Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@marcicek84 aaa, uz to vidim, to nebylo pokoutne, to bylo z lenosti, uz se mi v pulce prispevku nechtelo rolovat nahoru a oznacovat. By me nenapadlo, ze to budes tak prozivat, sry
Tak pohoda neee https://edition.cnn.com/2020/10/30/europe/czech...
Jak z nejake rozvojove zeme...
@meesha to jsi posledni dobrou lina docela casto 🙉🙈🙊
@pajula123 prvni 4 body z prezentace jsou priorita,ostatni budou nasledovat,ale pokud cely 1.stupen prosinec,tak druhy leden,stredni unor a VS brezen (koncem brezna by uz melo byt lip)
@marcicek84 Jaké papírování? Podepíše jednu omluvenku na omluvnem liste. Úplně stejně jsem omlouval dceru, už mám druhého předškoláka.
@marcicek84 pokud pouzivas me jmeno,laskave me oznac. Sama to chces po ostatnich? Neskutecna drzost.
@marketa11112 az budes psat slusne bez lzi a napadani me osoby,tak se muzes neceho takoveho dovolavat,navic ty sama o mne pises ve treti osobe v kazdem druhem prispevku bez oznaceni,takze zamet si pred vlastnim prahem a prestan prudit.Nechapu proc si me neustale vsimas,ty opravdu nerozumis psanemu textu a asi jsi mnou tak unesena,ze si nedokazes den beze me prestsvit,na to by uz tvuj muz mohl zarlit,nemyslis? 🙊🙈🙉
@ilonne no u nas to neni automatika,ze napises zadost na papir a schvali se ti to,reditelka ty zadosti bude posuzovat a bude to posuzovat individualne,tedy asi pokud ma nekdo doma rizikovou skupinu,tak asi vyhovi,ale my do toho nespadame...nevim proc se na nouzovy stav svadi nejaky holubnik ve skolce,kdyz nektere reditelky evidentne by nejlip ty skolky zavrely,tak udelaji cokoli,aby mely co nejmin deti,mne to ale v poradku neprijde...ale ono to bude asi hodne o vninani strachu nekterych jedincu...
@marcicek84 Marcel, takhle to fungovalo v naší školce vždy. Ve všech školkách ve městě, zákon to normálně umožňuje. Ani ve školách neposuzujes žádné žádosti o uvolnění dítěte. Ano, pokud je delší plánovaná nepřítomnost, predlozis vyplněný formulář ve škole. Ale ředitel ti rozhodne nic nepovoluje ani nezakazuje. Jinak já chápu, že máš jedno dítě a snažíš se být, co nejvíc zodpovědná a poctivá v jeho vývoji. Nicméně s druhý a dalším zjistíš, že co jsi řešil s prvním (např. sociální kontakty skolkovych děti) je nesmysl. Věř mi, že jsme si tím prošly každá z nás. Takže se neboj trochu uvolnit.
@marcicek84 podle ceho usuzujes? 😂
Ty se mylis, ohledne veci, do kterych nechci investovat prilis energie jsem lina odjakziva, ne az ted.
@marcicek84 zarlit. )))jiste, mluvim o tobe tak,jak ty mluvis o ostatnich. Tohle jsi me naucila ty, zlato.
Ukaz mi,kde jsem lhala. Nenajdes nic. Ty pouzivas opravdu prisernou taktiku boje. Ja tohle podrazactvi nesnasim. Zacni se chovat normalne ke vsem pritomnym a bude klid.
Ps : miluji male tluste podsadite zeny s kratkyma rukama, krasavice.
@marcicek84 ve skolce se nepise zadost o volno ditete. Pise se jen omluvenka a dite omlouva vzdy rodic. Vymyslis si kraviny jako vzdy.
@marcicek84 to nebude strachem. Naše ředitelka ani učitelky se jistě neboji. Celý jaro byla v naší školce 1-2 třídy pro děti IZS a zdravotníků , i teď nabídla ředitelka školku pro děti zdravotníků o víkendech. Ale jinak na rodiče apeluje, aby nedávali, vysvětluje a daří se jí to. Teď v minulém týdnu tam z cca 200 dětí zůstalo asi 5 dětí cizinců v jedné třídě, jinak všichni doma. Proste ředitelka moc dobře chápe, že každý soc. kontakt, který se neskutecni je cestou kupředu. A zároveň tu školka je pro ty, kteří to opravdu jinak nemohou udělat. Taky mám predskolaka a stačilo ústně říct, že nepřijde, kdyby se něco změnilo, tak se ozvu.😀
@ilonne no vidis,jak to fungovalo u vas,tak u nas funguje zjevne jinak,uvolnena jsem dost a kazdy dela to,co je v jeho ocich pro jeho dite nejlepsi,na to snad ma kazdy pravo.. 🙂 a dokonce bez blbych reci okoli...🙂
@marketka11112 uz prestan lhat,naposledy ti rikam,abys me neobtezovala a jiz neoznacovala,prosim te,uz to pochop,ze nemam zajem s tebou jakkoli komunikovat...
PS:mne je jedno jake zenske miluje tvuj manzel,asi jsi tedy jeho typ,jinak by si te nebral...
@marulu u vas takto, u nas jinak,asi to je i podle daneho reditele/reditelky...
