Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@puhelin tak nevím, proč sis mě zase vzala do huby v posledním příspěvku alcar, to jako provokace nebyla??? takže si tady na svatouška před námi nehrej, máš k němu bohužel dost daleko...
@marcicek84 Vy tu pokazde pozadujete omluvu za urazky. A prosim vas, neberte si do huby vy me, kdyz se vas moje reakce netykaji.
@marcicek84 Moje predchozi reakce na @babanci , kterou cely vas utok na me zacal.
@puhelin tak moment, nejdříve jste na mě zaútočila vy v příspěvku adresované @alcar v 10.27, moje reakce následovaly až poté, tedy v 10.28 a dále, tedy tohle vám milá dámo nevyšlo, opravdu se tady nemáte jak očistit a svou svatozář získat zpátky. Tímto diskuzi s vámi končím, zdiskreditovala jste se zde sama a bylo to úplně zbytečné, ale přesně tohle je váš styl a děláte to celou diskuzi, taková forma zákopové války.
@marcicek84 Konecne na me prestanete reagovat. Dekuji
@alcar je to marný, ona jinak diskutovat neumí, ty vsuvky kolem, jak ostatní zesměšňují a urážení jsou pro ni v pohodě, to už znám, to mi dělá pořád a pak ji něco napíšeš a dělá nechápavou, že se s ní vůbec zahazuješ...ona chce vždy někoho vyprovokovat, aby pak na tebe ukazovala prstem, že jsi na nejhorší a bohužel tady není jediná...
@marcicek84 Protoze s vami se diskutovat neda. Nevedete diskuzi, ale utocny monolog bez moznosti pripustit nazor druheho. Proto s vami diskutovat nechci a nebudu.
@puhelin prosím vás, tak mě přestaňte neustále označovat, akorát jste nám ukázala, jak umíte lhát, to opravdu s diskuzí nemá nic společného...mmch tu útočnost si kolikrát domýšlíte vy, obvykle se jedná o obranu vůči výpadům jiných uživatelek, hlavně, že to kritizujete u @alcar, ale teď jste ukázala, že to děláte také a mnohem větší míře, co si zamést před vlastním prahem a už mě neobtěžujte, děkuji.
@marcicek84 Ty vase utoky alcar na me si byly tak podobne, ze jsem se v nich ztratila a spletla si vas.
@alcar Nepochopila jsi to, přečti ti to znovu a v klidu a připoj si k tom chápavý tón a ne rejpavý. @jelenice_zavodnice Pokud @babanci zemrela dcera, pak mam pochopeni pro to, ze ji jine tezke nemoci prijdou banalni a zlehcuje to. Je to takova forma vzdoru a nastvani na cely svet, pokud o milovaneho prisla.
Ty jo, tak to je fakt bizár tady 😀 Někdo napíše příspěvek jiné uživatelce, která na něj odpoví, protože pochopí, čeho se týká. Za normálních okolností by to bylo vyřešeno a možná by se o tom dalo ještě docela pěkně mluvit a některé věci rozebrat.
Jenže přijde někdo třetí, komu příspěvek vůbec určený nebyl, navíc ho nepochopil a udělá kolem toho průtrž mračen. Pak místo toho, aby řekl: "jo, sorry, blbě jsem to pochopil," řekne, že pisatel původního příspěvku i ten, komu byl určený, to blbě pochopili - a on sám, ačkoli to nepsal a ani mu to nebylo adresováno, ten příspěvek odhalil 😀
A už začíná i vykání, tak to už je vážný! 😀
@puhelin mě si ale pletete nějak často, to není prvně, jste na mě úplně vysazená, ale to nejste sama, i kdybych napsala sebeslušnější příspěvek vykládaný zlatem, bude to pro tuto skupinu málo a budou vrtat a osobně útočit, jen proto, že to píšu já...víc k tomu nemám co říct...
@marcicek84 ano, jsem jak zaseknutá deska, ale proč? Protože stále nechápeš můj postoj. Po nikom nechci, aby nosil roušky 24 hodin denně. Psala jsem nosit je v místech, kde se se setkávají anonymní lidé a třeba v zaměstnání je to na posouzení zaměstnavatele, jaké tam má konkrétně riziko (kolik lidí se tam potkává, jestli můžou udržovat rozestupy, střídat stejně pracovní skupiny, které se nebudou potkávat a pokud už je zaměstnavatel požaduje, tak mám zamce vybavit rouškou a v případě náročného pracovního prostředí mu dát i více přestávavek. Ale ty si to přeložíš, tak že chci roušky nonstop a tak to tu prezentuješ. Prosazuji ohleduplnost a opatrnost a dostatek času pro vědce, aby dle dat mohli najít tu nejlepší cestu, jak z toho ven (potvrzení oslabení viru, léky, očkování, rychlé levné a dostupné testy, přesná specifikace ohrožené skupiny a bezpečné promoření, je jedno, která cesta to bude, ale vše na základě ověřitelných dat a ne dle dojmů paní Novákové, které zná 10 lidí, kteří měli jen rýmu. To je celé.
Jeeee! ROUŠKY! Ty tady taky uz dlouho chybely! 🤣🤣🤣

@ninive211 Lidé, kteří mají zkušenost s vážnou nemoci, v tomhle mívají větší "odvahu". To je fakt. Potíž je, že ta odvaha někdy hranici s lehkovaznosti vůči dalším nemocem. Všimam si toho i u sebe, že občas vůči covidu mívám až lehkovazny postoj, protože řeším nemoci, při kterých mi jde o život každý den. Otázka je, kde je ta hranice.