Kde a jak při covidu bolí záda?
Otázka je jasná, díky za odpovědi
@palja a v kuse? Nebo chvilkama? A zhorsovalo se to?
V kuse ne. Jen večer a v noci a nebo když jsem si lehla do postele a taky při zimnici, kterou jsem měla. Nezhoršovalo se to, pálilo mě to pořád stejně.
A manžel měl taky covid. Toho bolely celá záda jak při chřipce, taky takové pálení svalů. Taky se mu to nezhorsovalo, ale bolelo ho to pořád, cca 4 dny, pak to přešlo.
Kůže na celých zádech mi hořela, 2-3dny, pak to postupně sláblo
Mě teda bolela celá záda, nevedela jsem už jak si lehnout aby se mi ulevilo, ale nejvíce asi nad bedry. Ale byla to spis bolest jako bych je měla namožená
V kříži a bylo to šílenýýýýý
Bolel me celej clovek, nejvic asi v krizi a panev.
Mě vůbec, ale manžela strašně bolelo v kříži.
Tyo holky díky moc za odpovědi! Ten covid je fakt sra*
Mě nejvíc mezi lopatkami a pak v bedrech. Jakoby rozlámaná, ale strašlivě. Kůže mě nepálila.
mě v kříži a pánev, kyčle...
Mě bolely spíš v dolní části, jako před porodem.
No, pro mě byl jeden z prvních příznaků covidu, že se mi zablokoval krk, ale neuvěřitelným způsobem.
Hele, mě teda nebolely záda, ale strašně obě dvě ruce, na kterejch mám chycený karpály a vydedukovala jsem z toho, že s tím, s čím, má člověk nějakej problém, tak tam se covid vrazil...myslela sem, že mi asi týden upadnou...
Mě strašně v kříži celou noc jsem kvůli tomu nespala
@germaine jo, s tím souhlasím. Když jsem ho měla poprvé tak mi skočil hned na průdušky. S těma mám problém od malička
Ano, fakt hodně..
Mezi lopatkama a každý den se to stěhovalo, od shora až poslední den kříže
@germaine Jj taky jako autorka. Od mala průduškář a začalo to taky jimi. 😏

Mně strašně pálily ramena a záda jen kolem lopatek. Celá záda ne.