icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

meesha
3. říj 2020

@marcicek84 jezisi, ty to porad nechapes. ten vir tu bude povetsinou porad, jen nekde se ho dari vicemene docasne eradikovat, ale jde o to, aby to nerostlo moc rychle. 🙈 ja uz fakt nevim....to je dokola dokola dokolecka. Rust to muze, na Slovensku to jiste rust bude, ale treba linearne. Ale to je zrejme pod tvoji rozlisovaci schopnost 🙈

marketa11112
3. říj 2020

@marcicek84 konecne z tebe vypadlo neco vtipneho 🙂). tak mi nepis, ne? ale opet nelogicka odpoved. proste dukaz nemas a jenom placas do vzduchu , jako vzdy.

hojda
3. říj 2020

@meesha Černobyl

marketa11112
Odpověď byla odstraněná
marcicek84
3. říj 2020

@marketa11112 jaky dukaz,ceho zase? Toho o cem rikaji kazdy tyden pri informovani ohledne covidu?DUSEK,PRYMULA A SPOL.tak si neco poslechni 😉 Ja myslim,ze kazde hnusne prani se vzdy otoci proto tomu,kdo jej preje druhym...🙊🙉🙈

marcicek84
3. říj 2020

Srovnat covid s radiaci je smesne, to je fakt na odvezeni do Bohnic,jo vlastne ona tam uz jezdi ambulantne metrem...🙊🙉🙈
Ja na tohle fakt nemam cas...

marketa11112
3. říj 2020

@marcicek84 no jo, ja vim... tvrdi, ze na jare nemohlo byt tolik nakazenych, jako ted - pokud porovnam pocty testovanych na jare a nyni a pocty nemocnych, tak mozna i mohlo. nerikam, ze to tak bylo. ale mohlo. tot cele. ty tvrdis , ze ani nahodou. tak mi dej dukaz, ze to tak byt nemohlo.

ps : ja myslela, ze dusek, prymula a dalsi dle tebe jen blaboli. a ono ne?

a s tim pranim 🙂. ber to jako recnicky obrat. opravdu si tu nevyrobim panenku s tvym jmenem a nebudu na ni po nocich kychat 🙂. nevedela jsem, ze veris na takove pitomosti.

marcicek84
3. říj 2020

@marketa11112 ja ti vysvetlila proc ne,musel by byt vetsi podil zachytu na jare a to nebyl....tak hlavne,ze na ne neveris ty,o me se neboj 🙈🙉🙊

marketa11112
3. říj 2020

@marcicek84 uz se tu klepu strachy. navic, my to uz meli 🙂 asi jsi mi to sem poslala ty, vid? ale tak mozna me ma v hledacku vice lidi. jenze ja jsem stara carodejnice a poslu jim to zpet - nejlepe v poplivane obalce.

marketa11112
3. říj 2020

@marcicek84 tezko. nejdrive nebyly testy, pak byly jen nekde a pro nekoho, pak se netestovalo, protoze se to nestihalo a mnoho lidi chrchlalo doma a nikdo se s nima nebavil - ani lekar, ani hygiena...

marcicek84
3. říj 2020

@marketa11112 trpis samomluvou? 🙊🙉🙈

meesha
3. říj 2020

@hojda to je dokonalyyyy 🤣 ....bohuzel....

hojda
3. říj 2020

@marcicek84 Ty dneska jedeš bomby. Prý já na to nemám čas😂😂😂

hojda
3. říj 2020

@meesha Já to tu asi nebude ani dočítat za ty 2 dny🙂. Předpokládám, že roušky nefungují a učitelé kníkají, nebo je něco nového?

meesha
3. říj 2020

@hojda jj, nic zasadniho. Ja fnukam, pac se mam nejlip, a to je znameni, ze se mam dobre, marketa je uplne v pytli .... :D a Blondynka si mysli, ze je neprirozene potlacovat epidemie, a ze je to proti prirode. A ze je mnohem lepsi vypalovat vesnice a dat se na zarikavani, nez fanaticky lecit. Tak v kostce. 😂

hojda
3. říj 2020

@meesha 😲 Já se mám taky nejlíp, protože u nás nevyhrál Babiš🙂.👏

alcar
3. říj 2020

Hm, tady uz se preje, aby nekdo skoncil na “dejchaci“. 🤔🙄🤦‍♀️
Myslim, ze tuhle diskuzi uz by meli admini definitivne zamknout.

marketka_m
3. říj 2020

@hojda stejne ale je porad top
.tezce nechapu

hojda
3. říj 2020

@marketka_m Ani já ne☹. Je nutné začít učit už na ZŠ, co je populismus!

marulu
3. říj 2020

@meesha jo, Honzak mě taky překvapil, vždycky jsem ho hrozně ráda četla a poslouchala, tak nevím, co ho k tomu vedlo, také nechápu. A koukám, že marcicek tu nadále jede ve stylu co slovo to perla😀, nejen ráno, ale i večer. Ale teď už se musím udržet a nereagovat😅.

meesha
3. říj 2020

@marulu ja porad doufam, ze se to s Radkinem nejak vyjasni :D ma ted nejaky rozhovor v radiu, vecer si to pustim (neni to teda tematicky koronac, ale treba se zmini, jak to cejti )
@hojda Gratuluju k uzasnemu volebnimu vysledku, kazdy dilci uspech je supeeeer

pratensis
3. říj 2020

@marcicek84 Zdaleka ne všichni signatáři jsou zdravotníci. Myslela jsem to jinak: kolik ze zdravotníků, kteří petici zaštiťují, je epidemiologů nebo infektologů? Při vší úctě k ostatním lékařským specializacím, váhu pro mě má hlavně názor odborníků v této oblasti.

meesha
3. říj 2020

@alcar no tak tady nekteri druzi prali necht slabsi bidne zhynou v duchu prirodniho vyberu, proti tomu je mensi ventilatorova vychovna lekcicka docela banalitka :D

marcicek84
3. říj 2020

@pratensis no a ti epidemiologove to jsou pak ti,kteri leci v nemocnicich ty lidi z covidu? nebo to jsou prave lekari na aru s ruznou specializaci???

alcar
3. říj 2020

@meesha opravdu az takhle doslova? Rekla bych, ze to dost vytrhavas z kontextu.

hojda
3. říj 2020

@marcicek84 Ne, epidemiolog je tam neléčí, ani zubař je tam neléčí🙂. Jenže epidemiolog se stará o to, aby ti kteří je léči skutečně to opravdu stíhali. Léči je tam tito lidé, tak si přečti, co zajímavého píšou https://www.modrykonik.cz/blog/escapelle/

alcar
3. říj 2020

No ja nevim, ale treba takovy Pirk je pro me vetsi lekarska kapacita, nez nejaky epidemiolog, at uz jde o cokoliv. Tihle lekari se potykaji s nejruznejsimi infekcemi dnes a denne. Prijde mi jako by najednou byli tihle lekari odkloneni na druhou kolej jako nejaci obvodaci nebo dokonce instalateri. I tihle lekari maji za sebou jiste ne zrovna lehke zkousky z mikrobiologie apod.

pratensis
3. říj 2020

@marcicek84 Ne, ti epidemiologové jsou ti, kteří dokáží kvalifikovaně odhadnout vážnost situace a její pravděpodobný vývoj. Při vší úctě k zubařům, kardiologům a dalším,l.

marketa11112
3. říj 2020

@marcicek84 dokud mi odpovidas, tak tezko 🙂)

marketa11112
3. říj 2020

nazor epidemiologa a virologa je v dobe rozsirene pandemie mene, nez nazor zubare . ojoj. to jsou veci.

Strana