icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

meesha
2. lis 2020

@marcicek84 nemam to zvracene. Kdyz se s ni nechces bavit, tak nereaguj, jak proste. Ty ji proste chces vyprovokovat, nic jineho

marcicek84
2. lis 2020

@marketa11112 takže naposledy, jestli se chceš hádat, najdi si někoho jiného, nemám zájem, momentálně bych na tvém místě nepsala, jed tady pliveš posledních pár stran jen ty, takže mi už dej pokoj a přestaň s těmi invektivním příspěvky...

meesha
2. lis 2020

@marcicek84 uz zas 🤣🤣🤣

marketka_m
2. lis 2020

@meesha lide umiraji uz ted? jak to myslíš?

llluckaaa
2. lis 2020

@marketka_m to slovenské oznámení je nějaký renonc, ne? Přece si nemůže jakýsi pan správce vymýšlet, co je a co není porušení hrubé porušení nájemní smlouvy. Neznám slovenské zákony, ale taková divočina v nich snad není, aby toto mohlo projít.

marcicek84
2. lis 2020

@deedeedee Markéta mi tady přála ať skočím já a nebo někdo jiný z mé rodiny na dýchacím přístroji, tím pro mě skončila a ještě se urazila, když se příspěvky tohoto typu nelíbily aminům stránky, od té doby se tady do mě trefuje jako malá holka...

marketka_m
2. lis 2020

@llluckaaa no při představě že se to stane mně.. tak nevím co budu dělat.. platit právniky, abych měla pravdu že tohle nemůžou? strašné..

meesha
2. lis 2020

@marketka_m no umiraji, tech 3600 mrtvych je prd? Ta tisicovka za tyden je prd? A to jsou jen registrovane prime obeti. A bude jich vic, zbytecne, sakra, vic

jelenice_zavodnice
2. lis 2020

@marketka_m Prosim te, ten dopis je blbost. Pan si namasiroval ego jako mnoho dalsich v dnesni dobe co zverejnuji a pisou ledacoc nesmyslneho a tim to haslo. Na nic takoveho pravo nema, uz na nej podali trestni oznameni.

marketka_m
2. lis 2020

@jelenice_zavodnice tak to pak jo! ale stejně je to buzerace jako hrom.

marcicek84
2. lis 2020

@marketka_m už jen to,že si tohle někdo dovolil je celkem síla...kde to jsme???

marketka_m
2. lis 2020

@meesha a v tom cisle jsou jenom covidaci primi?nebo tam je i rakovina,selhani srdce,infarkt atd? ja to.nechci zlehcovat..ale vime.jak to je?

jelenice_zavodnice
2. lis 2020

@marketka_m Stejna jako kdyz cloveka nekdo osocuje napr. z toho, ze venku nosi rousku i kdyz nemusi a vysmiva se mu ze je podelany strachem z covidu. Tak tohle je zase druha strana zdi. Lide si dovoluju cokoliv, pasuji se do roli represivnich slozek. Tezka doba ukazuje ten pravy charakter lidi.

meesha
2. lis 2020

@marketka_m vykasli se na to relativizovani.

marcicek84
2. lis 2020

@marketka_m jak to je neví nikdo, spíš všechno je covid a honí se čísla a pak jsou tady ti co se bojí už skoro vycházet z domu a posílat děti do škol a čekají na tu zázračnou vakcínu jako ovce na porážku...

marketka_m
2. lis 2020

@meesha proc?aha nechces diskutovat tak ne🙂

marketka_m
2. lis 2020

@marcicek84 nekdo to prece jenom vi..ale na MK neni🙂)))))))

marcicek84
2. lis 2020

@marketka_m na MK není, co by tady dělal :D není tady ten správný reprezentativní vzorek, čteš tady lidi a myslíš si, že jsme na pokraji vyhynutí a zastavil se všude život, vyjdeš ven z domu a zjistíš, že se lidé snaží žít dál jak nejlíp to jde...to jsou tady takové bubliny...

pratensis
2. lis 2020

@marketka_m Já to tak ani nemyslela - jako že bys něco takového tvrdila. 😉 Spíš že těch zpráv a svědectví je teď velká spousta (nejen) po fb, děje se mnoho věcí, které by se dít neměly nebo by se měly dít jinak... naopak na jiných pracovištích to třeba zvládají líp... Já jen doufám, že až ten největší nápor opadne, tak to všechno někdo zanalyzuje a vypracuje efektivní plán/y pro různé scénáře podobných situaci v budoucnu. A možná docela blízkém budoucnu. Protože tohle je chaos na entou.

meesha
2. lis 2020

@marketka_m spadla mi sit, sry.

