icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

jelenice_zavodnice
10. bře 2020

@re_barbora Hm, az na ty bobry. To bude zase penez ze statniho (z naseho) na vyplaceni povodnovych kompenzaci, zavedeni povodnove dane...

odula
10. bře 2020

@jelenice_zavodnice jo jo. Je potřeba si i na tom pozitivním najít něco negativního. Dávka pozitivity bez spetky negativity by totiž mohla našince zabít ... nebo hůř ;)

jelenice_zavodnice
10. bře 2020

@odula Jesteze nejsem nasinec 😉

autor
10. bře 2020

@marketa11112 jj, byla i rýma, ačkoli právě rýma není symtop Covidu 😉 nikdo nevyloučil, že se to může kombinovat.
Za mě vir pochází z laborky, ale byl vynesen nechtěně 😉
@marketa_sob ? Jak to myslíš? 😅
@bbn jj,psala a měla jsi pravdu 😉
@ajja87 je to des
@marcicek84 začíná se to vymykat kontrole, btw těch nachcípaných taxikářů bude víc 😒
@marcicek84 jn... Roste to vsude... Já si tady libují že v blízkém okolí v ČR prozatím nikdo a zjišťuji, že kousek přes hranice v Polsku to má pre... Mno tak nic no....
@odula jj, celá Itálie uzavřena

autor
10. bře 2020

@re_barbora 👍 to se hezky četlo 😉
@jelenice_zavodnice tak VB už není problém EU, ne?
@odula 😂 něco se vždy najde 😂

autor
10. bře 2020

Hádejte, co se právě děje v Polsku, vybrakovane obchody
https://cieszyn.naszemiasto.pl/tag/koronawirus-...

natysnovec
10. bře 2020

Tak pry zaviraji skoly ??

autor
10. bře 2020

@natysnovec jj, zavřeli školy a školky v Cieszynie, z toho, co jsem pochopila, tak někdo z licea byl v kontaktu s nakaženým a je ted v karanténě a proto tyto opatření

jelenice_zavodnice
10. bře 2020

@natysnovec Jj, v CR se od zitra zaviraji skoly.

autor
10. bře 2020

@jelenice_zavodnice a kde všude.?

hojda
10. bře 2020

celá čr na dobu neurčitou

jelenice_zavodnice
10. bře 2020

Pro anonymni autorku: S tou VB mas pravdu, to uz nebude problem EU odvodu.

odula
10. bře 2020

@jelenice_zavodnice a jak víš co jsem myslela "našincem"? 😉

matire
10. bře 2020

Proč jen školy a školky ne? Víte? Aby rodiče mohli pracovat?

odula
10. bře 2020

@hojda kecy ... ne ne. a tady 200 nakazenych a furt nic. Obchody plny, skoly otevřený... a já furt musím ráno vstávat.... 🙈

autor
10. bře 2020

@matire přesně tak, aby rodiče mohli pracovat a prý se jedná o malé kolektivy
@odula prý na radě ministrů zdravotnictví byla opatření ČR nejtvrdší

odula
10. bře 2020

a rodiče školních dětí pracovat nemusí? Bo co? A co provozy kterým polovina lidí nepřijde do práce protože nemají hlídání a děti jsou doma? Výborný. Hlavně že Babiš chce aby ekonomika "normálně šlapala".

jelenice_zavodnice
10. bře 2020

@odula No nevim, nejako jsem si to pobrala 😉. Tak jinak, mela jsem za to, ze cilem teto diskuze je udrzovat to negativni smerovani, tak jsem se poprve negativne vyjadrila i ja 😉.

eviicka
10. bře 2020

@odula to jediné mě trochu překvapuje, protože Babišovi provozy tím musí docela urpět taky.

autor
10. bře 2020

@odula no to by mě taky zajímalo, podle čeho se rozhodovali, že MŠ kvůli tomu důvodu neuzavřou a ZŠ bez problémů. Ale u MŠ to zdůvodnili, že tam je prý menší kolektiv

autor
10. bře 2020

@jelenice_zavodnice 😂👍🙈😅

autor
10. bře 2020

@eviicka no jo, ale korona jde hlavně po důchodcích, kdo by ho pak volil 😉😅 (trocha černého humoru).

vendes
10. bře 2020

Jestli opatření k něčemu byla nebo nebyla, se dozvíme tak za půl roku, rok. Třeba měření teploty na hranicích mi přijde zbytečné. Armáda, policie a hasiči by měli šetřit síly a prostředky, za týden můžou být opravdu platní někde jinde. Vadí mi celé divadlo kolem toho. Stačila by jedna tiskovka denně, kde bude jasně řečeno, co a jak. Promluví na ní odborníci a ne, aby tam stáli jako stafáž. Pochybuji o tom, že Babiš tomu co říká, rozumí, stejně tak jeho ministr zdravotnictví.

odula
10. bře 2020

@jelenice_zavodnice 😀👍 vybornej point

autor
10. bře 2020

Chápu správně, že i bohoslužby v kostelech se ruší? Tam docela často mají nad 100 lidí

odula
10. bře 2020

@eviicka tezko rict. Treba ma skrytou agendu, kdy nabiral bud jenom lidi ktery maj deti jeste ve skolce a nebo uz na stredce (a ktery muzou zustat doma sami) a ted budou jenom jeho provozy v provozu.... muhehehehehe👽 hmmm / konspirace mi taky jdou.
Jo a - snemovna bude taky zavrena tim padem co? aspon nejaka dobra zprava. :D

odula
10. bře 2020

:D :D mno.... jak kde. ;) na Morave o nedelich by to mohl byt problem, ale jinak bych se o verici v Cechach a jejich duchovni potreby nebala ;)

odula
10. bře 2020

pochopila bych zavření univerzit - zahraniční studenti, větší pohyb obyvatel atd. I když i to je diskutabilní ale ZŠ a SŠ - to je opravdu pitomost.

marketa_sob
10. bře 2020

Já jsem tu diskuzi měla fakt ráda a chyběla mi 😁 ale na tuhle jsem narazila až včera 😁

Strana