jim říkat jak jsou hubení a vychrtlí atp... Pokud držíš naopak diety nebo si snad myslíš, že jsi tlustá, tak ne, nejsi. Jsi štíhlá a už nehubni.

moudivlacek
4. led 2025

@petramana klasika, začátek ledna ;) stejně nechápu, k čemu to někomu je, je spousta holek/žen, kterým i když se řekne, že jsou štíhlé a jsou, tak přesto mají problémy např. s příjmem potravy
a přesně jak píše @reeeza pokud slečna/paní jí vyváženě, má pohyb, není co řešit, každý máme nějakou postavu, někdo holt nikdy nebude mít 50kg, zatímco jiný bojuje a slaví každé kilo nahoru

petrasipkova1
4. led 2025

Kdybych neviděla ty ruce,tak bych si myslela 13 tileta vycouhla slečna. Postava hodně štíhlá, chlapecká, spíš geneticky či z hladu.

neomenia
4. led 2025

Vyhublá

autor
4. led 2025

Je mi 19, nedržím dietu, přesto jsem odmalička hubená a poslouchám že mám přibrat ale nevím jak

llluckaaa
4. led 2025

Hubená. Rodiče mají podobnou postavu jako ty? Lékař taky rika, ze máš přibrat? Zdravotně jsi v pořádku?

blondynka400
4. led 2025

Zkus začít chodit do posilovny a k tomu pořádná strava, hlavně hodně bílkovin (včetně protein drinků). Postavu máš hezkou, když k tomu přidáš svaly, nebudeš působit tak vyhuble.

marketa1218
4. led 2025

Jsi hubená, ale nepřijdeš mi nepřirozená. Budeš asi i vysoká a máte to v rodině ne? Taková ta holka, jak se říká samá ruka, samá noha. Pokud se normálně stravuješ a cítíš se ve svém těle dobře, tak neřeš. Důležité je jestli jsi zdravotně v pořádku. Třeba máš i větší výdej než příjem? Atletika, běh..

eviicka
4. led 2025

U štíhlých/hubených lidí je problém, že jim to okolí rádo a často předhazuje (a někdy opravdu až nepříjemně a často ze závisti). Zkus se nad to povznést, pokud jíš zdravě, nemáš zdravotní problém ber se taková jaká jsi. Spoustě mužům se budeš líbit, spousta žen by tvoji postavu brala hned.

petrasipkova1
4. led 2025

Pokud je ti 19, tak nádhera. Co bych za to dala. Vypadáš že máš k tomu dispozice být hodně štíhlá a ver mi, ze je to obrovsky bonus do života.
Nic neposlouchej a užívej si život.

lp183
4. led 2025

V 19 jsem vypadala stejně. Jedla jsem hodně, ale mela jsem i hodně pohybu, věcně někde spěchala na poslední chvíli, to se spalovalo… praktický lékař pro dospělé mě podezříval z poruchy příjmu potravy. Na vysoké jsem si to ještě držela, ale pak šup do práce, sedavé zaměstnání a do roka 10kg nahoře.

gruyerre
4. led 2025

Tohle je naprosto normální, pěkná postava adekvátní ke tvému věku. Kecy o tom, že bys měla ztloustnout, neber vážně, každý je jinak stavěný, ale určitě není pro nikoho dobré se například úmyslně vyžírat či dokonce omezovat pohyb, aby ztloustl. Pokud normálně jíš, je přesně tahle postava pro tebe akorát. Mně se líbí, taky jsem takovou měla v devatenácti. S přibývajícím věkem se dost možná víc zaoblíš, což bude taky vypadat pěkně. Rozhodně ale teda nedoporučuji úmyslně tloustnout.

martina1317
5. led 2025

Tohle je postava mlade holky, ktera se hleda. Je to postava “pred detmi”, rekla bych i pred poradnim “dospenim”. Je to postava, ktera toho jeste hodne zvladne. Zvladne se xkrat zvetsit a vytvorit dite. Pak se taky zvladne xkrat zmensit. Prsa se zvetsi a zmensi. Postava je proste relativni. Ted je nejaka a za mesic uz byt nemusi. Nema cenu to resit, trapit se tim, premyslet nad tim. Pokud rano vstanes, nic te neboli, zvladnes si pres bricho zavazat tkanicky a jsi spokojena se svoji kondickou, nic nemen.

bledulka84
5. led 2025

Mi přijde, že postavu zkresluje i úhel fotografie, ale neznám reál. Každopádně taky jsem to za mlada slýchala neustále a kdybych si s dotyčnými dala závody, kdo toho sní víc, vsadím se, že bych vyhrála. Naštěstí mi postava zůstala i ve 40ti a už nikdo neříká "měla bys přibrat", ale spíše mi ji závidí. Pokud normálně jíš, tak to neřeš, možná jen změn šatník tak, ať podtrhne tvoji ženskost.

betelgeuzz
5. led 2025

Máš pěknou postavu, štíhlou. Pokud jak píšeš, nedržíš diety, jíš a hýbeš se přiměřeně, tak jsi prostě takový typ. Nauč se mít svou postavu ráda a na ostatní kašli. Vymysli si nějakou odpověd, kterou budeš na takové poznámky používat, např. "Závidíš?"
Taky mám takovou postavu, teda v mládí jsem byla úplně jako ty. Jak jsem začala pracovat v kanclu, tak jsem se trochu obalila, ale jen tak akorát. Asi párkrát uslyšíš, že máš malý prsa, ale neboj, je i spousta kluků, kterým se štíhlý holky s malýma prsama líbí. hlavně se nenech ovlivnit dnešním trendem silikonů.

izz76
5. led 2025

Normální hezká,hubená postava. Jestli chceš mít jiné tvary začni posilovat,ale za mě v pohodě,lepší než mít špeky.

barumrallyebum
5. led 2025

Zavidi ti. Nebo mela reci nejaka babicka, ktera se boji, abys neumrela hlady?

autor
5. led 2025

Já právěže sportuji málo, měla bych víc a nejsem nejak vysoka
@marketa1218

autor
5. led 2025

@betelgeuzz jo to jsem už slysela a vadí mi to ale silikony nechci, zdraví je důležitější

autor
5. led 2025

@barumrallyebum kéžby jen babička ale vsichni, i spoluzacky komentuji😭

barumrallyebum
6. led 2025

A spoluzacky vypadaji jak? Jsou taky stihle nebo maji nadvahu? V dnesni dobe jsou i mlade holky casto pri tele, my meli ve tride jen jednu " tlustou", v dnesni dobe by se reklo plnostihlou. Kdyz jsou vsichni pri tele a jedna je mezi nima stihla, tak samozrejme bude poslouchat kecy. Ano, jsi stihlejsi, ale zadny extrem, nekdo je stihlejsi nekdo silnejsi, ale hloupe kecy a urazky poslouchaji jen ti stihlejsi! Taky jsem byla takova hubena a co jsem si vyslechla...

autor
6. led 2025

@barumrallyebum Dvě jsou tak více při těle, ale ostatní mají průměrné postavy