icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

mourovatakocka
19. říj 2020

Že vás to baví holky, přitom to je debata na úrovni pomocné školy a itam se myslím některé děti snaží chápat. Mimochodem jsem se dívala na nová slova v souvislosti s koronou a jestli si pamatujete odkaz, který se tu mihnul, covidomanie to myslím byla, je to na straně 273, tak to heslo už bylo změněno a není tam ona uživatelka jmenována. To je škoda, to je určitě nějaká cenzura z vyšších míst. Nejspíš Gates 👹 Mohl být modrý koník slavný 😢

marcicek84
19. říj 2020

@marketa11112 bla bla bla bla bla bal to ani nečtu a rovnou přeskakuju...

marcicek84
19. říj 2020

@mourovatakocka nebo admin těch stránek, někdo mít rozum musí...😉

ilonne
19. říj 2020

@marcicek84 https://www.novinky.cz/krimi/clanek/policista-v...

tady máš vysvětlení "civilisty" nastupující do policejního vozu.

jelenice_zavodnice
19. říj 2020

@ilonne Asi to nepadne na urodnou pudu. Ona si pocte diskuzi k clanku a bude mit stejne jasno. 😉

marcicek84
19. říj 2020

@ilonne jo kdybychom měli svobodná média a potlačování demonstrací nebylo ve vládním zájmu...pořád si myslím, že ta pravda je tak nějak uprostřed a to obvykle u takových věcí bývá...🙈🙉🙊

marcicek84
19. říj 2020

https://www.novinky.cz/domaci/clanek/reditel-ne... to vysvětluje přeplněnost nemocnic...

ilonne
19. říj 2020

@marcicek84 Víš co? Vážně už si najdi odborníka a dělej se sebou něco.....

ilonne
19. říj 2020

@jelenice_zavodnice No nic, s paranoiou tady vážně nic neuděláme.....

marcicek84
19. říj 2020

@ilonne já myslím, že by sis ho měla raději najít sama, pokud nezvládáš jiný názor... k paranoi daleko...

ilonne
19. říj 2020

@marcicek84 Názor zvládám v pohodě, s nesmysly mám problém. Btw, jsi docela vtipná, to ty tady jiné názory neustále napadás urážkami nebo odkazy z nesmyslných zdrojů. Ale po ostatních chceš, aby ty tvoje "zblebty" respektovali....

hojda
19. říj 2020

A teď tu někoho trefí....roušky i venku.

hojda
19. říj 2020

Roušky bude od středy nutné nosit i venku na území obcí, pokud budou lidé od sebe blíže než dva metry, uvedl Prymula. Povinné budou také roušky v autě, pokud v něm člověk nepojede sám nebo jen se členy své rodiny. Výjimku v nošení roušek venku budou mít členové jedné rodiny nebo lidé při sportování.

marcicek84
19. říj 2020

@hojda zatím stále v klidu...mohlo to být pořád od východu z domu po návrat domů...

marcicek84
19. říj 2020

@hojda tak nejlíp stále v poklusu...dělat dřepy apod. 😀

marcicek84
19. říj 2020

@ilonne ale no tak, tady jste jak hejna těch útočných vos, nedej bože kdyby někdo řekl jiný názor, jste tady každého s opačným názorem vyštvaly, jenom abyste si mohly notovat, bez protipólu, jiný názor nesnesete ani se nad tím nejste schopny zamyslet...

hojda
19. říj 2020

Vláda schválila novou vzdělávací strategii
Výuka ve školách by se měla víc zaměřit na získávání dovedností a vědomostí pro život v 21. století, zároveň by se měly snížit nerovnosti v přístupu ke vzdělávání. Počítá s tím strategie vzdělávání do roku 2030, kterou dnes podle informací ministerstva školství schválila vláda. Materiál podle ministerstva reaguje jak na dlouhodobější problémy, tak na aktuální situaci kolem pandemie koronaviru, kvůli které školy musely dočasně přejít na výuku na dálku.

hany84
19. říj 2020

@marcicek84 A Ty jsi ten největší sršeň, který nejen, že nedokáže příjmout, případně respektovat jiný názor, ale dokážeš bravůrně každého pourážet, zesměšnit. Ale tak, stůj si za svým, měj svůj názor, ale hlavně ho nikomu nevnucuj.

marcicek84
19. říj 2020

@hany84 a ty jsi co za zjevení, že se nevyjadřuješ a pak druhé jdeš jen pourážet?

hany84
Odpověď byla odstraněná
marcicek84
19. říj 2020

@hany84 prázdný profil, kolem 40 příspěvků, takže provokatérka? že to tady vůbec MK trpí...

hany84
19. říj 2020

@marcicek84 O co Ti jde ? Vždyť Ty máš taky prázdný profil ! A provokatérka opravdu nejsem. Nemám to zapotřebí, jen tiše přihlížím. Holt jsem se už ozvala. Protože Tebe děsně baví někoho zesněšňovat, urážet, dávat najevo nadřazenost. Holka, vzpamatuj se, nemusíš být v jádru špatný člověk, jen si zde léčíš nějaký mindrák. Přejmě si v této době, hlavně zdraví pro sebe a své nejbližsí. Není nic důležitějšího. Hezký večer.

marcicek84
19. říj 2020

@hany84 o co ti jde, jsem se ptala já tebe, když něco nechceš číst tak to nečti, když někoho nechápeš, tak zase na něj nemusíš reagovat, já si jenom myslím, že ses nechala strhnout subjektivním hodnocením určité skupiny lidí tady v diskuzi, kteří toto všem systematicky podsouvají. Momentálně si tady léčíš nějakou frustraci spíše ty než já, tak snad ti tvé zdraví dovolí mít určitý nadhled nad věcmi, které se tě vlastně ani netýkají, když do této diskuze de facto vůbec nepřispíváš.

hany84
19. říj 2020

@marcicek84 Máš pravdu, zatím se mě koronavirus netýká, ale to neznamená, že si nemůžu po 341 stránkách udělat svůj názor a žádnou frustraci si tady neléčím. Proč bych měla ? A vyjádřit se snad mohu, né ? A je povinnost pravidelně přispívat ? Mám snad právo nad nějakými diskutabilními příspěvky déle přemýšlet. A to neznamená, že se k ním, hned nota bene musím vyjadřovat. Někdy je třeba ten proti názor (příspěvek) nechat uzrát, abych mohla odpovědět.

marcicek84
19. říj 2020

@hany84 to nebyla odpověď, byla to urážka, tak ses tady do této diskuze zapsaly svým zřejmě prvním příspěvkem po 341 stranách, to hodně zlosti v tobě uzrálo, jen co je pravda... tak to vypadá, že teď asi přebrala roli největšího "sršně" ty 🙈🙉🙊

hany84
19. říj 2020

@marcicek84
@marcicek84 Tys tady pourážela daleko víc přispěvovatek. Ano, hodně zlosti ve mně uzrálo po tolika stránkách....Ale , Ty na žádnou nemáš, Ty jen kopeš kolem sebe !

odula
19. říj 2020
hany84
19. říj 2020

@odula 👍

ilonne
19. říj 2020

@jamie_s To už jsem dávala, zbytečné. Dočteš se něco o tom, že média nejsou nezávislá a tak...

Strana