Je to nedustojne. Ale kdyz myslis. .. uplne od zakladu, at to vyhodnocuji podle jakehokoliv klice, tak driv to byly jednotky denne, dneska stovky, co na tom chces zpochybnovat 🤷🏾‍♂️
Data se budou dopocitavat zpetne, ale z jarni vlny vime, ze umrtnost v postizenych oblastech vzrostla opravdu hodne. Kdyby to tak nebylo, tezko by tam marnice nestihaly, jsou projektovany na prumer. Na to nepotrebujes makonec ani ta data

meesha
2. lis 2020

@marketka_m v zasade nevi, protoze ta data jeste nemame. Ale jak pisu, urcite voditko tu je. Takze zadny “truth is out there” se nekona

marketka_m
2. lis 2020

@meesha myslíš info jedna paní povídala a nikdo v té marnici nebyl? promin, pokud Tě dráždím otázkama.. skončím.. ono někdy je potřeba i když člověk nechce kouknout na vše z jiného úhlu pohledu. já si myslím že pravda je ve všem někde v polovině... víc k tomu nemám co říct... kamarádka mi psala včera ze švýcu a říkala že co se u nás děje, že televize říkají jak u nás je situaci jak v itálii, viz márnice, auta mrazici atd... a já cože?? takže já už nevěřím.. :( fakt ne..

meesha
2. lis 2020

@marketka_m ne, to neni jedna pani povidala 🙈 to je realita. Tys nevidela ty prevozy z Bergama? To byly kulisy? Jasne, tak pak se nemame o cem bavit. A situace u nas je statisticky horsi nez v italii, ze si k tomu nekdo pridal chladaky? Treba to ta tva znama blbe povhopila nebo chtel novinar bulvarizovat. Ale ppirat kvili tomu vyssi unrtnost v postizenych zemich je na hlavu

marketka_m
2. lis 2020

@meesha já nepopírám to že lidé zemřeli... popírám to, že za tím je covid.. ale dokud nikdo nevydá statisticku celkové úmrtnosti v čr, tak nikdo z nás neví jak to je.. převozy z bergama se již tady řešily.. a pokud věříš všemu co řeknou v TV, tak tě pic.

pajula123
2. lis 2020

@pratensis díky, přesně web MUDr. Štefanka jsem chtěla @marketka_m z přesně stejných důvodů doporučit

marketka_m
2. lis 2020

@pajula123 díky kouknu na to ;)

jelenice_zavodnice
2. lis 2020

@marketka_m A kde zije kamaradka? Vcera jsem mluvila take s kamaradkou ze Svycarska a svycarske media nejaka Ceska republika nezajima, nic se nepise, zadne dramaticke clanky, nikde nic nevysila o CR.

marketka_m
2. lis 2020

@jelenice_zavodnice hmmm pak jedině mě napadá že by nemluvila o jejich tv, to mě nenapadlo... zeptám se ji zítra, odkud má takové info..

meesha
2. lis 2020

@marketka_m ty si fakt myslis, ze to bylo zinscenovane nebo co? Kde se ty tisice mrtvych podle tebe vzaly? To si rada poslechnu.
Na co zemrela kamaradky sousedka, tchyne kamaradka..,.kazdy uz skoro zna nekoho, kdo se nakazil a na te jipce dojel. Ty lidi si nezaslouzi, abychom to relativizovali.
Tady mas cisla, ale to je nuda, tam neni to vzruso z te konspirace https://www.stefajir.cz/podzimni-covid

bigbig
2. lis 2020

@meesha To máš marný. Může umírat kolik lidí chceš, můžeš vysvětlovat horem spodem jak se to počítá... Když to někdo vidět nechce, tak mu můžeš doporučit tisíc relevantních zdrojů a pojede si tady stejně furt to stejný dokola. Já už to nějak vzdávám.
@marketka_m Neboj, všechno cajk. Sice se staví polní nemocnice, jipky přeplněný, ale prostě se nám tu jenom nějak zvýšila nehodovost, plus ty rakoviny no... ty se nám taky v říjnu nějak rozmohly.

Strana