Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@hojda Vzdyt uz to psala nespocetnekrat. Zavrit Prahu 😀. Sice nepise jak, ale asi tim mysli, ze vzit za kliku, ty dvere zavrit a otocit klicem. A uz se zadny Prazak nedostane ven, ani dovnitr, ne? 😉
@jelenice_zavodnice ale to bys mela vedet,ze nejsem tady od toho abych vymyslela jak,jen jsem se ptala, zda se o tom neuvazuje,protize ty a hujda jste mistni. Kazdopadne pokud Rakousku uvazuje o uzavere Vidne,tak mi rerikej,ze by nesla Praha,urcite levnejsi nez vsechny v Cesku. Nebo by ti prislo lepsi reseni kdyby jsme ekonomicky znicili cele Cesko? Hojda psala,ze Praha je schopna se ekonomicky vzpamatovat rychle,tak nevim o co jde,byl to pouhy dotaz...
@marcicek84 A jak jsi přišla na to, že jsem místní?
@marcicek84 Hojda neni mistni. A o uzavreni Vidne se neuvazuje. Podivej se na jejich mapu a zjistis to.
@hojda ok, takže když reaguješ na dotazy ohledně Prahy, přeš se ohledně metra a roušek, tak jsi místní nebo dojíždějící z blízkého okolí, navíc vždy když něco napíšu na toto téma vehementně oponuješ, tak pokud nejsi "místní či z blízkého okolí" tak pak už y mi přišlo, že si tady x stran píšu s nějakou narušenou osobou, která neví čí je...
@marcicek84 Když chci mluvit o Praze, tak musím mít v občance bydliště Praha, jestli jsem tě správně pochopila?
@hojda už moc kombinuješ, přela ses se mnou ohledně metra a že o tom nemůžu vědět že tam denně nejezdím, takže pokud ani ty ne, tak jsi teda dobrá manipulátorka, protože pokud nejsi z okolí nebo Prahy a denně jsi jim nejezdila, tak jsi nám tady lhala. Samozřejmě v občance to po tobě mít nikdo napsané nechce, ale pokud jsi z blízkého okolí, tak tě z mého pohledu za místní považuji. Stejně jako by mohli o mě říct, že jsem místní asi 6 velkých měst, byť bydliště v občance nemám ani v jednom z nich napsané, ale tyto města znám a pohybuji se v nich. Snad jsi to pochopila.
@jelenice_zavodnice Rakušáci o uzavření uvažovali, samotná realizace je věc druhá, třeba je to odradilo. Jo, hlavně, že víme, že jsi místní ty.
@hojda No jéje, ještěže tu Prahu dneska nezavřeli, bych se nedostala domu! 😀
To si tak jdu z metra na Florenci, tam stojí týpek s kytarou a skvěle hraje a zpívá. Svítí sluníčko, piju kafe a je to super. Poslouchám ho, když čekám na tramvaj. A pak otevřu koně a zjistím, že jsem asi nebyla v té správné Praze 😀 Doufám, že jí nezavřou, objíždět jí přes celej středočeskej kraj, když se potřebuješ dostat na druhou stranu, je fakt opruz 😀
@marcicek84 Ale no tak. Hojda tady casto psala o Praze ve treti nebo neurcite osobe, to jsem si vsimla i ja, co tady nedrepi kazdy den. Treba dojizdi nebo se chodi bavit nebo jine. Ne kazdy se citi byt Prazakem jako Carrie Bradshaw Newyorkcenkou.
Tak jo napsala jsem toto: @marcicek84 Jezdím po Praze, kde metru jsou roušky taky povinné celou dobu a tam určitě není 50% osob bez roušky. Většina osob tu roušku má a má ji i správně nasazenou.
Tvoje tvrzení: přela ses se mnou ohledně metra a že o tom nemůžu vědět že tam denně nejezdím,
Prosím, která část toho co jsem napsala, to tvrdí? Mluvím tam někde o tobě?
@marcicek84 A kdy o ni uvazovali? V prubehu druhe svetove valky? Jihozapadni regiony maji na tom hur nez Viden, ty pak vypali rovnou nebo az po uzavreni Vidne? No, jestli jsem mistni nebo ne, to je jedno, nekdo tady ty hlouposti o Praze obcas vyvracet musi.
@jelenice_zavodnice však může dojíždět, v pořádku, ale pokud nikoli, pak ať se námi nepře o rouškách v metru, ve kterém nejezdí. Pro mě místní (vyjádřeno oblastí) je Praha či její okolí, stejně jako pro vás Ostrava shrnuje více meších měst a vesnic, přece se kvůli toho nemusí slovíčkařit, každý snad pochopil význam a jak to bylo myšleno.
@hojda pokud jezdíš po Praze sporadicky, tak by ses k tomu neměla vůbec vyjadřovat. Tys tady vytvářela dojem, že víš o čem mluvíš, protože tam jsi velmi často, jestli denně nebo ob den to je jedno, ale často, pak mi ještě tady bylo někým vyčteno, že z jedné návštěvy Prahy nelze dělat závěry, pokud jsi tam byla taky jednou, tak jsi nám tady předkládala nerelevantní závěry, tak jestli to nebylo cele úplně zbytečné. Už se vážně musím smát.
