Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@hojda tak minuke jsi psala,ze to ma jen 16 tis. A to bylo do rozvolneni opatreni a ejhle, ono i po tom zmirneni to porad roste,ty fakt nevis co chces,ja myskim,ze presne takto rostly petice ohledne deti do skol,sbiralo se to postuone,az se to nasbiralo...stejne ty rousky nicemu nepomuzou,ale ty to proste slyset nechces,tak si ji nos dal a ostarni nechej v klidu zit
@marcicek84 prosim te, mas odkaz na tu petici?
@marcicek84 díky 🙂
@marcicek84 Ne, zase pleteš jako obvykle. Minule jsem psala: 21. srp 2020
@marketa11112 Petici podepsalo necelých 23 tisíc lidí, to je opravdu málo na to, že se roušky týkají téměř všech.
Takže to je nárůst o 2 tisice za 10 dní. Bylo to málo a je to pořád málo😉.
@marcicek84 A ani se nedivím, že to nikdo nechce podepsat, když jsou tam uvedené ty nesmyslné studie, to je skoro ostuda dát pod něco takového svoje jméno☹. Petice se odkazuje na studie, z nichž jedna byla stažena, druhá prevenci podporuje a třetí je sto let stará.
@hojda varis z vody opatreni vysla ted nevim presne 17.8. a 18.8. byla zrusena, presto tam pribylo dost podpisu po tom 18.8. a pak uz to s tebou bylo jen dohadovani o narustech,kazdopadne narust po techto datech je patrny a me to velmi tesi a myslim,ze s kazdym zprisnenim se to ozivi a zacne to skakat dal...
A jestli si tu nejaka hujda mysli,ze 25 tis. podpisu znamena nikdo,tak bych doporucila si oprasit zakladni matematicke znalosti protoze nikdo = 0.
@marcicek84 Já vařím z vody a ty tady vykládáš, že nevíš přesně..... Tak si to najdi, není to nic těžkého. Opatření bylo změněno 20.08. a od té doby to jde s peticí z kopce.... https://www.petice.com/stats.php?id=278951&uv=2.... Ty jsi uvedla, že 5% z 2 milionů ( 100.000 lidí), je podle tebe zanedbatelné množství. Jak tedy nazveš počet počet lidí, který podepsal všechny ty petice dohromady chystal se na demonstraci?

@marcicek84 Kde jsem uvedla nikdo??? Psala jsem, že je to málo! Málo není nikdo😉.
Hujda takze po zruseni opatreni dalsich 7,5 tis.podpisu...to opravdu neni nikdo...bez uz dneska radsi spat,uz ti to nemysli a stejne se dohadujes o volovine,25 tis.podpisu tam je a ty neodpares
@marcicek84 Zase vlasťnák Marcelko 19.08. vyhlásili pravidla a 20.08. zrušili roušky ve školách a od 21.08. počet podpisů klesá, jak jsem psala. 20. srpna 2020 19:25
Od září nebudou roušky povinné ve školách, obchodech, restauracích nebo například v kadeřnictvích. Lidé je podle nových pravidel nosit musí, jen když bude v regionu vyšší riziko nákazy nemocí covid-19. Změny ve čtvrtek oznámil ministr zdravotnictví Adam Vojtěch. Stalo se tak pouhý den poté, co pravidla pro nošení roušek představil.
Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/prehledne-pr...
@marcicek84 Já nepsala, že to nikdo nepodepsal, já psala, že to podepsalo málo lidí a nikdo další už to podepsat nechce, protože jsou tam nesmysly.
@hojda Dnes ve 22:00 cituji
@marcicek84 A ani se nedivím, že to nikdo nechce podepsat, když jsou tam uvedené ty nesmyslné studie, to je skoro ostuda dát pod něco takového svoje jméno☹
fabulujes nebo uz nevis co pises
Hujda,kazdopadne je tam 25 tis.podpisu a pro me to malo neni,timto tuto nesmyslnou debatu koncim...stejne to nikam nevede
@hojda jezisi, ty to furt nechapes ? I ty jedna 😂 tak ja ti to shrnu, to jsou jinaci pocty nez co znas 😂 Uz to tu padlo driv ☝ Marci proste rika, ze ten dvacetipeti tisicovy dav se prece nebude omezovat kvuli trapne dvoumilionove hrstce chroniku a duchodcu (otravnych jako cikanska mensina
..i kdyz to nevim.... jestli by to uz nebylo nahlaseni hodne 🤔 ) . Rozumime? 😀
Taky je u vas takovy fujtajbl pocasi? Dneska jsem poprve poznala cloveka,ktery prodelal koronavirus,je silny kurak,rikal,ze nemoc jako takova se u nej projevila skutecne jako chripka byl to uz ten stredne silny prubeh covidu - trvala cca tyden a ze jedine co poznal je,ze po vyleceni se sem tam zadychyva,ale to mu bylo receno doktorem,ze u kuraku rekonvalescence plic trva dyl,cemuz bych asi i verila,on tedy nikoho dalsiho v rodine nekazil a ani nevi kdo se mohl nakazit on sam,nejpravdepodobnejsi je navsteva hromadne akce.Na otazku jestli se teds mame nemoci bat odpovedel,ze v zadnem pripade,ze se to zvladnout da,ze i on jako kurak to az tak drasticky neprozival,jak nekdo popisoval,proste mel teploty a kasel,nebyl ani dusny (to az pozdeji),neztratil ani chut ani cich,takze jak vidno vse je pripad od pripadu...
@marcicek84 super, to ráda slyším. Na mě teď vyskočil článek o riziku u obézních - až o 113% větší riziko těžkého průběhu a smrt téměř 50 na 50. Takže už mám kafe bez cukru 😄
@matire no ja bych to brala s rezervou...ti kuraci maji taky velke riziko a jak vidis...obezni je snad 2/3 populace,tak to asi na podzim vymereme 😂😂😂 to je to same,jak se stresilo s tim tlakem a ted zase byl clanek,ze leky na tlak naopak riziko vyznamne snizuji
Tak, děvčata,mamka covid nemá. Jsou to prý zasažené průdušky,má ATB. Zítra za ní běžím.
@babanci super,je jasne,ze vse hned nemuze byt covid,drzim palce,at je brzy ok
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/v-srpnu-ch... takze v praze se i pokutuje a kolik tech lidi bez rousek uz chytli...hmmm...
@marcicek84 Jo. Už psali,že kvůli rouškám pokutují,ale že se na Václaváku čile obchoduje z drogama,to nikomu nevadí.
Na MK byl clanek o noseni rousek a zda muzu dostat pokutu..zakony atd..nemuzu ted najit.mate nekdo?
@marketka_m u sudylichozrout
@marketka_m Je to mezi články, dala si s tím práci Lichožroutka, je to v souladu se zákonem. https://www.modrykonik.cz/blog/sudylichozrout/article/jak-je-to-s-rouskami-7z33dj/
A k tomu článku o pokutách z pražského metra asi tolik, že název článku je bombastický a realita asi taková, že i černých pasažérů je mnohonásobně víc, než těch bez roušky. Zase novinářská senzace jací jsou Pražáci prý rebelové.
Denně sveze metro 1,5 mil. obyvatelů. Takže když vezmeme že je to prázdninový měsíc, dejme tomu, že metro svezlo 1,3 mil. cestujících za den, krát dny za srpen, to máme 40,3 mil. cestujících, rozdali pokuty pro 5900 lidí za srpen, takže procentuálně nemělo roušky cca 0,014 % cestujících v pražskému metru.

@marcicek84 Jj roste to zběsile, za poslední týden 1038 podpisů😉