icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

marcicek84
Autor odpověď smazal
marketa11112
18. říj 2020

@ilonne to si nemela rikat. Bude to pouzito proti tobe.

marketa11112
18. říj 2020

@ilonne nez jsem dopsala vetu,uz se stalo. 🙂))

ilonne
18. říj 2020

@marketa11112 díky, vklidu, na nesmyslné urážky, nema smysl reagovat, aneb nejhorší srazka je s......

marcicek84
18. říj 2020

@ilonne jake urazky?ja se ptala jestli mas jeho styl vyuky...🙈 Proste to spojeni ve me tohle evokuje...

meesha
18. říj 2020

Dámy, já to vzdávám. To se nedá, musím sebekriticky přiznat, že já si ji prostě odfiltrovat nedokážu. Rozporování zjevných nesmyslů a urážlivých komentářů mě zaměstnává víc, než bych chtěla a já se neudržím. Dám si od Marci detox, tolik blabolu a jizlivosti už mě pije krev, je to pořád dokola, strašně to žere čas. I když ji z 80% přeskakuju Díky všem za zajímavé postřehy a zkušenosti! Pár dní snad pomůže :D
Marci muzes slavit 🎈🍹🎉

jelenice_zavodnice
18. říj 2020

@odula Sli tam s tim a vetsina snad ani nebyla z Prahy. A pokud nekdo byl a mel rozum, zdekoval se jeste driv, nez se zacali po policistech hazet dlazebni kostky jako “vyjadreni nazoru”. Jako protestuje se i jinde, viz Liverpool nebo Francie ale v obou zemich to vedlo k prisnejsim opatrenim, zakaz nocniho vychazeni treba. Normalni sportovni chuligani tohle byli. Tech par transparentu splacali asi ve vlaku z Ostravy, viz. logo Bohumin. Kdyz uz jedu do te velke Prahy delat bordel, tak alespon inkognito, at nedelam svemu kraji ostudu.
@ilonne Uvedomujes si, jak sis tim prohlasenim zavarila? 😉

mourovatakocka
18. říj 2020

@meesha Nevzdávej, filtruj na sto procent, u mě to zabírá. Případně přeju příjemný detox 😀

ilonne
18. říj 2020

@jelenice_zavodnice já se za svou práci nestydím, ani za tu současnou, ani za tu předchozí. Obě dělám s maximálním nasazením.

marcicek84
18. říj 2020

@jelenice_zavodnice a prosim te,ty mas nejakou statistiku,ze by vetsina demonstrantu na prazske demonstraci nebyla z Prahy??? To je docela naivni dedukce. Pro tvou predstavu Bohumin je samostatny okres. O IQ chuliganu snad nemusime diskutovat,je uplne jedno odkud jsou cilem je delat bordel a ve velkem,to uz je jejich zivotni styl a ted jim vzali fotbaly a hokeje a kdyz vezmes lidem hry tak se evidentne nudi a vymysleji hlupoty...tak aspon mohli cajti zasahnout,je to oproti pokutam za rousky zmena...

marcicek84
18. říj 2020

@meesha hele,jestli mas moc prace a nebudes to pristi tyden stihat,tak to staci normalne napsat,ne tady psat o nejakych detoxech,k diskuzi jsi me premlouvala posledni 3 dny,takze kdyz jsem se nezapojovaka, pit jsem ti krev nemela cim...mozna tim,ze jsem se nechytla,tak treba priste to vyjde,preju pekny oddech,vecer asi na tu oslavu otevru vino 😂

sticker
werumka
18. říj 2020

Krásný večer a celý další týden 🙂 Ráda si sem zase v týdnu přijdu někdy počíst! Díky @odula za skvělé pointy že zahraničí! A všem ostatním, kteří se zastaví u THINK, než něco napíšou. Děláte tuhle diskuzi přínosnou! 😊

marulu
18. říj 2020

@marcicek84 no oni na tý demonstraci byli asi všichni s "vysokým" IQ, hesla Čechy Cechum a víc než národ mluví za vše, kdo tam asi byl. Prostě vymatlany paka. Smutný, že nám příští týden zvednou statistiky nakažených, právě v době, kdy se bude rozhodovat o tom zda bude nebo nebude lockdown 😒

