Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@marcicek84 Vetsina lidi se vylecila bez vakciny, bez leku
@rosemary777 zvládneš vždycky evidentně jen pár slov, neboť tva kapacita mozku navic nemá na to normálně argumentovat, tvůj mozek zvladne jen urážky.
@marcicek84 To máš na mysli ty demonstrace a petice? No včera jí podepsalo 68 lidí!!!! O https://www.petice.com/stats.php?id=278951&uv=2... Kdo jsou všichni ti odpůrci???
@mamio Precti si po sobe, kdo urazi 😆
@marcicek84 a víš proč? Neboť ten vir je oslabenej. Ale však ano, myslete si děvčata co chcete, pak tu neknucte za pár měsíců. Loučím se pa 🌹
@hojda a víš jak je ti doktoři nosí? že si je nasadí sterilníma rukama a pak na ne nesáhnou celou dobu operace a pak ji sundají, děláme to taky tak? nemyslím si...no a to jsou ty paradoxy...nejde o to nosit roušku, jde o to správně nosit roušku, ale tohle se tady ve drtivě většině případů neděje, tak pak mi uniká, smysl...
No pokud se utáhne, odpůrců bude zase dost, neboj...pak zase budu vkládat já, jak to roste, nicméně ty moc dobře víš co mám na mysli, je to více faktorů ne jen petice, počínající demonstrace, ale chycení lidí v pražském metru bez roušek, stávková pohotovost ve firmě, kde roušky nařídili nad rámec, dále videa profesorů, kteří k těm rouškám říkají, že tak jak to je nastavené ted, že to smysl nemá, ale kdo nechce, ten nepochopí, měj krásný den, tohle s tebou je opravdu ztráta času
Chtěla jsem vidět nějaký důkaz, že většina souhlasí nic, taky jak to všichni lidi v metru dodržují, nic, dále
@mamio a co když budeš kňučet ty, že musíš jít povinně na očko a ten virus tak hrozný není, tak se měj
@jelenice_zavodnice stejně jako je ta tam noblesa diskutujících
@marcicek84 Si zalistuj dozadu, kde je ten výpočet kolik lidí přepraví metro a jaké procento z nich tu roušku nemá🙂. Stávka v JEDNÉ firmě? To jak se k roušce chováš je jen tvůj problém, nikdo ti nenakazuje, že si máš dávat na obličej špinavou roušku špinavýma rukama a ohrožuješ tím sama sebe.
@marcicek84 Jak že se to říká s tou potrefenou husou? Vypadlo mi to.
@marcicek84 Ok, tak tu máme zpřísnění, takže čekám davy demonstrantů. https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/zdenka-jagro...
@marcicek84 tady se fakt bavim.
@hojda tak jenom Praha,o boze diky,to jsou dary...konecne semafor funguje!!!
@marketa11112 vsak se bav,uz se tesim az te poslou na jare na ocko, stim pocinajicim sstmatem to mas jiste 😜
Povinné očkování si nedovolí. Oni nám budou tlačit do hlavy,jak je to rozumné a správné a řada lidí jim na to naskočí. Nebude jich ale dost,tak to nařídí vojákům,zdravotníkům..Reklama,babči sedí u kafe a diskutují,jak dobře udělaly,že se nechaly naočkovat. 😊 Koukám z okna a naproti někdo vytáhl prapor Slintáky forever a vztyčený prostředníček.😀
@babanci tak samozrejme,ze nejdriv se to budou snazit lidem lidem natlacit do hlavy tak,aby to sami chteli...a ano muze se jich dost chytit a asi i chyti,staci si pocist zde...ten prapor je urcite dost dobry 👍😂
@rosemary777 svobodu jsi asi ztratila, to máš pravdu, ale né díky rouškám a dalším omezením, ale proto, že jsi ovlivněna konspiracnimi teoriemi a máš pocit, že to je spiknutí celého světa 😀.....to musí být vážně hrozný zivot 😀
@marcicek84 doktoři si nenasazuji rousky sterilnima rukama, na roušku ani nikam jinam se nesaha od chvíle kdy je doktor umytý, odezinfikovaný a má na sobě rukavice, to pak ale sahá už jen na operační pole, to vůbec s rouškou nesouvisí, roušku má proto,aby nedychal a neprskal do rány a neohrozil pacienta, toť vše, jinak ho čistota jeho rousky fakt nezajímá 😀
@marulu tak ja tady vkladala video kde znaly clovek toto popisoval,takze tak,bude to v historii 😜
@marulu Kdyz myslis...
@marcicek84 A proč by nefungoval? To jen ty máš vsugerováno, že si na vás někdo zasedl.
@hojda nezlob se na me,ale jsi dost mimo...
@marcicek84 neboj, neposlou. Ockovani nebude povinne.
@marketa11112 bude
@marcicek84 tak jo,pro tebe bude povinne. Snad ti pichnou dvojtou davku.
Me je uplne fuk, co kdo naridi. Nezajima me to. Rozhoduji se dle jinych parametru. Fakt nevim, jak by me nekdo donutil k necemu,co nebudu chtit - a je jedno o cem je ted rec. I kdyby me vydirali praci, skolkou a ja nevim cim ( urcite si neco najdes) , tak me to nezajima. Zaridim se jinak, holt by byly dalsi zmeny. V posledni dobe jich uz u nas bylo stejne mraky.
Urcite budou lidi masirovat reklamou, presvedcovat o super ockovani. Ale bude na lidech,jak se rozhodnou. Horsi to asi budou mit vojaci a zdravotnici... Ale je na nich, co udelaji.

@mamio no a co když nebude mít příznaky a bude vysmátá 🙏 proboha vždyť většina co se teď nakazí nemá skoro žádné příznaky...🙏