icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

marcicek84
9. říj 2020

@meesha https://www.ispv.cz/cz/Vysledky-setreni.aspx tady mas odkaz,neni to nic tajneho a je to normalne dostupne pro verejnost 🙂 mas tam i metodiku,tak se muzes zacist...kazdopadne ty vase vypady s hnojdou a tve prikrasky typu keci v kleci jsou prinejmensim trapne,jestli nenastal cas si taky v necem priznat chybu...

hojda
9. říj 2020

@jelenice_zavodnice Tak na to zapomeň s pytlem už se ven nepodíváš bo lockdown.

marcicek84
9. říj 2020

@hojda podiva,vychazky do 500 m snad na obejiti baraku staci,ne?

meesha
9. říj 2020

@marcicek84 no a tak co do toho pocitaji? To ma byt jako s odmenama?

hojda
9. říj 2020

@meesha To je i s úplatkama od rodičů, aby jejich Pepíček prošel do dalšího roku😂

hojda
9. říj 2020

@marcicek84 500m je od Prymuli, ten další už to nedovolí, tak buď hodná a poslouchej ho😉

meesha
Autor odpověď smazal
marcicek84
9. říj 2020

@meesha ano to jsem prumerne prijmy za dane obdobi - tedy tarif,osobko a odmeny,moje tabulka je prumer za 1.pol roku 2020 .Nejhorsi na tom je,ze ucitele knikaji kvuli tarifum (tos zverejnila ty ty tabulky) ale uz pomlci o osobkach ci odmenach,ja to proste uz poslouchat nemuzu,at se na me nikdo nezlobi...

hojda
9. říj 2020
sticker
meesha
9. říj 2020

@marcicek84 jedna vec je, ze realita je fakt obecne jina (vazne neodhalim, co jim ta cisla zvysuje, te metodice uprime nerozumim, to je pro me jako by to bylo cinsky), mam ten rozhled dost siroky z ruznych skol a druha, ze si nikdo nestezuje o nic vic nez ostatni, proste nekdo brble nekdo ne, zatreti si vzdelani investice zaslouzi

Ale fakt, dodelej si pedagog minimum a mas taky vyhrano, v penezich a volnu topiti se budes

marcicek84
9. říj 2020

@meesha jenze jde o to,ze ted osobkem muzes zapaltit ty kvalitni ucitele a ti ne tak dobri maji tarif a jen par susni,to uz tak je..a je to tak spravne a proto ti co nedosahuji kvalit knikaji,ale jestli by spise nemeli na sobe vice pracovat a pak by ty penize meli...jinak tohle jsou ofiko statistisky,dela je cesky statisticky urad,tak tem asi verit muzeme...jinak mi o tyhle penize ucitelu fakt nejde,bych si tim akorat pohorsila...jdu spat,preji dobrou noc...

meesha
9. říj 2020

@marcicek84 neni to tak, z rozpoctu na ty osobka casto proste neni, reditele prachy netisknou, je to na zrizovatelich. (Coz ve finale muze byt ten faktor, nevim)To, co rikas, se dozvis z novin, ale realita je proste jinde

marcicek84
9. říj 2020

@meesha to nejsou noviny je to cesky statisticky urad,jinak ja mam.info primo.od zdroje,nikoli z novin,tak bud v klidu a zas tak jim to nebasti 🙂 zdar

meesha
Autor odpověď smazal
ninive211
10. říj 2020

Uz zas knikali ucitelé?😁

Btw. Za vcerejsek 8618 a to je jen špička ledovce, nějake to procento falešně negativnich viz pribeh manzela escapelle...zrovna u nich... a kolik takovejch pripadu tu beha a neresili by to vubec, protoze nemaji vysoke horecky x dní??? Ještě větši pruser, nez jsme doufali...
Bez muceni se priznam, jeste pred par dny jsem byla jeste vcelku v klidu, presvedcena, ze to sice vypada blbě, ale dame to v pohodě... Hmmm🤔

ninive211
10. říj 2020

@meesha Prumer VŠ 51 tis. Hm, ale kdo ten prumer zveda...soudci, politici, notari, doktori, ajtaci, vykonni manazeri, co berou pres 100 mesicne. Ale 80% VS tuhle castku nema a nikdy nevidelo. VS totiz nejsou jen tihle...mnohem lepsi vypovidaci hodnotu ma median. Ten dela kolik?

