Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@marcicek84 On někdo mluví o tom, že to bude povinné? Nebo zase jen tvoje domněnka?
@hojda názorové to je u mě stále stejné, psala jsem tam, že pokud kolem toho blázní, tak ať to raději udělají hned. Oni stejně nemají v plánu udělat mírné řešení nebo rychlý lock down, udělají to tak, aby to bylo dlouhé, nekonečné a sebezničující...ŽÁDNÉ z zatím vydaných opatření jim moc efektivně nefunguje...jak by mohlo, když ty roušky jsou jako rybářská síť a tak je to se vším...
Nikdo zatím o tom, že to bude povinné nemluví, ale víš jak se postupně všechno utahuje a plány mění ze dne na den, tak se nakonec neví, zda dobrá myšlenka se zase neobrátí v něco dechberoucího...
@marketka_m to je síla, ale bohužel na první pohled nepůjde nic poznat, každopádně co jsme říkaly, že nastane, je tady...neočkovaní začnou být znevýhodňování, ale je otázkou, zda mu toto projde, je snad nějaká rovnoprávnost...
Tak pokud už se i opozice domluví s Babišem, tak to jsem na to fakt blbě! https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/premier-babi...
Prymula důrazně doporučí HO https://www.idnes.cz/ekonomika/podniky/prymula-...
Vymýšlejí opatření na opatření a nenì to absolutně nic platné. Jak chtějí přelstít přírodu? Říkám to od začátku. Stejně to musí nechat běžet. Mějte se,jdu se koupat do moře. Tady není opatření žádné a covid taky ne.
@marcicek84 rovnopravnost? na to neverim.tak jak jsme psaly..je to teprve zacatek..nedivila bych se kdybych do nekterych obchodu nemohla bez vakcinY.. jinak skolam sem dva tydny tomu davala dva tydny..a iz je to tady..od pondeli beztak vzdalena vyuka
jak tomu mam rozumet...cituji:
Když se nic nezmění, tak do úplného lockdownu máme čtrnáct dní, spíš tři týdny,“ řekl Smejkal.
@marketka_m Aha, a ti co budou ockovani, budou mit cip anebo neustale s sebou tahat ockovaci prukaz, ze jsou ockovani a nemusi rousku...uplne to vidim v praxi, kazdy se tim bude ohanet a v dusledku bude rousku nosit jen minimum lidí, orotozekdo by to kontroloval (kdo ma právní narok po vas chtit prokazani ockovani proti nejake nemoci, ochranka v obchode urcite ne)
@marketka_m je to vtipné, už je to dávno naplánované, lock down bude a bude horší než na jaře... a s těma rouškama to je blbost, to by člověk opravdu musel mít aplikován i čip...jinak to opravdu poznat nejde...a opravdu očkovací průkaz je kravina...a nakonec ty konspirační teorie, zas tak konspirační nejsou, to je k popukání, tak uvidíme, jak daleko to lidé nechají zajít...
@marcicek84
@ninive211
no je pravda že to nejde kontrolovat... a příjde nám to jako blbost.. ale to se nám zdálo 2 týdnu tomu také o zavřených znovu školách, o vakcině a rouškách jste se mi tady smály že to je blbost a už to je tady... ted lock down který je určitě v plánu, jenom nám nechávají možnost "tomu zabránit".... ale statistiku si udělají oni a bude ekonomicky pruser.
@marketka_m já se ti nesmála, Market 😉 Tady se smějí všichni, kteří na to věří a nevidíš to, že ty svobody začneme ztrácet, teď přijde ještě horší lock down než na jaře, abychom byli tvární a očkování jsme přijali...
@marcicek84 jo pardon oprava... já tě označila... ale bylo to pro zbytek dam MK
@marcicek84 jo jinak s tím "tvární a očkování přijali" souhlasím... většina si řekne, už toho mám dost, dám se očkovat, však franta a pepa se taky očkovali a budu mít svatý klid...
@marketka_m Jenze pak jsou i lidi, kteri se ockovat nechat nemuzou, i kdyby nakrasne chteli, je jich minimum, ale je. A vakcin je zatim malo, tak pro milion lidi max, to nepokryje ani vsechny rizikove skupiny
@marketka_m A ty opravdu věříš tomu, že když se žádná opatření dělat nebudou, tak to ekonomický průser nebude? Bohužel není na výběr dobrá a špatná varianta. Tentokrát je to jen špatná a pak ještě horší varianta.
@hojda ano pruser to bude ale pokud udělají ještě jednou zavřeni tak logicky to bude ještě větší pruser.. logicky ne??? nebo ne?
@marketka_m Když ho neudělají, tak nastane taky😉.
@hojda však jsem psala že pruser to bude ale nechápu proč pruser zvětšovat---
@marketka_m průser bude tak jak tak, buď budou naštvaní ti, co chtějí opatření nebo ti, co je nechtějí...a pokud něco dělat chtějí, tak ať to udělají, ale rychle a krátce, ne pak to zase přehnat a to oni umí jen přehánět, takže ten průser nabobtná a už to bude úplně v pr...
@marketka_m No on bohužel neřízený lockdown vyjde dráže, než ten řízený.
@marketka_m Komunista debil, no.
A navic neni vubec originalni, s tim Gatesem to je stara konspiracni teorie.
@meesha jo stejne jako to Gatesovo video pred nekolika lety kde uz rika o vypusteni viru a dalsich planech a ono se to plni,jaka to nahoda 🙈🙉🙊

@marcicek84 Proč lockdown na konci října? Kvůli rýmě a neexistujícímu viru?