@marcicek84 nehodlam se k tobe chovat jinak. Ty si nezaslouzis, po tom, co jsi tu predvedla, uctu nikoho. Typy, jako jsi ty, samozrejme nema rad nikdo. ))
Jsme v diskusi. Pokud reaguji na nejakou informaci, je slusnost cloveka oznacit. Coz ty evidentne nechapes. Tedy chapes, nekdy. Holt tve myslenkove pochody jsou tak trosku zvlastni. Ale o tom jsme si uz psali. Tve vymysly, nepravdy, prekroucene informace ci casto spatne pochopene informace, a take uzasne podpasovky, tu jsou zname. Nesud lidi dle toho, jaka jsi ty. Ja jsem optimista a vidim ,ze vetsina lidi je ok, svet neni jeste tak zkazeny. Holt vymykat se za kazdou cenu, neni vzdy dobre. A ty jsi zarny priklad, hrdinko jara 2020.
Tak uz i Velka britanie planuje uzaveru, rychle jim narustaji nemocni. Fakt si stale nekdo mysli,ze nikde zadni nemocni nejsou?
Pruser bude asi v Polsku. Lide ve velkem protestuji proti zakazu potratu, to bude nakazenych lidi. Tam to vlada pekne popo....
Ale celkove zacina mit opet strach cely svet. Jsem fakt zvedava, kam tohle cele dospeje a jak dlouho to vse bude trvat. Libi se mi,jak u nas nekteri lide breci a to presto,ze mame opravdu socialni stat a citeni. jinde na tom budou daleko hur. No nebude to sranda, ale verim, ze to lidstvo jako takove zvladne. Jen by to chtelo nejakou koordinaci mezi staty, evropska unie ted asi moc nefunguje. Uvazoval nekdo treba o tom, zastavit vse ve vsech statech naraz? Treba na 14 dni? Bylo by to vubec mozne?
😂 Marketa je uz jak ohrana gramofonona deska,zuri a dupe nozickou a jeste si mysli,ze ma patent na rozum,same vyrazy ad hominem,tak snad ti to zklamani uzije... 🙉🙈🙊
@marcicek84 marcelinko, ty mi nestojis za to, abych se rozcilila. Tve kratke rucky opet zplodily fantasmagorii.
@marcicek84 tak co ti ma na to rict, ty porad meles, ze na ni nehodlas reagovat a delas to znova a znova a znova a znova...co kdybys zacala ty tim, ze se na to fakt vykasles, dost by se to tu procistilo, tohle se neda cist
https://www-seznamzpravy-cz.cdn.ampproject.org/... totalni lock down zatim nani na stole...pro nektere spatna zprava,ale uvidime co bude v pristim tydnu...
@meesha pokud sis vsimla uz na tu osobu nereaguji a urcite sis taky vsimla,ze ta osoba nejdriv me vzdy nekolikrat oznaci a pise ona mne a to neustale...na to,co vsechno uz tady od ni tady byly za vymysly a nepravdy se drzim docela dobre...mne je jasne,ze chce vyvolat za kazdou cenu hadku, bohuzel si musi na to najit nekoho jineho,nemam zajem...
@marcicek84 no nevsimla, vzdycky zacnes: "ja na tebe nebudu reagovat, ale..." , ja se to snazim preskakovat, ale je toho tolik :/
@marcicek84 tohle bude dal, rozhodovani podle lidu :D https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/karel-havlic...
@meesha tak pak jsi dost nevsimava...
@meesha 🤘🤘🤘hele tak pokud otevrou obchody,at otevrou i skoly proboha....musi jit zakonite do skol min.1.stupen,jinak je rodice ukamenuji...jinak to neno rozhodovani dle lidu,ale dle toho aby ti obchodnici nezkrachovali...
Tak to tady pročítám a školka od @marcisek84 mi těmi propustkami schvalovanými ředitelkou připomíná vězení 😀 U nás nikdy nebyl problém uvolnit dítě na víc dní, nebylo potřeba uvádět důvod, nebylo potřeba lékařské potvrzení. A ve škole to samé. Pokud jde o uvolnění na více dní (dělají to rodiče např. kvůli dvoutýdenní dovolené u moře), tak prostě napíšeš žádost řediteli o uvolnění, do ní napíšeš rodinné důvody, a dítě je omluvené. Fakt nikdo nezkoumá, kde to dítě bude, co bude dělat, nikdo to neposuzuje, natož aby to zamítnul. A ani teda neznám nikoho, kdo měl školku nastavenou na ty schvalované propustky. V době covidové je situace ještě uvolněnější než dřív.
Naši školu určil kraj jako spádovou pro pracovníky vybraných profesí (zdravotníci, cajti, hasiči, učitelé a další). Jejich děti mají zajištěné vzdělávání/hlídání, rodiče mohou do práce a nemusí zůstávat na očr nebo řešit, kam upíchnout děti.
@llluckaaa takovy nam prisel vcera od reditelky e-meil a prisel vsem predskolakum a jestli to chapes jako vezeni,tak mne to tak neprijde...dcera uz se tesi na pondeli za kamaradkami 🙂
@marcicek84 ne, ne, tady se bude chlastat, nakupovat, behat po OC, aby deti nemohy chodit do skoly... 😈 je to tak od zacatku

@ilonne díky za odkaz, VŠ asi evidentně možná od příštího semestru? A SŠ od pololetí možná?