@marcicek84 Tak jo napsala jsem toto: @marcicek84 Jezdím po Praze, kde metru jsou roušky taky povinné celou dobu a tam určitě není 50% osob bez roušky. Většina osob tu roušku má a má ji i správně nasazenou.
Tvoje tvrzení: přela ses se mnou ohledně metra a že o tom nemůžu vědět že tam denně nejezdím,
Prosím, která část toho co jsem napsala, to tvrdí? Mluvím tam někde o tobě?
@hojda možná by bylo dobré přiznat barvu. Jak často tedy v té Praze jsi? Abychom tedy věděli, zda ta tvá tvrzení byla opodstatněná, dohadovala ses tady o tom s více lidmi, takže prosím o zodpovězení dotazu. Děkuji.
Momentálně začínám nabývat dojmu, že v té Praze jsem častěji než ty.
panebože zase Babiš s tím, že nikdo nemá žádnou zodpovědnost, k smíchu nebo k pláči??? https://www.novinky.cz/domaci/clanek/vsichni-od...
@marcicek84 Tak naposledy, napsala jsem toto @marcicek84 Jezdím po Praze, kde metru jsou roušky taky povinné celou dobu a tam určitě není 50% osob bez roušky. Většina osob tu roušku má a má ji i správně nasazenou. Opravdu ti to přijde jako dohadování? Kde píšu, že to ty nemůžeš vědět, protože tam denně nejezdíš?
@marcicek84 At si Prahu zavrou, jestli to pomuze... ale pochop, ze JA ani nikdo z dalsich z Prahy, co jspu na MK o tom nerozhoduje...
Btw. Jen tak mimochodem, jak sleduju to tvoje slovickareni, spousta Prazanu po Praze vubec nejezdi...
@hojda tys o tom psala více příspěvků tys vedla tuto diskuzi i s alcar, bylo mi to vyčteno někým z vás zastánců roušek, hledat to ted nebudu (ale dohledat se to dá), že jedná návštěva mi neřekne reálný stav. Každopádně jde o princip, tys něco tvrdila a mě teď zajímá na základě čeho, jedné návštěvy Prahy? Mohla bys to tedy uvést na pravou míru? Nezlob se na mě, ale i mlčení je odpověď.
Zeny, zeny, vy jste to porad nepochopily :D vsechno, uplne vsechno od nazoru na rousky po misto bydliste, kondici, viru, nabozenstvi, barvu vlasu a laku na nehty, bude pouzito proti Vam :D :D :D to neprostrelite :D tady logika ztraci dech
@anuliinka2013 tak třeba se vznášíte v oblacích, to by vysvětlovalo, proč tu Prahu zavřít nejde 😂😈
@marcicek84 Tak to udělej, dohledej to.🙏 Alcar vystartovala po mě, že lžu, že její manžel jezdí vlakem a že to tak není. Tak jsem jí vysvětlovala ,že nemluvím o vlaku. To bylo celé.
@hojda já bych chtěla znát odpověď na můj dotaz jak často jezdíš v Praze metrem. Lež má totiž krátké nohy a zde se to potvrzuje.
@marcicek84 Kolikrát denně/ týdně/ měsíčně se musím svést metrem, abych mohl říct, co jsem tam viděla?
@hojda pokud je mi vyčítáno, že se nemůžu vyjádřit k tomu, co jsem viděla já, tak mě zajímá jak často tím dopravním prostředkem jezdíš ty, je jedno jestli týdně, denně nebo měsíčně či ročně tu volbu ponechám na tobě.
@marcicek84 Tak znovu, kde jsem ti vyčítala, že se k tomu nemůžeš vyjadřovat? Už 4x jsem se tě na to zeptala?
@werumka Přesně tenhle pocit jsem měla v Itálii. Tady hororové příběhy, jak tam není noha na pláži a ulice zmrtvělé a já tam v deset dopoledne už neměla kam plácnou deku a po ulicích jsem se sunula kroksunkrok, protože jsem šla v davu. Před restaurací fronta, že jsem byla ráda za rajskou omáčku, zavařenou z domova. 🙂
@hojda to není podstatné, ptám se tebe na konkrétní dotaz, abych věděla, jak moc je relevantní tvá odpověď. O nic jiného nejde. Proč má takový problém odpovědět?
Já jsem ti několikrát odpověděla, že to byla jedna z vás rouškařek, možná dokonce jelenice a že to teď dohledávat nebudu.

@hojda ano po 14 dnech ale kolem 9.-10.dne uz zacina byt videt zpomalujici trend,no ted bude vikend to asi moc nepozname,ale tak v pulce pristiho tydne bude jasno,ale zde zase nebudeme vedet,kdyz se opatreni zavadeji 2 x do tydne co tedy zafungovalo,ze misto udajneho efektu rousek to muze byt dalsim opatrenim,aby verejnost neprisla na to,ze ty rousky jsou temer na nic...