Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@marcicek84 Kolikrat jde jenom o princip neco dostat, to uz zneprijemni zivot dostatecne a okamzite. Pozastaveny pristup k penezum, nemoznost manipulovat s majetkem a co pak takova firma nebo zivnostnik. Par takovych pripadu a smitec, ostatni si to rozmysli.
@jelenice_zavodnice než se něco rozhodne, už to ani aktuální nebude...vždyť dosud z jara není vyřešených plno žalob na roušky...
@marcicek84 nepochopila jsi to, jako vzdy. 🙂. Nemas narok na jakykoli respekt od ostatnich. A to kvuli tvemu chovani. Nezajima me tvuj nazor - a to absolutne na nic. Jsi jedna nicka na netu. Proto se z tech tvych priblblych narazek nehroutim. Nejsi dulezita. Jsi proste jen anonym, se kterym je desna sranda.
Jesnoduse uz je nemocnych moc a nezvladaji to. A bude hur.
@marketa11112 autosugesce by ti opravdu mohla pomoci, jsi na správné cestě, gratuluji 🙂
@marcicek84 mam narok- ty mas narok na cokoli a predpokladas,ze ostatni budou drzet pusu a krok. Tak si predstav,ze ostatni maji narok tve nazor poslat nekam a mit ty sve- jine. Amen.
@hojda Jj, je mi tech lidi lito, jsou jako callcentrum a k tomu za mrzky penize..
Holky nevíte, je tu někde smajlík, oči v sloup? Potřebovala bych jej nutně použít...
@marcicek84 Ale to nejsou civilni procesy. Vzdyt mas segru pravnicku, tak se zeptej, jak to funguje, kdyz mi neveris, ze na tohle si troufne jenom blb.
@jelenice_zavodnice uvidíme, pokud to zavedou do praxe, jsem zvědavá, jak jim to bude fungovat...moc šancí tomu popravdě nedávám...
@marcicek84 a jaký je prosím Tě rozdíl mezi tím, že napíšeš kontakty do formuláře a mezi tím, že je nahlasíš telefonicky hygieně? Pokud by se někdo chtěl mstít, tak to může tak či onak... Na formě nahlášení kontaktů za mě nesejde
@marcicek84 semafor ma zpozdeni tyden u opatreni trva 14 dni nez zaberou to jsou celkem 3 tydny.
@shaun40 tebe nutil mít zaměstnavatel roušku pod pohrůžkou výpovědi?
@hojda dost si myslí, že t k něčemu pomůže? A dost si jich myslí, že zase ne 😀 Dokuď se budou používat tak, jak se z 99% používají, jsou totálně k ničemu a lidem naopak zdraví ničí. A nebudeme dělat nic.... To nikdo neřekl. Každopádně sklízíme to, co jsme na jaře zaseli, na tvrdo se to zaseklo, tak teď se to rozjede o to víc.... Místo toho,abychom se k tomu postavili tak nějak normálně, jako Německo a pod.... Ti lidé se prostě stejně dřív nebo později nakazí a lepší teď než v zimě, kdy je průběh daleko horší a jsou k tomu další nemoci
Anonymni no takhle na tebe vybafne hygiena a u internetoveho formulare hold mas cas a je to vice neosobni
@hojda skoda ze nepockali a zavadeji neco,kdyz nevedi jaky efekt ma to,co jiz zavedli...tady se ty 3 tydny evidentne neceka.
@marcicek84 to myslis vazne cekat 3 tydny? Jeste se plne neprojevil nastup deti do skol. To jako cekas, ze to bude lepsi, ze se situace bude zlepsovat?
@blondynka400 a on stat narizuje, ze si mas davat na oblicej spinavou rousku? To uz je zodpovednist kazdeho, jak se svou rouskou naklada. Nemecko taky zprisnuje opatreni a navic ma zdravotnictvi na hodne vysoke urovni.
@blondynka400 na jare nikdo nevedel, co ten virus udela, nebyli jsme na to pripraveni, no jo po valce je je kazdy general.
@hojda hele, nechci ti brat tve iluze, ale na jare byla hromada! lidi (a to i z odbornych kruhu), kteri tvrdili, ze utazeni kohoutku v te mire, v jake byly utazeny, nema zadny smysl. A nemelo... Prispelo to akorat k tomu, ze se to oddalilo, ekonomika sla do haje, obrovska dira v rozpoctu atd. Takze tihle lidi ted opravdu muzou rikat “ja to rikal”. A myslela jsem si to i ja a myslim si to doted. Nejaka drasticka opatreni nemaji zadny smysl. Zivot jede dal, jen si na huby dame hadry a tim jsme tak asi skoncili.
@blondynka400 můžu se zeptat, jak normálně se k tomu staví Německo a jiné státy?
@marcicek84 já bych řekla, že hodně lidí se na to naopak vyprdne 😉 a nebudou hlásit skoro nikoho
Musim souhlasit s @alcar oni pak to utahli uplne nesmyslne,jako pochopila bych ten mesic,mozna 6 tydnu,ale pak uz to bylo prehnane a to jsem i zacala psat,ze to je prehnane,ze takto jsem si to teda nepredstavovala a velmi rychle jsem na jejich pocinani zmenila nazor,za coz jsem tady ted neustale popotahovana,protoze bylo ocividne,ze timto se to nevyresi a nevyresilo,ani ty skoly tomu nepomohly,kdybychom si udelali mesic a pul rezervu ve skolstvi,tak bychom meli prostor kdyby to bylo horsi nez na jare,zakrocit a treba je mesic a pul zavrit a co mame ted,prd, max. rousky na hube,ktere to stejne nevyresi a protoze neni snaha se s tim naucit zit a delat opatreni regionalni,tak to pujde od 5 k 0.
@hojda ano melo by to smysl,oni ted proste zanikarili a utahuji vsude uplne bez patricneho oduvodneni,meli to delat dle semaforu,tak by to lide snaze akceptovali,co bude ted,tezko rict,budou dalsi demostrace,rekla bych,ze budou taktez silit petice a az to bude opravdu treba,uz nikdo nebude ochoten spolupracovat
Anonymni vsak jo,tak bych to udelala i ja a udela to tak kazdy normalni
@alcar tak on existuje ekonomicky cyklus a vzdy se strida rust a propad. Propad by prisel tak jako tak a v dnesni dobe, kdy je ekonomika provazana, je uplne jedno, co jeden stat udela nebo neudela. Pokles bude stejne vsude. Rousky jsou minimalni opatreni a bohuzel i s timto minimalnim opatrenim maji lide problem. Kdyz to nepomuze, tak prijdou dalsi opatreji, ktera uz budou bolestivejsi. Rouska je stale mensi zlo nez dalsi opatreni.
@marcicek84 jestli ctes takoveto informace, tak uz se u tebe opravdu nicemu nedivim.... To mas VS vzdekani a prezentujes se timto? To je uz k placi.

Jak tak čtu i zahraniční státy negativně reagují jen na Prahu a ta se dostává na červený seznam. Prostě i to zahraničí pochopilo semafor, ale vláda ho zase popřela a nařizuje všem plošně, k smíchu nebo k pláči?