icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

marcicek84
23. říj 2020

@meesha to je prosta pravda,kterou nechces brat v potaz 🙈🙊🙉

marcicek84
23. říj 2020

@hojda ano,to samozrejme muze, ale pokud tady napises neco o 6 dnech smrti po pozitivnim testu,to jsi cekala vlastne jake reakce?ze to prejdeme mlcenim bez dotazu,nebo jako tos chtela lidi vystrasit,nebo co bylo cilem teto prvoplanovite informace pro tuto skupinu,kdyz ses tady urazila,ze jsem se te na to upresneni zeptala.ono to totiz bylo celkem podstatne pro posouzeni celkoveho zdravotniho stavu cloveka vs. rychleho umrti na tuto nemoc.Tedy opravdu ti nerozumim ani tvemu motivu...

hojda
23. říj 2020

@marcicek84 To byla reakce na tvé zlehčování a to jak ses k tomu postavila ty, je jen a jen tvoje vizitka, ne moje.

marcicek84
23. říj 2020

https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/plaga-zada-uc... tak uz to tlaci ores ucitele aby to detem vtloukli,aby deti apelovaly na rodice asi...a zvladnou to deti,kdyz nezvlada vlada???

marcicek84
23. říj 2020

@hojda ja se ale nemela k cemu stavet,ja ty lidi neznam,osobne se me to nijak nedotyka,neznam ani jmeno toho cloveka.Pokud nekdo takovou informaci napise do verejne diskuze,muzeme predpokladat,ze i jeho se to nikterak osobne nedoktyka.Tedy by to spise chtelo trochu soudnosti z tve strany,jestli se citis nejak pobourena...Opravdu sve chyby na me nahazej.Timto bych toto tema opustila.

hojda
23. říj 2020

@marcicek84 Když někdo v tvém okolí zemře, tak pozůstalé podrobuješ křížovému výslechu na zdravotní stav zemřelého? Prostě se některé věci nehodí. Pokud se o tom kamarádka bude chtít bavit, tak se to třeba dozvím, ale tahat to z ní fakt nebudu.

marcicek84
23. říj 2020

@hojda nemelas to vytahovat,kdyz nic nevis a navic pokud se to dle tebe nehodi,ty jsi ta,ktera ridila zverejneni takove informace,bylo to tve rozhodnuti,klidne jsi mohla pockat,takze to na me opravdu nehazej,protoze opravdu nemas jak.preji dobrou noc.

meesha
23. říj 2020

Ja si myslim, ze marci neexistuje. Myslim si, ze je to nejaky sociologicky projekt, na druhe strane se stridaji 2-3party studentu zajistujici material pro nejakou diplomovou praci, treba.
(Nikdo, proste nikdo nemuze mit v sobe tolik uprimne mineneho cynismu, absence empatie a nutkani negovat a zesmesnovat vse co si precte. Takovy clovek proste existovat nemuze. Neprezil by sam se sebou 🤔)
A nebo je projekt testovani oumele inteligence, kterou na fb diskuzich bude pouzivat ke troleni a hybridni valce ruska tajna sluzba .

Jen aby to uplne nezpadlo....ten clanek na oslu je vazne zajimavy a prinasi i jednu z hypotez, proc jej tak snadno siri bezpriznakovi jedinci.

hojda
23. říj 2020

@marcicek84 A prosím tě kolik mrtvých lidí na covid/s covidem pro tebe už bude dostatečně relevatní údaj?

marketa11112
Odpověď byla odstraněná
marcicek84
23. říj 2020

@meesha na cem jedes,asi to bjde dost dobry matros,ja chci taky trochu 🙉🙊🙈

hojda
23. říj 2020

@meesha Na osla kouknu, zatím jsem to jen rychle prolítla.

marcicek84
23. říj 2020

@hojda me se pocty osobne nedotykaji,ja tu smrt beru jako soucast zivota,me to proste nedesi...opavdu uz spim,brou...

