icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

hojda
20. zář 2020

@mourovatakocka tak jestli s tim priskolovanim teprve chteji zacit, tak to uz se obavam, ze je trosku pozde😔

meesha
20. zář 2020
meesha
20. zář 2020

A jeste bych rada doplnila, ze tech 50-60ˇ% lidi s nasledky jsou z rad i tech, kteri nemoc prodelali bezpriznakove. Takze se to vubec netyka jen chroniku a senioru.

takze se muze stat, ze tu bude i pomerne velke procento invalidizovanych lidi, kteri ciste utilitarne, budou dalsi zatezi pro socialni a zdravotni system.

marcicek84
20. zář 2020

@meesha nezajem

marcicek84
20. zář 2020

@meesha no a kdyz jsem si dovolila napsat,ze by rodice meli rozum a nemocne deti ted nedavat do skolek,kdyz je covidy,tak hned bylo zle,ze co maji delat samozivitelky a ze nemam pochopeni,tak ja pak nevim kdo so tady protireci,aby se vas cert vyznal

meesha
20. zář 2020

@marcicek84 opravdu nerozumim tvym myslenkovym pochodum, sorry

marcicek84
20. zář 2020

Ale nouzovy stav a zavreni skol???https://www.reflex.cz/clanek/zpravy/102980/prym...

@meesha tak vlozis clanek o tech detech a nasledcich covidu,tak reaguji,spis asi nechces rozumet

meesha
20. zář 2020

@marcicek84 jak to s tim souvisi? :o

hojda
20. zář 2020

@marcicek84 jake dalsi dotazovani? Co to placas? Fakt ti nerozuim.

marcicek84
20. zář 2020

@meesha jak?ze kdyz tam posles dite s virozou a nevis presne o jakou virozu jde a tady ted jsj vlozila clanen o tom,jaky muze mit na deti covid vliv,tak to asi neni na miste tam takove decka posilat,ne? Ne tady cist slinty o pochopeni smerem k samozivitelkam,nebo si stale nekdo mysli,ze v teto dobe patri nemocne deti do skolky/skoly?

marcicek84
20. zář 2020

@hojda rousky v MHD co reknu diteti,tak si to precti jeste jednou 🙂

meesha
20. zář 2020

@marcicek84 Ah taaaak, tak jo, no, ona kazda informace jde vyuzit, abys zase mela komu nadavat. Jsem zapomnela, tato souvislost me fakt nenapadla.

marcicek84
Odpověď byla odstraněná
hojda
20. zář 2020

@marcicek84 Už se probuď z toho bludu, že většina lidí roušky nechce: https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/koronaviru...

hojda
20. zář 2020
meesha
20. zář 2020

@marcicek84 promin, ale tobe to prijde normalni? Normalni clanek upozornujici na dlouhodoba rizika a tvoje reakce je zase smrst o slintech samozivitelek?
t tady napise kdokoliv cokoliv, tak ho za to zdrbes. Ok. Ale reagovat takhle na neutralni clanek je uz proste divny.

marcicek84
20. zář 2020

@meesha myslis upozorneni na protireceni?ano,to se vstrebava tezko,chapu.

hojda
20. zář 2020

@marcicek84 A tohle jsi psala o smogové oblasti ty...

meesha
20. zář 2020

@marcicek84 protireceni? :o ceho?

hojda
20. zář 2020

@marcicek84 A tady třeba toto.... a hmm.....plácáš. jak se ti to zrovna hodí....

ilonne
20. zář 2020

@marcicek84 Když už jsme u té psychologické péče, tak prosím tě, hlavně nedoporučuje toho svého, evidentně moc nepomáhá 😁😁😁😁. A teď jistě přijde "ad hominem"..

hojda
20. zář 2020

@ilonne JJ před dvěma lety žila ve smogové oblasti a dcera kvůli tomu byla pořád nemocná a teď je nemocná, protože by měla nosit roušku..... na tohle už psychologové nemají ani kategorii, to je samostatná diganóza s názvem marcicek84.

werumka
20. zář 2020

@marcicek84 Na jaře jsi reagovala přehnaně a extrémně. Teď vlastně taky. Takže pokud to na jaře byla chyba, jsi si jistá, že to teď chyba není? A že ta pravda nebude zase někde uprostřed...?

marcicek84
20. zář 2020

@hojda myslím, že by ses měla léčit, protože jak sama dobře víš, že co bylo před dvěmi lety, nemusím platit teď, takže tvoje vykopírové příspěvky jen svědčí o tom, jak moc jsi mnou posedlá. Ono lidé se z těch oblastí i stěhují atd.,tys však tady psala o tom, že my tady na Ostravsku máme ve smogu zákaz vychází, já ti psala, v jakých oblastech by to bylo na místě, ty tuto rozlišovací schopnost bohužel nemůžeš mít. Ale tady jsem se vyjadřovala o smogové oblasti jako o celku, tedy jsem nerozlišovala části. Nehledě na to, že ji vidět, že ta diskuze byla úplně o něčem jiném. A jestli chceš k té nemocnosti,před 2 lety byla moje dcera opravdu nemocná pořád, totiž ty první roky ve školce a kdo to nezná, to ještě neměla vybudovanou imunitu, psala jsem tady i že jsme chodili na imunologii a brala na to i léky, které ji imunitu pomáhaly dobudovávat, od dalšího školního roku se proto celkem stabilizovala a teď do toho spadla zas a to díky covidu roušek a za tím si stojím, děkuji za ty moje příspěvky, jen potvrzují to, co jsem zde o své dceři napsala. Takže ano, pro tebe už psychologové opravdu nemají kategorii, to už je skoro pronásledování a myslím, že už to je i pod tvou chabou úroveň.

hojda
20. zář 2020

@werumka Ona, to asi jinak neumí😔.

meesha
20. zář 2020

@hojda mas recht

marcicek84
20. zář 2020

@ilonne já žádného nepotřebují, ale mnohé z vás ano, jak to tady vidím

marcicek84
20. zář 2020

@werumka na jaře o tom nikdo nic nevěděl, jediné co se vědělo, byla zavřená Čína Wuchan, padající lidé jako hrušky, plné nemocnice a válející se těla po ulicích, až to přišlo k nám ,tak jsme teprve zjistili o co teda jde. Já si nemyslím, že teď to je chyba, myslím, že oni už stejně mají plán a čísla odpovídají tomu, co s námi chtějí udělat

hojda
20. zář 2020

@marcicek84 Jaká rouška jí zničila imunitu? Ta, kterou nenosila? Sama si tu několikrát tvrdila, že roušku ne, že jí dáš jedině štít..... v květnu jsi psala toto:
marcicek84

5. kvě 2020
naše ředitelka se zbláznila, ted mi chce vnutit povinnost nosit roušky nebo štíty u dětí, tak jsem ji poslala ten manuál, místo toho, aby si vyřešila ochranu zaměstnanců, tak bude nutit děti do takových kravin, kdy ani neuhlídají, že si při doteku na roušku vydesinfikují ruce...absolutně nezájem, od 11.5. tato povinnost není, takže by se měla vzpamatovat

hojda
20. zář 2020

@marcicek84 a tady.... @alcar ani nemluv, to jako teď ředitelé ze strachu budou papežštější než papež, už začínám být vážně nasraná, to tady není normální, zatím to byl průzkum a snažila se mě ředitelka přesvědčit na roušky, no nepřesvědčila...

sticker
Strana