Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@marcicek84 nemyslim si, ze to jsou spatne zavery, i ja jsem si vsimla, ze se neco zmenilo. Ale myslela jsem, ze prace nebo domoskola nebo tak neco....
@hojda jak muzes nekoho hodnotit dle toho co dela o vikendu ci ve svych volnych chvilich,ono u tech priskevku je datum i cas,takze je jasne,ze tve dedukce jsou zcela mimo misu a jen utocis,ale na hadky si najdi nekoho jineho,strilis slepyma,dokonce nam zavidis i tu otevrenou skolku,to je maso fakt...beztak si takova ta keliska ze sidliste,ktera se vztekne,kdyz si sousedi poridej novy auto...
@meesha no tak to nevim co se dle tebe zmenilo,protoze tam je u cas u tech prispevku,tak si to muzes spocitat,proste je to tak,ze kdyz na diskuze nemam cas nebo mam jine cinnosti,tak na ne nechodim a kdyz mam,tak chodim,bylo to tak vzdy a prijde mi to tak zcela v poradku 🙂 a ze tady niko jiny neni schopny zalozit tema k diskuzi?To neni muj problem,hold musite prestst byt line a nespolehat jen na me 😉
@marcicek84 tys to nepochopila, myslela jsem, ze jsem si vsimla, ze se snizila frekvence tvych prispevku, to neres...ale myslela jsem si, ze ses vrhla do prace nebo domoskoly, ne, ze soustredis energii “vedle” ;)
@meesha pochopila a i jsem ti odpovedela,ty jsem snizila jako celek na MK...Vedle tech prispevku moc nemam,rikam mate spatne dedukce jako vzdy 🙂
@marcicek84 prej o vikendu a ve volnem case😂, prave, ze je tam ten datum a cas, tak vsichni vime, kolik casu tu travis. 🤫 Placas pate pres devate, jednou pises, ze nechci posilat deti do skoly a pak, ze ti zavidim otevrenou skolku, to se trosku tluce. Nezda se ti? Marcy tobe nikdo zavidet nemuze, tebe muzem jen litovat. Jednou budes mit na nahrobku. Zde lezi marcicek84, neunavna diskutujici na Modrem koniku, se kterou nikdy nikdo nesouhlasil😂
@marcicek84 ted teda nechapu ja , ta veta mi nedava smysl, ale to je asi jedno
@hojda prave,ze lidi se mnou i souhlasi a ty to nemuzes vystat,no marne,to tak je,ne kazdy chce totalni lockdown,ne kazdy chce ucit deti doma,ne kazdy je blazen co se zavre do sklepa...a bohuzel ted placas nesmysly jedine ty...tve reakce na mou osobu jsou bezduvodne utocne,takze si musis lecit nejake osobni frustrace nebo zavidet,at jedno ci druhe,prehanis to.Vidis ja zase lituju tebe,nemohla bych zit s vecnym strachem...kazdopadne by ses mela zamyslet na sebou samotnou.Preji dobrou noc a tesim se,co si tedy rano o sobe jeste prectu,snad me holky nezklamete uz ted jste dost za hranou s kodexem MK...
@marcicek84 Tak ja nevim, ale od srpna tu melu, ze se chci vyhnout lockdownu. Mas neco s pameti mimo jine.
@hojda Bacha holky, lidi s ni i souhlasi, nekdo ji tam olajkoval prispevky, takze ji to dodalo odvahu. Treba se pristi rok odvazi na dovolenou i nekam dal nez jen na Slovensko anebo na jare zavita i do Prahy. Trhy na Naplavce jsou hezke a kdyz se uz neboji, tak se snad taky prida a nebude Prazakum zavidet, ze mohou courat bez strachu venku.
@jelenice_zavodnice myslím, že by ses měla vzchopit a začít oslovovat osoby přímo, ne tady plácat hlouposti a nepravdy o nich ve třetí osobě. Víš co je vtipné, že v té druhé diskuzi docela dost vystupuje marketka11112 nebo marketka_m, ale to nikomu nevadí jak často tam jsou nebo nejsou, opět jsem ti trnem v oku já. Jsi velmi neobjektivní a opravdu jako vosa co krouží kolem a neví do koho píchnout. Děkuji ti, za referování o mém životě, ale když tak chceš činit, měla bys vědět, že dovolená na SK nebyla jediná mnou absolvovaná, v Praze jsem též byla a trhy byly i u nás, tak na nějakou vaši náplavku se hnát nepotřebuji 😂 Ale jinak tvé počínání je zářný příklad zákeřnosti hlavně, že se cítíš jako borka, jak jsi to tomu Marcíčkovi zase nandala 🙈🙉🙊 Jak někomu ke štěstí stačí málo, viď 🙂
tak dámy nový ministr a čísla jdou dolů..... snad nevěříte že to je díky opatřením 😀 čísla uměle tvořena! ALOHA!
