icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

ilonne
8. zář 2020

@marcicek84 Nevím, kde jsi přišla na to, že stát má učitele v hrsti - rada z nás rozhodně nemusí pouze učit. To je jen tvoje utkvela a naprosto zcestna představa.....

mayunka1987
8. zář 2020

@mourovatakocka
@matire děkuji. Začalo to u manžela. Přinesl to z prace. Lezel skoro 14 dni. Zvraceni. Teploty. Bolest kloubu. Zad. Ztratil cich. Mezitím to chytil starsi syn. Ten mel jen jeden den teplotu a bolest kloubu. A mne to zacalo v sobotu strasnou migrenou. Zvracela jsem do nedele. Do toho horecky. V nedeli bolest kloubu.boli me zada. Kolena. Mam plnej nos.pali me na plicich. A nemam cich ani chut. Necitim jidlo. Je to hnus. A neni to teda zadna sranda.manzel si na me vzal očr, pac bych asi neuvarila tomu triletymu..

marcicek84
8. zář 2020

@marketa11112 no podivej,mam na to narok jako kazdy clovek zijici v demokraticke zemi,pokud ale nekomu napises na respektivani odlisneho nazoru nema narok,tak to vypovida o mnohem,hlavne o tve slabe inteligenci a necteni principu demokratickych svobod,asi jsi jednim z volicu KSC,to by vypovidalo o mnohem...a uz by vse do sebe zapadlo,divej momentalne se porad dohadujes o nicem,prosim te uz di konecne na hadky najdi nekoho jineho,zacina to byt s tebou velmi unavne...dekuji...

hojda
8. zář 2020

@mayunka1987 opatruj se!

marcicek84
8. zář 2020

@ilonne bohuzel zustane plno tech co se nebyli schopni nikde jinde uchytit...

marcicek84
8. zář 2020

@mayunka1987 drz se,snad bhde brzy lip,aspon budede mit na to protilatky...

marcicek84
8. zář 2020

@re_barbora a ty jsi prisla co,prudit? K tematu ani carka,tak jedine,zes zacala rodit a nedopsala to,protoze na tema diskuze jsme se nedovedeli absolutne nic...

marcicek84
8. zář 2020

Tak Prahu ceka asi dalsi zprisneni https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/koronavirus-...

mayunka1987
8. zář 2020

@hojda děkuji

@marcicek84 noo na 2 až 4 měsíce 😅😅

re_barbora
8. zář 2020

@marcicek84 no bohuzel nezacala, ale jeste si prectu par tvych prispevku a snad zacnu 🙏🏼😁

autor
8. zář 2020

Nevím, zda se to tu řeší nebo ne, takže pouštím výkřik do tmy... Tvl. Oni už asi úplně zmagořeli s tím trasováním... Tak buď trasuju všechny, nebo nikoho a ne, že se bude testovat jen těžké případy... Co z toho... Každý na to reaguje jinak, někdo mírně, někdo vůbec a někoho to položí a můžou to dostat od stejného člověka... Tak já nevím... Sedí si tam na vedení, nebo jako co?

hojda
8. zář 2020

Anonym mam z toho cim dal horsi pocit...

meesha
8. zář 2020

Myslim, ze vedeni jin uz upadlo. I laik vidi, ze blaboli blbosti 🙈 je to bezmoc. A to jeste pry zrusi karantenu pro ty, co se setkali s nakazenym a nemaji priznaky. Bude pruser

marcicek84
8. zář 2020

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/C...
Souhlasim s tim,ze pokud se ma neco delat,tak hlavne poradne trasovat ne se na to vykaslat a zavest plosna opatreni,u kterych je otazkou zda se nakonec nemijeji ucinkem viz clanek...A zajimave je,ze kdyz nestihala ostravska hygiena,tak s tim netrasovanim nikdo neprisel,ale kdyz se nestiha v Praze,tak aby byla pohoda,ve chvili kdyz prestanou trasovat,nema smysl hrat hru na pandemii,v tu chvili to skonci,protoze trasovat napul nebo vubec uz je jedno,ale i to jsme zde predpokladali,ze to takto k podzimu skonci,protoze nebudou mit kapacity a je to tady...tak se usmivam tomu,jak jsou pruhledni...a logicky kdyby ten virus byl tak nebezoecny jak se nam snazi vnutit,napadlo by vubec nekoho trasovat jen tezke pripady??? Ani omylem,takze opet dalsi indicie k zamysleni...

