Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@pincola Tady si to můžeš pustit zpětně https://ct24.ceskatelevize.cz/specialy/3037207-...
@pincola on to zrušil 😀 ted jenom na tiskovce bláboli
@marcicek84 O co ti tedy vlastně jde? Pořád jsi mi neodpověděla, proč by měli děti "hlídat" učitele a učitelky, ale nemůžou je "hlídat" studenti VŠ?
kolik dali tomu Plagovi?? že najednou tak odvrátil? že by změna názoru (když už každý má na to právo).. nevěřím.
Tak uvidíme, jak to bude s poklesem teplot😔
https://www.mix24.cz/prognoza-jaroslava-flegra-...
@ilonne to nebyla otazka do plena? 🙈🙉🙊 Jake proc,to by ucitele zase radi brali penize,byli doma v klidku,teple s online vyukou ci distanckou,zkratka pred virem zcela chraneni a za sebe tam poslali studenty, at teda dle vyjadreni mnohych ucitelu "nasazuji ty krky" za ne zdarma v ramci praxe???Jak typicke...a ted mi rekni,kdyby se nejaky student takto nakazil a umrel,stale by to bylo v poradku?Ne,tohle nejde udelat povinne,ale dobrovolne a pak je to otazkou individualniho zajmu studentu,ale vzhledem k fazi vystraseni obyvatelstva se vam tam ted moc studentu asi dobrovolne nepozene...🤷🏻♀️
@marcicek84 neeeeeeeeeee zase učitelé 😀

@hojda az klesnou teploty vezmes kabat nebo zimni bundu,neboooj,da se koupit i pres e-shop 🤣
@marketka_m hold ilone se v tom chce kopat...

@marcicek84 Jo to má být jako vtip? Aha, tak to se ti moc nepovedlo🤐
@hojda vzdycky kdyz vylezes s Flegrem,je dobre jakkoli odvest od toho silence a extremisty pozornost...
@marcicek84 ale to bys me Marci zklamala. Cekala jsem nejakou sofistikovanou interpretaci :( tady to jsi fakt neupresnila ani jednou. Vis o co slo, ze podle tebe lekari muzou beztrestne nosit rousky na pul terdi a antirouskari jsou ostrakizovani a pak jsi rikala neco o zametani pred vlastnim prahem. To bylo vse. Toliko shrnuti. Mozna se bavime kazda o necem jinem 🤷🏾♂️ Kdyz tu mezitim frcela ta tiskovka
@marcicek84 Aha, tak to nebyl vtip. Ani tak se to moc nepovedlo🤐.
@marketka_m myslim, ze 38 mrtvych za den, pres 1000 celkem a ta krivka...to by snad presvedcilo kazdeho, kdo ma trochu zdravy rozum. Anebooo...kdo vi, co tam tak dlouho delali 😀 to je fakt
Me teda zaujalo tohle “ Opatření by se po týdnu mohla zmírnit, pokud se reprodukční číslo za týden sníží na 0,8.” - to si fakt nekdo dokaze predstavit? Za tyden? No tak to mozna tak v dubnu 😀
@meesha a vo tom to je..debil to nepochopi a inteligent si udela sam zaver...wtf
@marketka_m yes 😀
@meesha no taky mě tenhle zhulenej cíl překvapil! Je jasné, ze si tím otevřel dveře pro další opatření, tvl... Posíláme tleskánek a koblihu👏😡
@zuzineckah
@meesha
@marketka_m Jo, kazdej aspon prumerne inteligentni clovek jim to znovuotevreni ZS 2.11. neveri...na jare mely byt puvidne zavrene nejméně 14 dní, pak řekli minimalně do Velikonooc a par dni nato, že školy budou to poslední, co se bude otevírat. A nebyt fakt dobre epidemiologicke sityuace v tom kvetnu, tak si par stovek v tisicu rodicu peticí vynutilo i kompletni zavření skol uplne az do 30.6. Pritom tehdy to byl cajicek oproti dnesni situaci, v nemocnicich na vrcholu epidemie 400 lidí (ted skoro 6x vic!!!). Chudaci decka, fakt. Driv jsme se ve skole těšili, az konecne budou prazdniny. Ted ty deti se tesily, az konecne budou moct do skoly, jsou tam mesic a zas to zavrou.
@ninive211 asi tak no... Ráno, když jsem říkala synovi, ze jde poslední den do školy bůhví na jak dlouho a proč, tak zamrčel jen “posraný koronavirus”...🙄Za normálních okolností by dostal za takový slovník držkovou, ale tentokrat jsem to nechala být... zrušené i venkovní kroužky, teď tohle. Zažil to loni, když byl prvňák a teď zas.
@zuzineckah “zhulenej cil” - jak vystizne 👍
Ja jsem myslela, ze to byl omyl, ze takovou blbost nemohl rict a ono jo 🙈
@meesha Tak jinak, ty a bohužel v této diskuzi nejen ty, jste nás všechny hodili jako odmítači roušek do těch „bambulů“ co nechtějí žádná opatření, ani jednou se nás nikdo neptal na to, zda i když nesouhlasíme něco porušujeme, ale automaticky jsme ve skupině "bambulů" co máme porušování jako životní program. Takže pokud psát tady něco o tom, že jsem odsoudila všechny lékaře a zdravotní sestry je poněkud úsměvné, zrovna ty…jinak co se toho týče, nevíme jaké procento těch nemocných doktorů je indisponováno vysokým dávkám viru a jaké si to doneslo díky své nedůslednosti, to jsem si psala s jelenicí závodnicí, takže ani zde nechápu proč bych měla odsuzovat všechny lékaře nebo zdravotní sestry a házet je do kategorie „bambulů“.
Teda ja jsem nechtela ta opatření komentovat, ale zavřít základky je strašná, ale strašná pitomost. Jsem si ještě minulý týden nebo kdy říkala, jak je hrozně dobrý nápad udělat tu dělenou výuku, že to je docela slušný kompromis pro rodiče, žáky i učitele a že riziko přenosu v poloprázdný třídě je minimální... a teď... ach jo. Už je mi z toho fakt smutno. 👎
@marcicek84 vime, ze se v praci nakazilo asi 10% , zbytek standardni cestou, jako vsichni ostatni
" ...že jsem odsoudila všechny lékaře a zdravotní sestry je poněkud úsměvné, zrovna ty…" - jasne, ja tady kontinualne plivu na vsechno a na vsechny :D :D :D
Jinak ti moc nerozumim, tudiz zbytek nekomentuji, ale uzij si to :D
@odula v nasi situaci se obavam, ze na nic jineho nez "pitomosti" nezbyl prostor. :/ Resit to inteligentne byl cas v prvni pulce zari. Ja bych je pak vsechny hnala k soudu, fakt ze jo.
Zkus meho oblibence Konvalinku, vystihl to celkem presne https://video.aktualne.cz/dvtv/konvalinka-ze-li... hlavne co se tyce skol.
Ono se bohuzel v minulych tydnech zdalo, ze to je jedno z mist odkud se to do rodin prenasi :(

Holky, co říkal ten Primula v tom projevu? Koukal někdo?