icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

odula
30. zář 2020

@marcicek84 jestli sis všimla, @kamino psala o tom, že má strach ohrozit druhé. Rouška je pri ochraně druhých velmi efektivní řešení

kamino
30. zář 2020

@odula na rovinu, běžně se setkávám s dost lidmi a fakt nevím, jestli jsem se nesetkala s někým, koho bych mohla ohrozit a pořád věřím tomu, ež lepší rouška než nic, Ano, vím, že některé studie účinnost roušky vyvrací, ale když jí nosí chirurgové při operacích, tak přese jen nějakou účinnost má. Ano Respirátor by mě měl dobře ochránit, ale nedá se v něm fotit, nedám hledáček k oku 🙂

kamino
30. zář 2020

@marcicek84 viz výše

marcicek84
30. zář 2020

@odula moc efektivni to bohuzel neni,jedine,ze se v tech rouskach setkava i se cleny rodiny,jinak jedine respirator,pripadne nanorouska s ochranou FFP2 by to mohla vyresit @kamino

marcicek84
30. zář 2020

@kamino to mate v Praze celkem zajimavou hru s tim Peskem...jenom misto nekoukej se na neho by asi melo byt nedychej prip.nekychej na neho.... 🙉🙊🙈

kamino
30. zář 2020

@marcicek84 ne, to je tam správně, jelikož ho nikdo neřeší . Lidi normálně kýchají a jsou v klidu.

marcicek84
30. zář 2020

@kamino tak bud taky v klidu, je to jednoduche 😉

kamino
30. zář 2020

@marcicek84 moc v klidu nejsem, jelikož mám druháka a další domácí vzdělávání fakt psychicky nedá ani jeden. Tady jsou všichni v klidu a pak se strašně diví následkům.

marcicek84
30. zář 2020

@kamino a proc by nebyli v klidu,vzdyt chripka uz taky nikoho nevzrusuje...Prvni stupne se jen tak nezavrou,max.je rozdeli do dvou mensich skupin...lidi uz to brat vazne opravdu nemuzou a nebudou a kdyz bude treti vlna na jare to uz snad ani nikdo nebude ochoten nasadit rousky...na druhou stranu,ted zase od pondeli muzou zabu varit postupne...ale asi jen tolik,kolik jim to dovolime...

kamino
30. zář 2020

@marcicek84 U nás se právě už čeká na vyjádření hygieny - je to na vlásku. Učitelka nám už rozeslala instrukce, v jakých skupinách děti budou a v jakých časech. Nezlehčovala bych to.

marketa11112
30. zář 2020

@marcicek84 🙂) s tebou je fakt legrace. absolutne nechapes prispevky uzivatelu a reagujes zcela nesmyslne.

marcicek84
30. zář 2020

@marketa11112 jasne divoky kacere 🤣🤣🤣

marketa11112
Odpověď byla odstraněná
marcicek84
1. říj 2020

https://www.novinky.cz/domaci/clanek/temer-polo... a na zaklade takto zkreslebych cisel se delaji opatreni...

ilonne
1. říj 2020
marcicek84
1. říj 2020

@ilonne to s tim ockovanim nemuzes mysket vazne,ze tomu veris,to je clanek na objednavku pred volbami,aby sli lidi volit...
A s tou registraci to budou nekteri stamgasti asi permanentku,ne?

marketka_m
1. říj 2020

@marcicek84 no ta registrace je trochu mazec ne..

marketka_m
1. říj 2020

@marcicek84 pak prijde vlastne to co jsme jiz zde psali...registrace bude zdlouhava...a tak nam vsem daji sledovaci zarizeni...cipy...ano otazka par let..ale uz si pripravuji pudu pod nohama

marcicek84
1. říj 2020

@marketka_m no tez si myslim,ze registrace kdo co kde dela je opravdu ve stylu velky bratr,ale ja uz se tady kazdemu podobnemu clanku musim jen smat,v pristim tydnu se zacne varit zaba,to jeste uvidime co bude,snad jeste stihnu kadernici...je to maso,jinak technologie cipu je uz tady dobrych 15 let,existuji tzv.RFID laboratore,takze QR kod to muze nahradit lehce...

ilonne
1. říj 2020

@marcicek84 Rozhodně to dává větší smysl než konspirační teorie typu "snaží se nás zbavit svobody a uvalit do totality...". A světě div se v Německu si stojí lépe než my - i díky těm registracim v restauracích.

ivana354
1. říj 2020

@ilonne v Německu už se registruje od května. Dostaneš většinou papírek, napíšeš datum hodinu příchodu a odchodu, číslo stolu, jméno a buď telefon nebo adresu. Zrovna tento týden schválili pokutu 50€ za udání falešných údajů, v některých bundeslandech muže být i větší pokuta.

ilonne
1. říj 2020

@ivana354 já vím, v létě jsem tam byla.

autor
1. říj 2020

@marcicek84 štamgasti budou mít permanentku, pobavilas 👋👋👋😂😂😂

Já Vás absolutně nestíhám číst 😅 vůbec nevím, zda někdo psal, že má Covid a jak se projevuje. Mohl by mi někdo napsat nějaké info v kostce? Cca před 2 týdny tu někdo Covid měl, jak se to vyvinulo?

marcicek84
Autor odpověď smazal
marcicek84
1. říj 2020

@ilonne tak si precti to o tom ockovani,nejdriv Prymula tvrdil,ze opatreni budou nez bude ockovaci latka,ted uz se to v tom dalsim clanku posouva o dalsi rok,to je to jak jsem psala ten priklad,ale do jen do te doby nez....tak nevim,jestli tohle lide nevidi, tak uz nevim...

marketa11112
1. říj 2020

@marcicek84 jsi trapna a hloupa.

marketka_m
1. říj 2020

nezačínejte zase urážky vzájemné...
@marketa11112 stačí napsat já si tohle nemylsím, myslím si tohle... a ne hned že je někdo hloupý..

jinak co říkáte na zpěv a jeho zákaz v kostelích 😀

Strana