Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
Prymula jede ve vakcinach,tak jsme zase krucek k povinnemu ockovani,stejne tak ma penize v rouskach,no jestli tohle zase cesky narod prejde,tak uz nevim co se bude muset vsechno jeste stat,abychom na sobe nenechali drivi stipat...
Vazeni, mohlo to byt mnohem mnohem horsi. Kdyz jsem zaslechla jmeno Very Adamkove..,,
Prymula se tvari velmi loajalne k babisakovi, ale je jeden z mala, kdo to nezlehcuji a verim, ze tomu da rad a system. Odborne bych o nem nepochybovala, moralne velmi. A kdyz to podchyti, tak z toho vytezi AB, to je jasnacka. Chjo. Ale kdo jiny by se tam ted hodil? Me nikdo nenapadl, Vas jo?
@meesha ja nevim,ale lekaru maji v poslaneckem klubu dost,uz jen to,ze tam byl pravnik Vontech,byla velka zahada.Jen hold s temi oststnimi by asi neslo tak dobre kyvat...
Tak co,kdy tipujete,ze se vyhlasi nouzovy stav?
Já se dám na vesteni .. řekl přesně to co jsem si myslela že řekne.
@marcicek84 s prymulou nebude babis kyvat, ale myslim, ze ho spis zneuzije. Uvidime
Co říkáte na nazor Smuclera? Pry si na covid za par měsíců ani nevzpomeneme
https://cnn.iprima.cz/smucler-vojtech-byl-jeden...
@kamino kamino no nevim,jestli mu tohle vyjde.Myslim,ze uz od neho nechce nikdo nic slyset.
A od zitrka zacne vydavat narizeni Prymula,to jeste budeme koukat,vsak oni nam to ukazou.Je zajimave,ze jedou stale podle scenare plandemie,zatim do puntiku.
@hojda pokud pojedou dale dle scenare plandemie,tak pro nas moc dobre ne.
@hojda v jakém časovém horizontu? Důchodci si celkem mnou ruce, že to vzal do ruky někdo rázný, ted si budou chvilku lidé dávat víc pozor, jelikož vidí, že Prymula je opravdu schopný všeho, tak křivka bude zase klesat a chvilku bude Prymula za zachránce, do té doby, než se chytne s Babišem a budou si chvilku dělat naschvály a pak bude pravděpodobně zase nahrazen, jelikož svou úlohu bijce korony splní.
@kamino no ony ty cisla do voleb muzou zahadne klesat,dost me prekvspilo,ze na tiskovce bylo receno schilerovou,ze prymula odmitl a byl proti zverejnovani dat o covidu verejnosti hygienickymi stanicemi, a oni mu to odvyvsli,tak ted se uz nic nedovime,takove podezrele,videli jsme moc pod ruce machinace s cisly apod.
@marcicek84 ony nebudou klesat záhadně, ale reálně, jelikož lidi fakt nechtějí na Vánoce mít zákaz vycházení...
@kamino nebo ti Vanoce udelaji jako Velikonoce,budte doma a uzijte si pohadky,kdo vi co bude do Vanoc....akorat misto 2 m pomlazky bude Babis stavet 2 m snehulaka s 2 m kostetem 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Navic jim je jedno co lidi chteji,oni uz pro nas plan davno maji...
@marcicek84 asi ano, dokud se to nebude šířit. Pokud by šlo jen o nás, asi by se to tak nehrotilo, ale tady jde hlavně o to, jak Čechy působí navenek a pokud budeme pořád v červené, máme s turisty a podobně smůlu a to samé platí i ven...
@kamino klid, na leto nam zase vsichni otevrou....vsak lyzari dokonce veri v zimni sezonu...se zhorsujicim se trendem i tech turistu by bylo po malu...hroti se to neuveritelne,az z toho zustava rozum stat kolik lidi podleha teto masove hysterii...
@marcicek84 u vas probiha nejaka masova hysterie? Ja spis pozoruju vseobecnou zpruzelost,at uz z delky pandemie nebo z neschopnosti vlady kdy se vetsina lidi bez ohledu na nazor na covid snazi proklickovat mezi chaosem vladnich narizeni a nespadnout do karanteny. Skoro jakoby i ten zdravotni dopad byl zastinen ekonomickymi, politickymi nebo “skolskymi” problemy. Zadna hysterie 🤷🏾♂️
@meesha 😂 pobavila jsi, vždyť stačí číst některé příspěvky rouškařek tady na diskuzi vč. těch tvých...
Už jen to, že se někdo snaží prokličkovat tím, aby nespadl do karantény je vyjádření názoru a postoje na celou věc. Pokud nám totiž vládne člověk, který to na jaře s opatřeními přehnal a teď stojíme před branami něčeho podobného, tak by byl hloupý člověk, který by nepochopil, že ti mrtví tady bude tak jak ten, jen s opatřeními budou rozložení v čase, bude zruinovaná ekonomika, bude zruinováno školství a stejně si tím moc nepomůžeme.
@marcicek84 tak pokud povazujes za hysterii slusnost, ohleduplnost, dezinfikovani rukou a to, ze si ve fronte stoupnes 2 m za toho pred sebou, tak chapu, ze na tebe musi padat cely svet a ty se hroutis pod naporem paniky z masove hysterie. I kdyz si myslim, ze ani s temito jevy to nebude nijak horke.
@meesha já někde psala, že nesouhlasím s desinfekcí rukou, či nějakými rozestupy? Já jen psala, že ty roušky jsou zbytečná a přehnaná buzerace a že účinek doma šitých roušek 50% a navíc, když se používají bez patřičného zacházení je takový výkřik do prázdna.
@hojda tak nezlob se na mě ale mě opravdu otravuje, jestli bych měla volit, jestli v MHD kvůli roušce omdlím či se pozvracím, nebo ji stáhnu pod nos, tak je volba jasná...
@marcicek84 ty jsi v MHD zvracela nebo omdlela z rousky 😲 no neke, tak jestli to mas tak dramaticky, tak se fakt nech vysetrit a nechat si napsat papir.
Ucinnost rousek je dokazana. Obousmerne. Snizuji virovou naloz, Omezuji sireni mikroorganismu. Tecka.
Tvuj problem je, ze jsi proste posedla rouskama, mozna mas teda i nejakou fobii, kdyz ti to dela tak zle, vzdycky to zuzis jen na ten kus hadru. 🙈 to je nejaka obsese nebo co. Ale rouska neni stredobod vesmiru. Navic my jsme teda ve fazi, kdy je to uz skoro marginalni zalezitost, spolecnost zacina mit uplne jine starsosti, nez se pitavat v "rouska ano/rouska ne"
Cus, jdu delat neco jineho, ziju totiz uplne normalni zivot, jen s trochu popupravenymi pravidly
@meesha řeknu ti to takhle, venku bývá ráno 8 stupňů, tak pokud se člověk tomu přiměřeně oblékne, sedne do busu s rouškou a tam se topí lidí jak sardinek, odklá si postupně věci a svléká, ale s tou rouškou toho vzduchu opravdu není moc, tedy není nic podivováni na tom, že lidem může být špatně nebo je brát mdloby. Pokud jsi něco takového nezažila (i bez roušek je toto stav, který zažil určitě min. jednou v životě každý), tak to jsi největší kecka na tomto fóru a měla by ses nechat vyšetřit sama.
Ale a konečně Prymula řekl co je pravda, umrtí na covid tvoří 1 % nebo méně, ale my tu šaškujeme jako blázni....jejdanane....

@marcicek84 https://video.aktualne.cz/dvtv/heslo-proste-to-...