marketka_m
10. říj 2020

@marcicek84 ucitel s 30 lety praxe nekdy tezko dosahne na 30 tisic cisteho..ty nejsi normalni...a pokud si myslis ze tolik vydelavaji tak to bez taky delat a sdilej nam prosim vyplatnici...dekuji

ilonne
10. říj 2020

@marcicek84 Co to zase s tou dovolenou meles za nesmysly? Normálně si vypisuji dny dovolené jako každý zaměstnanec, jen můžu pouze ve dnech, na které připadají prázdniny, což běžný zaměstnanec může kdykoliv. A světě div se, mám ještě 6 dní dovolené z loňského roku. Chodila jsem totiž na i ve dnech prázdnin na školení a první a poslední týden letních prázdnin jsem byla ve škole. Stejně jako moje kolegyně. Ano, někdy se muze
stat, že dny dovolené nevyjdou, ale pak je ti krácen plat.

meesha
10. říj 2020

@ninive211 presne to jsem jeste vcera chtela doplnit, ze predpokladam, ze obdobne to
bude i s tou druhou castkou (ostatnich vs). Diky. Ale lidi si to
prectou a maji dost zkreslene predstavy.
Coz nic nemeni na tom, ze odmyslim-li si konkretni castky, tak tam bude ve vetsine pripadu dost velky rozdil.

meesha
10. říj 2020

@ninive211 a median nevim. Nejak nemam energii to uz hledat. Mozna pozdeji. Btw hanebne placenych vysokoskolaku je taky hromada, o tom zadna 🤷🏾‍♂️ Ve vede, na univerzitach zejmena.

ilonne
10. říj 2020

@ninive211 Prosím tě, jeci tady akorát marci. A stále s oblibou ukazuje na ostatní. Nejspíš je stále přesvědčena, že takhle její chování nikdo neprokoukne 🙈.

meesha
10. říj 2020

@ilonne Ale ok, nechala jsem se vyprovokovat. Uz na to kaslu. At si jeci a dupe nozickou jak chce. Ji nepresvedcim a ostatni tady vedi 🙂

ilonne
10. říj 2020

@meesha Přesně, vždyť je jak malé dítě. Já už to také vždycky raději rozdycham.

marcicek84
10. říj 2020

@ninive211 ja celou dobu pisu k medianu,ten je pres 41 tis. u ucitelu 2 stupne,je to vse v te vlozene tabulce...

marcicek84
10. říj 2020

@ilonne no pokud se bavime o jekotu,tak vzdycky kdyz vytahnu ofiko cisla jeci ucitele,ted i @meesha,tak ja nevim 🤔

marcicek84
10. říj 2020

@marketka_m ja jsem uz tady psala,ze me o ucitelsky plat nejde...jinak muze byt nizsi plat treba i I.stupne,ten jsem tam nenasla,ale kazdopadne je videt,ze to az tak spatne uz neni...

ilonne
10. říj 2020

@marcicek84 Víš ono to působí, že nám tak nějak závidís. Ale to nemusíš, stačí se přidat do našich rad a můžeš se mít stejne dobře jako my.

marcicek84
10. říj 2020

@ilonne kdyz nevyjde dovca zamestnanci je mu plat kracen bezne,lec cerpa tez neplacene volno,to je uplne bezne a normalni...ja se te zmene profese vyjadrila uz nekolikrat,zavidet nezavidim,ale rada bych aby se tady veci trochu ukazovaly pravdiveji...

Strana