meesha
23. říj 2020

@hojda ale povinny to neni ☝️🤣

werumka
23. říj 2020

@meesha Já jsem někde četla, že takhle jednají lidé, kteří nemají zpracovany vlastní strach (pr. potřebuji rychle ujistit, že dotyčný byl nemocný a proto zemřel, protože to jediné tomu člověku přinese klid - že jeho se to netyka). Často u nich eskaluje ten strach přesně naopak - dokud je nebezpečí daleko, extrémně se bojí. Čím je blíž, tím.vic ho popírají. Jsem zvědavá, jestli na tohle třeba vznikne nějaká studie. Myslím, že takových lidí jsou mraky.

marcicek84
23. říj 2020

Zas ten troll11112 🙄

hojda
23. říj 2020

@werumka To celkem přesně popisuje ten vývoj tady, na počátku hysterie a teď popírání.

marketa11112
Odpověď byla odstraněná
marketa11112
23. říj 2020

@werumka tohle je presne!

werumka
23. říj 2020

@hojda je zvláštní, že takových lidí mám kolem sebe víc. A vůbec to není závislé na nějakém sociálním statusu, inteligenci... Je to prostě o zpracování stresu, které přichází až se zpožděním a ta hlava to "nestiha" vyrovnat. Zajímavé třeba je, že lidé, kteří se léčí s úzkostmi, tu první vlnu většinou v pohodě zvládli. Doktor to objasňoval tak, že lidé s úzkostmi jsou zvyklí "bojovat" s pro ne smrtelným strachem den co den. Okolí to těžko chápe, ani to dost dobře nejde. A najednou se všichni kolem.dostanou do stejného stavu a ten, kdo je zvyklý dlouhodobě a každodenně zpracovávat úzkost, má najednou na vrch.

meesha
23. říj 2020

@werumka velmi trefne ...👍

pajula123
23. říj 2020

@marcicek84 @hojda kamaradcin strejda zemrel na covid, ne s covidem, minulý týden. Věk sice 66, ale naprosto žádná komorbidita, štíhlý, aktivní, nebral žádné léky. V o dost lepší výchozí kondici než jeho žena, která to zvládla doma.

marketa11112
23. říj 2020

A pockejte, jaky to tu nabere smer,az nekdo v okoli marcelky zemre. To bude fofr. Ne,ze bych chtela, aby se to stalo. Ale cisla nam neuprosne rostou a za chvili budeme mit zkusenost s nemocnym ci dokonce zemrelym , vsichni. Tato predstava je pro me teda silena.

marcicek84
23. říj 2020

Ono je diagnoza hledat druhym diagnozy,ktere neexistuji 🙈🙊🙉 no jo,oni zas uraduji ti svedci covidovi 🙏

werumka
23. říj 2020

@marcicek84 Ale o tobe se nikdo nebaví, nevím, proč si to vztahujes na sebe. Nechtělas jít spát, ty svědku? 🙂

marcicek84
23. říj 2020

@werumka a ja psala,ze se to vztahuje na me,kde??? Psala jsem to obecne 🙉🙊🙈

werumka
23. říj 2020

@marcicek84 No vidis, ja taky, tak proc pises o svedcich covidovych? Zase si chces bezejmenne rypnout?

pratensis
23. říj 2020

@werumka To všechno bych jako vyrovnávání se se strachem brala. Ale je potřeba u toho kolem sebe kopat a sepsout všechny kolem? Mně osobně vadí to druhé a to, že se tím tady pak člověk musí prokousávat, než se dostane k něčemu zajímavému.

hojda
23. říj 2020

@marcicek84 Ty jsi fakt vtipná, mně tu dáváš školení, že nemám informovat o tom, že někdo zemřel v souvislosti s covidem, když o tom nic nevím a sama jsi to udělala už dávno: Dnes jsem se dověděla, že v naší firmě zemřela na koronavirus paní, která měla těsně před důchodem, nakazila se od dětí, které to přivezly ze zahraniční dovolené, tím, že ji to chytlo, když čerpala dovolenou, tak nemusí firma řešit protiepidemiologická opatření. Neznam detaily, nevim co ji bylo k tomu navic, takze tady tezko soudit,pockam az to donesou mistni drbny.

Strana