P.S. jestli fakt věříte v zázrak, že kleslo R najednou ze dne na den na 1.. tak pak prosím pošlete mi návod, jak mám věřit v zázraky.... protože mě to nějak nejde 😀
@marketka_m tak chtějí pustit děti do škol, už je ta situace tristní, někteří rodiče ale mají i přesto děs v očích...mělo by se vše začít normalizovat...ten zázračný pokles je fakt zajímavý...
@marcicek84 však včera ještě ve zprávách bylo.. jak to je hrozné... ated od rána jak to je super...
@marketka_m tak asi konečně někdo dostal rozum :D
@marcicek84 Kazes vodu a sama pijes vino 😉Rochnis se v tom, kdyz muzes oslovovat treti osobou a jeste bohulibe cekas, ze na to nekdo skoci. Jmenovite vycitas ostatnim, ze travi v diskuzich mraky casu a sama ses tady dnem i noci, pracovni dny i vikendy. Vosami oznacujes ostatni a pritom sama agresivne vlitnes do kazde diskuze o corone a zbesile oznacujes vsechny uzivatelky v nadeji, ze najdes spriznenou dusi a docilis jen a jen toho, ze vsechny ty diskuze vysumi doztracena. Tak super, ze je to jasne takhle z kraje tydne 😉
@jelenice_zavodnice bla bla bla bla bla bla, a něco podstatného a pravdivého? asi nic, že?🙈🙉🙊
@marcicek84 Na tvoji klavesnici budou pismena “b”, “l”, “a” uz asi vydrena slusne 😉
Damy, to cislo ma minimalni vypovidajici hodnotu, protoze byl statni svatek. A ano, trochu ta opatreni zacinaji brzdit, pro mene chapave se tak dej 2-3 tydny pp zavedeni, logicky, ale to jsem myslela, ze vi kazdy. Takze...zase zadne spiknuti, bohuzel
A jestli to R pocital pan ministr.... 🤭🤭🤭
@marketka_m Mne to tedy taky neprijde nejak prekvapive, celpu dobu rikali, ze se to projevi az za 10-14 dni, to by tak odpovidalo... plus si i rikam, ze mozna spousta pozitivnich uz ani nejde na test...
@marcicek84 ty me sledujes? Ty beze me nemuzes zit, ze ne. Dej uz pokoj. Ty jsi presne clovek,ktery se da oznazit za toxickeho. Promin,ze jsem si dovolila napsat cca 4 prispevky nekde jinde. Zase se ti budu venovat, hrdinko brezna 2020.
Take myslim,ze jsou cisla ok. Dva vikendy, mezi nimi svatek, lide vice doma, zavrene obchody, skoly a dalsi....nekde jsem cetla,ze se i mene testovalo. Mnoho lidi si naordinovalo samo jakousi domaci karantenu, staciko k tomu skrabani v krku. Takze, proc ne?
Tak nevím co si kdo měl za osobní lockdown naordinovat, ale dneska otevřená školka a třídy absolutně plné dětí, a to prosím poté, co se zde objevil covid...asi byste měly, obzvláště @hojda, ty maminky zpucovat, co že si to dovolují poslat děti do školky, dokonce i ty malé, ty nejsou předškolní, ale jsem ráda, že nám v MSK ještě neodešel zdravý rozum...Hlavně díky tomu by ani nebyla online předškolní výuka, když ty děti chodí, takže tak...
@marketa11112 své příspěvky jsi tam psala až po mě, takže bych na tvém místě zklidnila hormon, to je takové tvé nohsledství, viď hrdinko letošního podzimu 🙂 A znovu prosím už mě tady neoslovuj, díky.
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/koronavirus-...
Pozor na to, také klesá počet provedených testů.
@marcicek84 A jeste tu o Karkulce prosim. Rodice nemaji pristup do trid, takze plnou tridu jsi videla leda ve snu.

@hojda tak za mnou porad nelez...proc mas tu potrebu smirovat lidi v diskuzich,kde neprispivas?To je uz nejaka nemoc,ne?A nejen ty,je vice takovych,jako by nestacilo,ze jste odsud vsechny zucastnene s odlisnym nazorem vystvaly,protoze nepatri do vasi sekty svedku covidovych.