icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

marcicek84
9. zář 2020

Jak tak čtu i zahraniční státy negativně reagují jen na Prahu a ta se dostává na červený seznam. Prostě i to zahraničí pochopilo semafor, ale vláda ho zase popřela a nařizuje všem plošně, k smíchu nebo k pláči?

jelenice_zavodnice
9. zář 2020

@marcicek84 Kolikrat jde jenom o princip neco dostat, to uz zneprijemni zivot dostatecne a okamzite. Pozastaveny pristup k penezum, nemoznost manipulovat s majetkem a co pak takova firma nebo zivnostnik. Par takovych pripadu a smitec, ostatni si to rozmysli.

marcicek84
9. zář 2020

@jelenice_zavodnice než se něco rozhodne, už to ani aktuální nebude...vždyť dosud z jara není vyřešených plno žalob na roušky...

marketa11112
9. zář 2020

@marcicek84 nepochopila jsi to, jako vzdy. 🙂. Nemas narok na jakykoli respekt od ostatnich. A to kvuli tvemu chovani. Nezajima me tvuj nazor - a to absolutne na nic. Jsi jedna nicka na netu. Proto se z tech tvych priblblych narazek nehroutim. Nejsi dulezita. Jsi proste jen anonym, se kterym je desna sranda.

marketa11112
9. zář 2020

Jesnoduse uz je nemocnych moc a nezvladaji to. A bude hur.

shaun40
9. zář 2020

@hojda Ano chce pod vyhružkou výpovede.

marcicek84
9. zář 2020

@marketa11112 autosugesce by ti opravdu mohla pomoci, jsi na správné cestě, gratuluji 🙂

marketa11112
9. zář 2020

@marcicek84 mam narok- ty mas narok na cokoli a predpokladas,ze ostatni budou drzet pusu a krok. Tak si predstav,ze ostatni maji narok tve nazor poslat nekam a mit ty sve- jine. Amen.

jelenice_zavodnice
9. zář 2020

@hojda Jj, je mi tech lidi lito, jsou jako callcentrum a k tomu za mrzky penize..

marcicek84
9. zář 2020

Holky nevíte, je tu někde smajlík, oči v sloup? Potřebovala bych jej nutně použít...

marketa11112
Odpověď byla odstraněná
jelenice_zavodnice
9. zář 2020

@marcicek84 Ale to nejsou civilni procesy. Vzdyt mas segru pravnicku, tak se zeptej, jak to funguje, kdyz mi neveris, ze na tohle si troufne jenom blb.

marketa11112
Autor odpověď smazal
marcicek84
9. zář 2020

@jelenice_zavodnice uvidíme, pokud to zavedou do praxe, jsem zvědavá, jak jim to bude fungovat...moc šancí tomu popravdě nedávám...

autor
9. zář 2020

@marcicek84 a jaký je prosím Tě rozdíl mezi tím, že napíšeš kontakty do formuláře a mezi tím, že je nahlasíš telefonicky hygieně? Pokud by se někdo chtěl mstít, tak to může tak či onak... Na formě nahlášení kontaktů za mě nesejde

hojda
9. zář 2020

@marcicek84 semafor ma zpozdeni tyden u opatreni trva 14 dni nez zaberou to jsou celkem 3 tydny.

blondynka400
9. zář 2020

@shaun40 tebe nutil mít zaměstnavatel roušku pod pohrůžkou výpovědi?
@hojda dost si myslí, že t k něčemu pomůže? A dost si jich myslí, že zase ne 😀 Dokuď se budou používat tak, jak se z 99% používají, jsou totálně k ničemu a lidem naopak zdraví ničí. A nebudeme dělat nic.... To nikdo neřekl. Každopádně sklízíme to, co jsme na jaře zaseli, na tvrdo se to zaseklo, tak teď se to rozjede o to víc.... Místo toho,abychom se k tomu postavili tak nějak normálně, jako Německo a pod.... Ti lidé se prostě stejně dřív nebo později nakazí a lepší teď než v zimě, kdy je průběh daleko horší a jsou k tomu další nemoci

marcicek84
9. zář 2020

Anonymni no takhle na tebe vybafne hygiena a u internetoveho formulare hold mas cas a je to vice neosobni

marcicek84
9. zář 2020

@hojda skoda ze nepockali a zavadeji neco,kdyz nevedi jaky efekt ma to,co jiz zavedli...tady se ty 3 tydny evidentne neceka.

