Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@meesha ale vis co je problem,ze on rucni brzdu nema,skoda,vid 🙊🙈🙉
@marcicek84 Já nemluvím o tom, co bylo, ale o tom, co bude. Jestli sis nevšimla, tak jsem psala o budoucím čase. Pokud bych věděla, že se okolí chová zodpovědně a snaží se rizika nákazy eliminovat, tak to řešit nebudu, ale sama jsi příkladem toho, jak se lidé k opatřením staví. Nic nemá cenu, já se omezovat nebudu. Máme tu rozjetý komunitní přenos a zaplnění kapacit nemocnic už začíná být docela aktuální téma. O socializaci mých dětí mít strach opravdu nemusíš, jsou cesty, jak to zařídit😉.
@marcicek84 ale zbrzdit jde. A ted zase vytahnes rousky. Dalsi kolo nechci, dekuji. A vysvetlovat dospelemu jedinci po pul roce epidemie, jak se vir brzdi taky ne.
@marcicek84 vir se nemuze chovat nezodpovedne, neni zivy
@marcicek84 ok, tak pro male deti. Pokud to auto bude stat temer na rovine, tak ho opravdu holou rukou popostrcis i zastavis. Pokud bude z kopce a zrychlovat, tak jsi v loji. Normalni clovek byt v loji nechce a proto se snazi brzdit vcas.
@marcicek84 Větší blbost jsem asi neslyšela - ...vir se chová nezodpovědně! Ne vlastně beru zpět už jsem tu od tebe slyšela více perliček...
@marcicek84 ale chapu, akorat tady to nemelo ten potencial 😕
@meesha naopak, dost to vystihuje s nadsazkou nasi situaci 😉
@marcicek84 ironii a sarkasmus chápu, nechápu tebe😉
@marcicek84 jak by jsi chtela zabezpecit peci o nemocne, kteri ji budou potrebovat? ne vsechen personal nemocnic takovou peci umi poskytnout. nekdo nebude ochoten na takove pracoviste jit, nekdo bude nemocny, nekdo se bude muset starat o jina oddeleni. kdo se pak o ty nemocne postara? rovnou zamestnas vice hrobniku? dalsi problem budou pristroje. nikdo si je nevycuca z prstu. jaka je tedy tva predstava? dekuji
ps : jde o situaci, kdy bychom vir ,,nebrzdili,, ale nechali ho zit vlastnim zivotem a tempem - coz je dle tveho to spravne reseni.
@hojda vidis,ja zase nechapu tebe... 😉
@marketa11112 prosim te nevkladej mi do ust sve domnenky...
Predstavy jsem popisovala mnohokrat naposledy pro meesha,tak si to dohledej...😉
https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/cesi-... a ta diskuze tez stojinza to a maji pravdu,odkud tedy berou ty cisla,kdo to nezvladne vystat tu silenou radu,je mu blbe ma hkrecku nrbo mu neni nic a nechce mezi covidaky tak je automaticky pozitivni a tka nam rostou ty cisla pro lockdown...a vubec nechat si strkat spejli do mozku je hovadina,ani me nehne,at mi daji 14 dni karantenu a cus...
kdyz myslis, marci :D
@marcicek84 Jezisi, za tohle by mel byt dozivotni ban od seznamu, to je hloupost, hoax co siri, prosiiim neverte tomu holky zlate, clovek neni automaticky zarazeny jako pozitivni pokud se nedostavi. To je porad, znamy znameho ma znameho, ktery nebyl na testech a dostal vysledek, ze je pozitivni. Tato hloupost se v ruznych obmenach siri jako lavina internetem. Verim, ze po administrativni strance ma hygiena nedostatky ale tohle je lez.
Komentare na seznamu jsou neverohodne, casto jsou tam lzive informace, obvykle s mnozstvim souhlasnych komentaru.
Ono vůbec ohánět se různými diskuzemi na novinkách,cz apod. je legrační, to se pak ten vášnivý čtenář nějakého poškození v případě šťárání se špejlí až do mozku bát nemusí. Těch různých hoaxů a urban legends se šíří obrovská spousta, obvykle na základě špetky pravdy se uvaří kotel kravin.
@mourovatakocka a kde cerpas info Ty?
@marketka_m V diskuzích na novinky.cz věru ne.
@mourovatakocka ano...souhlas..ale jake ano?
@marketka_m Promiň, ale vypisovat jednotlivé weby ti nebudu. Můžu jen prozradit, že to budou velmi pravděpodobně jiné, než ze kterých čerpají jiní zde diskutující. Netrávím tu tolik času, abych sem vkládala vše a ani si všechny články a weby nezapisuju. A hledat v historii mobilu, na co? Jediná diskuze na webu, kterou kromě tohohle cirkusu občas sleduju, je ta, která bývá pod FB příspěvky od Mudr. Jiří Štefánek. A to sleduju proto, že řada diskutujících jsou zdravotníci, zřídkakdy se vzájemně uráží a nemají názory sebrané z všelidových soudů. Kdežto diskuze z novinek jsou občas panoptikum, články samotné občas taky, ale to beru tak, že o něčem psát musí.
@marcicek84 ja ti do ust nic nevkladam. 🙂). Polozila jsem ti jednoduchou otazku. Neodpovedela jsi. Odpoved totiz neznas. Jsi ochotna nektere lidi obetovat. Ok. I to je nazor. Jen je dobre rict to nahlas a stat si za tim. Beze zmen.
Ženy... Vás nestíhám. Přihlásim se ráno - 304, odpoledne - 309, večer 312... Se nedá 🤯 😄 doufám že se máte fajn a dobrou noc ;)
@marketa11112 ok,takze ted zase jsi mi do ust vlozila dalsi vymysly...Vis co je ten v tom,ze po tom cos mi tady rekla nemam zajem.s tebou disjutovaz nebo ti odpovodat na nejake otazky,zkus tedy doskuzi s nekym jinym...
@bombat ze se Vam do toho pletu. Ja mam prave s timhle problem. Vsichni me tim strasi, ja proti tomu nemuzu argumentovat nicim jinym, nez ze mne to intuitivne prijde v poho. Deti mne prijdou dost “blbuvzdorny” na to, aby prezily rok dva domaCi vyuky. (Zjevne i dele 😀 ale ted jsou dost specificke podminky)
@odula Ti to shrnu; sobota, uprsene pocasi na vetsine uzemi, rekordni cisla z patecniho testovani, pozitivni kazdy treti, priprava na lockdown, par hoaxu.

@marcicek84 to je furt dokola. ZBRZDIT! ZBRZDIT! ZBRZDIT! Cemu na tom nerozumis. Kdyz ho nezabrzdis, podelame se z toho ekonomicky, zdravotne, spolecensky.