Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@meesha To ti nezaruci nikdo, protoze zatim vlezla do vsech diskuzi o korone, zaexhibovala a diskuze bud vysumela do ztracena nebo musel zasahnout admin. Tady se to drzi, protoze jeste par z vas s ni “diskutuje”.
@pratensis @jelenice_zavodnice Pro mě je třeba marcicek naprosto spolehlivý informační zdroj, co se týká aktuálních dezinformací, od ní se vždy člověk okamžitě dozví, jaké nejnovější dezinformace teď aktuálně letí a nemusím složitě pátrat, co se odpůrcům (v podstatě čehokoliv) nelíbí a proti čemu se bouří.
Řekla bych, že koronáč našel v ČR svůj ráj. Češi se tu budou týdny dohadovat a diskutovat úplně o všem a on si tu mezitím krásně řádí 😂
Hele, ať si každý založí co chce, kde chce, ale svádět to, že nesnesete jiný názor na někoho jiného je opravdu vtipné, pokud si založíte @hojda @jelenice_zavodnice @pratensis @meesha něco ve stylu "svědci covidovi" tak by to více vystihovalo vaše zájmy, ale nejlíp soukromě, ať se tam taky neobjevím, jinak tam určitě budu taky 💃
@marcicek84 Já nesnesu ztrátu času způsobenou bezhlavým skákáním od tématu k tématu a plevelením diskuze, třeba zásilkovnami. Když na to má někdo čas, nechť to dělá.
@marketka_m taky jsem na to zvědavá, jestli opravdu odstoupí...ale koho vytasí místo něho???
@marcicek84 Novy pojem, svedci covidovi? To te nekdo naucil, nebo si se na zaklade doporuceni vrhla na cteni klasiky?
@pratensis no prave. Ta otevrenost by asi chybela.
@jelenice_zavodnice to ji naucila alcar. Prej je to supertermin a pouziva ho nekolikrat za den
@marketka_m No třeba já mu věřila a tímhle mne hluboce zklamal. Tak si říkám, že co teprve ti co mu nemohli přijít na jméno ani předtím.
@marcicek84 tadaaaaa prekvapeni..tohohle neznate...🙂)) ja bych se nedivila ze to je pripravene jak uz zde nekdo psal
@pratensis tak pak si opravdu nejlíp něco založte soukromě, protože diskuze zde volná, tedy lze skákat od tématu k tématu pokud se týká koronaviru a k tomu je i určená...třeba se to tady i trochu uklidní, protože poslední dobou je to až nemístné napomínání a útočení vos na kohokoli kdo není v sektě svědků covidových
@jelenice_zavodnice myslím, že se tento pojem ujme stejně jako kníkání učitelů...a nevymyslela jsem jej já.... https://cestina20.cz/slovnik/svedek-coviduv/
@marketka_m no on Prymula si stěžoval, jak to je náročné, tak je otázkou jak z toho ven, jsem zvědavá na to překvápko, kdo tam bude teď nebo zda Prymula vydrží...
@marketa11112 Už uvedl, že je připraven rezignovat a že si myslí, že toho až tak neprovedl.No poslal to dokonale.
*posral
@marcicek84 marcelko, marcelko, jedina ma urazka padla na tvuj hrbet. Kdo cetl diskusi a vi, jake kravoviny jsi mi dokazala napsat, tak asi vi,proc. Dulezite vzdy je, rict nejen a , ale i b. Na to ale nemas. A ano, stale si myslim,ze by bylo treba, aby jsi nemoci prosla. Verim, ze by se tve nazory opet ,,trosku,, posunuly. Stejne jako ty z jara. Neznam totiz nikoho, kdo coronu mel, ze by o ni stal podruhe.
@marcicek84 A hele, Marcelka kopiruje Alici? Nebo...snad... Za tu myslenku shorim v pekle 😉
@marketa11112 no, ale sprostá jsi bohužel celou dobu převážně ty, to byly i nadávky typu svi.. apod., to si tady nedovolil nikdy nikdo, tak snad už jsi dostatečně umravněná a už si uvědomuješ, že nadávat lidem je opravdu nevychované a neslušné
@jelenice_zavodnice bohužel, nejsem autorem tohoto termínu, ale když ho zde uvedla poprvé @alcar, zajímalo mě, zda už má někde oficiální definici a hle ona existuje!!! tvá konspirační teorie je opravdu jen konspirační, ale bylo jasné, že se toho chytíš, evidentně jsem tě docela odhadla...💃
@marcicek84 ty si vazne nepamatujes, cim jsi tuhle reakci vyvolala? Vazne nevis, ze jsi tu uz asi 150x prekrocila vsechny hranice nejen slusnosti?
@jelenice_zavodnice marcelka stale nekoho kopiruje. Ona opravdu nic noveho nevymysli.
@meesha nejvíc příspěvků se tady mazalo tobě a markétě11112, tolik k té hranici slušnosti a jejímu překračování
@marcicek84
@meesha
@marketa11112
vykašlete se na to.... vždyt tohle už tu bylo.. pojdme zpátky ke koroně a ne kdo co kdy za kolik a komu....
@marcicek84 Jj, ty si odhadla vsechny a vsechno. Vcetne puvodu corona virusu a cipovaci strategie..😉
@marcicek84 a ze bych te dokazala nazvat i hur.
@marcicek84 protoze je nejaky praskac nahlasil,vid marcelko.
@marcicek84 neni to pravda. A mimo jine, jak jsem ti vysvetlovala, nekdy je slusnejsi nekomu napsat, ze je krava (coz se teda podotykam nikdy nestalo), nez to, co jsi tu ty, radoby slusne prezentovala. To, ze se mnohe nesmazalo akorat znamena, za jsem te za nektere i rasisticke prispevky nenahlasila. A vzhledem k tomu, ze prispevky neobsahovaly vulgarni slovo, nepadly adminum prvoplanove do oka. Ale to, ze se chovas castokrat extremne hnusne, za tim si stojim.
@marketa11112 až na to, že to nesedí chronologicky, kdy mi bylo zde bylo vloženo koncem září něco o covidománií a toto je z počátku září, takže tím to je konec příběhu i konspirací....jinak vím, nadávky jsou tvé druhé já, bohužel...
@jelenice_zavodnice asi nedokážeš přenést přes srdce že jsem měla v něčem pravdu, takže další jízlivý komentář
@meesha - nahlašování příspěvků jsi tady začala ty, takže bych o tomto pomlčela, já tady vulgární slova v diskuzi zásadně nepoužívám, takže není co hlásit...lze totiž vyjádřit názor i slušně, než se uchylovat k prvoplánovitým nadávkám
@marketka_m máš pravdu, už s tím končím, stejně to nikam nevede...tak máš nějaký tip, koho by tam mohli vyhrabat, místo prvosenky???

@meesha Uzavřená skupinka? Ztratila by ale jednu podstatnou vlastnost: možnost spontánního vstupu nových uživatelů se schopností věcné diskuze.