Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@marcicek84 Ne, my si povídáme o zajímavém tématu, na které máš názor, ale diskutovat o něm nechceš. Musím říct, že před deseti lety jsi tak jedovatá nebyla. Nevím, co se od té doby přihodilo, ale tehdy se s tebou ještě obcas dalo bavit.
@meesha No já jsem právě dohledala toho Karyho Mullise, byl teda extra úspěšný! Ta doba, kdy se řešilo HIV byla určitě bláznivá. Docela bych stála o jeho názor na dnešní vir. Škoda, že už zemřel. Mullis, ne ten vir 😀 otázka do pranice zůstává- existuje jiný druh testu kterým by se dal covid diagnostikovat lépe? Asi zatím ne... A pokud má někdo potíže s odběrem jako takovým, tak se bojím, že i lamp testy budou že začátku probíhat stejně...
@werumka - mozna me tohle tema uz jednoduse nudi...
@marcicek84 Vždyť sem chodit nemusíš... Já si čtu taky to, co mě zajímá a vyjadřuju se jen k tomu, co mě zajímá. Potíž je, ze když se vyjadřuje ke všemu, těžko se dá odhadnout, jestli tě to zajímá, nebo ne 🙂 to je celé.
A takoveho blazna tu mate nektere za vzor,perly Flegra 🙈🙊🙉
https://echo24.cz/a/SqrCd/jako-v-asii-biolog-fl...
@werumka vsak ja taky,ale i kdyz napisu,ze o diskuzi na toto konkretni tema nemam zajem (jasneji to napsatnejde) stejne jsem i dlouho pote oznacovana a vtahovana do ni,marne no 🙉🙊🙈
@marcicek84 🙂. Ty nepochopis ani jednoduchou vetu.
@marketa11112 ale no tak, bavi me si s tebou hrat na Švejka 🙈🙊🙉
@marcicek84 Víš co je asi ta potíž? Že všechny témata lítáš jen po povrchu, ale vadí ti, když to někoho zaujme a zeptá se na to víc. Nevím, které téma jsi tu sama o sobě rozvinula a diskutovala víc. Ze by z toho mohla být zajímavá konfrontace. Ty ses vlastně teď i jindy odpojila ve chvíli, kdy začalo jít téma víc na hloubku. Buď je to tedy z důvodu, že ses o to víc nezajímala (A to by šlo přece klidně hned na rovinu napsat- žes jen něco četla, ale víc se o to nezajímala. A diskuze by pak mohla v pohodě jít dál i bez Tebe) a nebo je to z důvodu, že sis to jen špatně dohledala/interpretovala. Což přece taky není problém. Třeba jsem si já blbě interpretovala funkčnost pcr testu ze článku, které jsem si našla.
@werumka a nebo ta posledni moznost o ktere pisu neustale,ze jsem o tom nemela dale zajem diskutovat,hold to je treba akceptovat...
https://www.novinky.cz/stalo-se/clanek/fanousci... tak jich tam je vic jak 500 😁
@marcicek84 zase blabol. 🙂. ale pekne obrazky, to jo. 🙂)
No tak uz tu demonstraci rozhaneji vodnimi dely,masakr...no jo fansousci fotbalu se jen tak nedaji 🙊🙉🙈
@marcicek84 no a ? pokud delaji bordel? vsak by tam nikdo normalni nesel.
@marketa11112 ale tak ja jsem to cekala ze to tak dopadne,tak nezklamali 🙈🙉🙊
@marcicek84 nemas jine obrazky? tyhle me uz nudi.
@marcicek84 jo přesně. Jsem si zrovna říkala že tam asi došly pěkný kvitka co je nějaký dělo sem dělo tam nemůže vůbec překvapit. Ti lidi tam asi nešli pokojně vyjádřit názor 🤔 "Ještě před samotnou demonstrací, prověřili policisté desítky lidí, kteří mířili na demonstraci. Během kontrol zajistili policisté pyrotechniku, boxery, teleskopické obušky i střelnou zbraň."
@marcicek84 A mají se jim klanet? Když dělají bordel, musí počítat se zásahem. I to je riziko demokracie....
@odula no jako takhle cela demonstrace byla uplne poklidna,ono se to zvrhlo az po jejim ukonce i ze se ti fanousci nechteli rozejit na vyzvy policie,ale to je to je jejich akce po demonstraci,proste fanousci...
@ilonne a ty vis o co se jedna,sledovala jsi to,po ukonceni demonstrace zase fotbalovi fanousci,...
Mno tak důležitý je že víme že na místě jsou desítky zranění muži, zasahuje klídka a obérněný transportér 😄😄 pardon. Jsem mušíla ,🙈🙈 ("Zasahují těžkooděnci, jízdní klídka, oberněný transportér"https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/protesty-dem...)
@marcicek84 jenže ty kvitka fotbalový a další kvitka už tam zřejmě šli s tím že udělají bordel.paka 🤦
@odula ale to je lez,to uz bylo po oficialni ukonceni prostestu,evidentne se fanousci nechteli rozejit a zacali delat bordel...🙈🙊🙉
Takze co,ted budou mucednici? 🐵
@odula tak na takovy to meli oblicit uzavril a jednoho po druhym brat a naparit flastry a priste si to rozmysli...i na zactku ten organizator je varoval at nedelaji rozmisky ze flastry budou ve stavu nouze veliky,tak fakt nepochopis...
@marcicek84 jaká lež zase. Jaký mučedníci 😳😳🤔
@odula jsem zvedava jak o tom budou informovat zahranicni media...
O lzi jsem vysvetlila vyse...
@marcicek84 Neuc mě znát fotbalové fandy, pár jejich akci jsem coby policistka zažila. Nebyla jsem vždy učitelka, víš 😉
Ach jo. To je zase poctenicko.

@werumka
@meesha
Jj,vsak ono je treba supum hodit kosti,at je jeste ohlodaj,pritom se aspon zabavej 😂🙈🙊🙉