werumka
8. zář 2020

@marcicek84 Já se do toho nechci pařit, ale víš o tom, že Praha je skoro čtyřikrát větší než Ostrava? A že ta fluktuace lidí a infrastruktura je úplně jiná?

marcicek84
8. zář 2020

@werumka a co tim chtel basnik rici,me jaksi situace v Praze nechava chladnou...to si museji poresit prazane a okolni regiony...
Kazdopadne,ze v Praze bude letos na podzim zle,tak to predpovidaji 2 znama proroctvi

vineta
8. zář 2020

Milý admini, nebylo by tedy fér odstranit i stejně kalibrovanou odpověď od @marcicek84 ? Nemyslím, že by tedy moje smazaná reakce byla neadekvátní reakcím této uživatelky napříč celou diskuzí nebo nedej bože podobně expresivní, ale tak když už mažete, tak s nějakým systémem 🤷🏻‍♀️.

werumka
8. zář 2020

@marcicek84 Aha, mně spíš přišlo, že ta Praha ti dost leží v žaludku 🙂 to, že v Praze bude krušno, ví každý, kdo vlastní mozek s na základce měl zeměpis, to není žádný div, dalo se to čekat 🙂

meesha
8. zář 2020

@vineta proboha co jsi napsala tak strasneho? Mne teda taky smazli 🤣🤣🤣 ale za co ty? 😱

marcicek84
8. zář 2020

Ze by si konecne MK zacal vsimat toho,co se tady deje,to spolecensky nebezpecne chovani skupiny urcitych uzivatelek MK zaujatych vuci jedne osobe???No uz bylo na case...vcera pozde,tolerovano to bylo prilis dlouho na muj vkus...

marcicek84
Autor odpověď smazal
vineta
8. zář 2020

@marcicek84 Jako bys to nehlásila ty...

hojda
8. zář 2020

@marcicek84 neboj vsak se v Ostrave taky dockas, velka mesta budou mit problem na 100%, cim vic lidi, tim horsi, to je snad jasne.

vineta
8. zář 2020

@meesha Tak jen jsem upozornila na projevy Marcíčka, nijak vulgárně. Ale tak co už, myslím, že každý si na ní udělá názor sám i bez toho mého příspěvku 🙈

marcicek84
8. zář 2020

@vineta a zdalo se ti to v poradku? Mne si tu hlasila Marketa,tak to je ted asi v mode...

meesha
8. zář 2020

@vineta hustyyy 😱

Tak to urcite admini museli smazat i to, jak nadavala, ze my rizikovi jsme jak otravna cikanska mensina, a ze jsme stary chudacci vychovany v totalite milujici represivni styl vlady. Jupiii, jdu to omrknout...ba ne, nebudu s tim ztracet vas....ale teda za to decentni zhodnoceni, to me prekvapilo...to se fakt musim smat 😁

marcicek84
8. zář 2020

@hojda my se uz bohuzel dockali v lete

@werumka vadila mi neochota resit vcas doly a pak jsme to tu v lete meli odrouskovat a byt ticho

hojda
8. zář 2020

@mayunka1987 Mate doporucenou nejakou lecbu? Nebo jen klid na luzku?

hojda
8. zář 2020

@marcicek84 a to si myslis, ze uz se vOstrave nic dit nebude, protoze tam byla opatreni v lete?

vineta
8. zář 2020

@marcicek84 Tak pokud se s tím opravdu potýkáš, pak se tě to skutečně mohlo dotknout, nicméně já to myslela nikoliv jako urážku, ale naprosto seriózně- lidé, co tím trpí, si totiž problém málokdy uvědomují a dost to odnáší jejich nejbližší okolí.

Strana