ilonne
18. říj 2020
marcicek84
18. říj 2020

@marulu tak pokud tam byli ti co kriceli Cechy Cechum,tak asi prevazovali lidi z Cech...no jinak si myslim,ze lockdown mame jisty,musela se ted o vikendu jenom stihnout vdat Prymulova dcera a pokud daji prezidenta do karanteny,byl s nakazenym ministrem v kontaktu,tak ani nebude 28.rijen.Jo kdyby tu slavu mohl (nebyl by v karsntene) a chtel Zeman poradat,ze pak chapu vyjadreni Havlicka,ze se driv jak v listopadu ekonomika nezavre...a kdyz neco zavrou,tak min.do konce listopadu to bude zavreny hodne a pak zas budou narvany obchody kvuli darkum lide si zajedou v zime na lyze a v breznu mame 3.vlnu...🙉🙊🙈

odula
18. říj 2020
marulu
18. říj 2020

@marcicek84 výjimečně s tebou musím souhlasit, kvůli takovým kretenum a jim podobným jaký byli na tý demonstraci máme lock down asi jistý. A někteří se z toho ještě radují, viď? To je fakt výsměch všem zdravotníkům v první linii. A ještě kvůli nim museli aktivovat traumaplan. Jakoby neměli co jiného na práci...

hojda
18. říj 2020

Vrátila se vůbec babanci z dovolene? Už to tu ani nedočitam, tak vůbec nevím? V Tunisu za nenošení roušek zavírají i do vězení.

marcicek84
18. říj 2020

@hojda no uz tu dlouho nebyla,zpatky uz urcite musi byt,tak se ji zeptej primo @babanci

marulu
18. říj 2020

@hojda no neozvala se, tak to je otázka. Ale psala přeci, za tem žádný covid není a vše tam je ještě v pořádku 😀. Nebo možná přehodnotila své názory a pochopila, že 3 R nejsou tak špatné, jak myslela 🤣.

hojda
Autor odpověď smazal
babanci
18. říj 2020

@hojda
@marcicek84
@marulu Přiletěla jsem v pátek. Roušky se tam nenosí. Personál v hotelu ano,abychom se jich nebáli. Říkali. Ale většinou pod nosem,hlavně u grilu a u pánví. Jídlo formou bufetu,ale nabîrají oni. Byla jsem v hotelu plném francouzských penzistů,kteří tam hodlají být celou zimu. Za 500 euro prý si tam žijí jako králové. Dnes jsem volala svému nejvyššímu,jak to vypadá v práci a zda-li můžu požádat o neplacené volno. Není s tím prý problém,záleží,kolik bych potřebovala. Mám ještě pár dnů dovolené,tak to zhodnotím a v pátek bych chtěla odletět zpátky. Koupím si 2 x 9 dnů.

hojda
18. říj 2020

@babanci Tak to nemělo cenu se vracet, ne?

babanci
18. říj 2020

@hojda Je třeba vyřídit nějakou práci a budou mi montovat bezpečnostní vrata. Jinak delegátka nedoporučovala moc lozit po ostrově,jen s cestovkou, protože to tam prakticky není a kdyby se to tam rozjelo,aby se to nesvedlo na turisty a nezkazilo se to ostatním,co se tam chystají.

hojda
18. říj 2020

@babanci Takže vlastně z lockdown do lockdown🙂

marcicek84
18. říj 2020

@babanci tak to je super,ze sis dovcu uzila,urcite lepsi atmosfera nez tady...Ja bych tedy jen mela strach,aby ti dovcu nezkazila nase vlada tim,ze zavrou hranice a musela by ses vratit driv,protoze by nic nelitalo jen repatriacni lety,tedy cim na dyl dyl tam ted neco koupis,tim to riziko bude vyssi,no s tim co se tady u nas deje, jsou vseho schopni...🤷🏻‍♀️ A o celkovem lockdown se uvazuje od listopadu,taky to muzou uspisit...

hojda
18. říj 2020

@marcicek84 Ve světě je teď bezpečněji než u nás, tak proč by jí nutili se vracet domů? Jaro byl úplně jiný případ. Bude to spíše opačně, že svět nás chtít nebude.

bombat
19. říj 2020

Tohle prostě nevymyslíš - repatriační lety za současné situace... 😆 Jsou všeho schopný... Já umřu! 😂

marcicek84
19. říj 2020

@hojda hele tak staci,ze hranice zavre cesko,tim padem se k nam litat nebude...Madarsko se tez zavrelo a jelikoz se situace zhorsuje vsude a u nas planuji lockdown,tak si myslim,ze jsou vseho schopni...no nas uz nikde moc nechteji...

marcicek84
19. říj 2020

@bombat mne lockdown bez uzemneni letadel nedava moc smysl,navic pokud ti omezi pohyb tezko nekde budou litat prazdny letadla a zpatky se nejak dostat musis...
Neprijde ti divne dat lidem vychazky a povolit cestu do prace a z prace a pak treba 1 km od domu a cestovani,ze se to nedotkne? Je treba pocitat se vsim...

Strana