hojda
9. zář 2020

@marcicek84 to myslis vazne cekat 3 tydny? Jeste se plne neprojevil nastup deti do skol. To jako cekas, ze to bude lepsi, ze se situace bude zlepsovat?

hojda
9. zář 2020

@blondynka400 a on stat narizuje, ze si mas davat na oblicej spinavou rousku? To uz je zodpovednist kazdeho, jak se svou rouskou naklada. Nemecko taky zprisnuje opatreni a navic ma zdravotnictvi na hodne vysoke urovni.

hojda
9. zář 2020

@blondynka400 na jare nikdo nevedel, co ten virus udela, nebyli jsme na to pripraveni, no jo po valce je je kazdy general.

alcar
9. zář 2020

@hojda hele, nechci ti brat tve iluze, ale na jare byla hromada! lidi (a to i z odbornych kruhu), kteri tvrdili, ze utazeni kohoutku v te mire, v jake byly utazeny, nema zadny smysl. A nemelo... Prispelo to akorat k tomu, ze se to oddalilo, ekonomika sla do haje, obrovska dira v rozpoctu atd. Takze tihle lidi ted opravdu muzou rikat “ja to rikal”. A myslela jsem si to i ja a myslim si to doted. Nejaka drasticka opatreni nemaji zadny smysl. Zivot jede dal, jen si na huby dame hadry a tim jsme tak asi skoncili.

marulu
9. zář 2020

@blondynka400 můžu se zeptat, jak normálně se k tomu staví Německo a jiné státy?

autor
9. zář 2020

@marcicek84 já bych řekla, že hodně lidí se na to naopak vyprdne 😉 a nebudou hlásit skoro nikoho

marcicek84
9. zář 2020

Musim souhlasit s @alcar oni pak to utahli uplne nesmyslne,jako pochopila bych ten mesic,mozna 6 tydnu,ale pak uz to bylo prehnane a to jsem i zacala psat,ze to je prehnane,ze takto jsem si to teda nepredstavovala a velmi rychle jsem na jejich pocinani zmenila nazor,za coz jsem tady ted neustale popotahovana,protoze bylo ocividne,ze timto se to nevyresi a nevyresilo,ani ty skoly tomu nepomohly,kdybychom si udelali mesic a pul rezervu ve skolstvi,tak bychom meli prostor kdyby to bylo horsi nez na jare,zakrocit a treba je mesic a pul zavrit a co mame ted,prd, max. rousky na hube,ktere to stejne nevyresi a protoze neni snaha se s tim naucit zit a delat opatreni regionalni,tak to pujde od 5 k 0.

@hojda ano melo by to smysl,oni ted proste zanikarili a utahuji vsude uplne bez patricneho oduvodneni,meli to delat dle semaforu,tak by to lide snaze akceptovali,co bude ted,tezko rict,budou dalsi demostrace,rekla bych,ze budou taktez silit petice a az to bude opravdu treba,uz nikdo nebude ochoten spolupracovat

marcicek84
9. zář 2020

Anonymni vsak jo,tak bych to udelala i ja a udela to tak kazdy normalni

hojda
9. zář 2020

@alcar tak on existuje ekonomicky cyklus a vzdy se strida rust a propad. Propad by prisel tak jako tak a v dnesni dobe, kdy je ekonomika provazana, je uplne jedno, co jeden stat udela nebo neudela. Pokles bude stejne vsude. Rousky jsou minimalni opatreni a bohuzel i s timto minimalnim opatrenim maji lide problem. Kdyz to nepomuze, tak prijdou dalsi opatreji, ktera uz budou bolestivejsi. Rouska je stale mensi zlo nez dalsi opatreni.

hojda
9. zář 2020

@marcicek84 jestli ctes takoveto informace, tak uz se u tebe opravdu nicemu nedivim.... To mas VS vzdekani a prezentujes se timto? To je uz k placi.

Strana