Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@marketa11112 mate s narkozou blby zkusenosti? Jestli jeste ne, tak se dopredu neboj, je to fakt setrna chvilicka (rika ta, co je pred kazdou na prasky a opatrne keca doktorum do medikace :D ) Drzim palce, at se rozhodnete co nejlip 🙂
Koukám,že se objevil nástřel té tabulky, o které se dnes mluvilo: https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/nastr...
@werumka hmmm. Jde o to uspani syna. Je treba vysetreni a hlidani po narkoze. Bez ni to neda.
@meesha kdyby byl syn zdravi,tak se nebojim, ale ani tam nemusi. Bojim se kvuli jeho nemoci. Ale jinak vim,ze jde o kratkou narkozu. On by jednoduse pri vysetreni nebyl v klidu, zrejme by ho bez narkozy do tunelu nikdo nedostal, natoz aby tam pak lezel bez hnuti. Je to na houby. Ale zase presnejsi vysetreni potrebujeme.
@hojda tabulku jsem videla uz vcera. Je dobre,kdyz lide budou vedet, co se kdy bude dit. A to i v budoucnu.
@meesha jo a s tou nemocnici - do te nasi take moc nechces.
@hojda nektere veci jsou zakladni znalosti,dekuji nepotrebuji,mame kanalizaci,o zumpach tady neustale pises ty,nikoli ja...
@marketa11112 naprosto chapu. Nezbyva nez drzet palce. To jsou situace :/
@meesha ju,dekuji. ted jsem si vsimla te silene pravopisne chyby, tfuj. sorryy. ale jak litam kolem deti a k tomu resim svou vlastni online vyuku, je to mazec a nedavam si bacha.
no vida, pochvala na prahu. je videt, ze lide tam opatreni chapou vice, nez jinde. a to tu bylo kecu. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/dva-scenare-...
Asi tady nekdo nevidel tiskovku,kde bylo Razovou receno,ze Praha protoze byla nejhur uz vrchol za sebou a ostatni regiony totez ceka do 3 tydnu,ze tam je to zpozdeni...celkem logicke...
Cetli jste? Takze zmutovany koronavirus na norkovi? https://m.zpravy.tiscali.cz/u-norku-nebezpecne-...
https://echo24.cz/a/SSZxR/online-vyuka-neni-dlo... ....tak jak dlouho jeste je nechaji zavreny...
@hojda takže co jako, to měli posílat každé děcko se soplem u nosu na testy, vždyť by zahltili testovací kapacity, takže nereálné...
@marcicek84 Tak možná asi lepší zahltit testování než nemocnice a k tomu x omezení, která tu teď máme.
@hojda No to byla cela ta zarijova pakarna, deti netestovat, dospele taky ne, jen ty s priznaky.......a mam neblahy pocit, ze se bude stejna chyba opakovat. a zaciname se ukolebavat nizsimi cisly, prestoze je z testovanych stale 30% pozitivnich, pocty testu klesaji, klesaji, klesaji....
Misto toho, se navysovaly, abychom dostali epidemii pod kontrolu,
@marcicek84 mno... Nevím, co je šílenější, zda to, že na norkovi mutuje vir, anebo to vyhubení těch norků...
Tohle vsechno ovlivnuje vnimani lidi stejne, jako ty smucleroviny. Vidim to bohuzel v rodine- Uz se spekuluje, kdo koho bude na vanoce objizdet..., protoze to "uz bude lepsi". Takhle bude premyslet vetsina naroda. V lednu se s velkou slavou otevrou skoly, aby za dva tydny zacal ten zmatek nanovo, protoze pojedeme treti vlnu a nikomu se to nebude chtit potreti stopnout. Prosim, napiste mi, ze se mylim, at mam lepsi naladu :D A nejake racionalni zduvodneni, proc to tak nebude by taky bodlo. :D
@meesha můžu Ti jen napsat, že to bohužel vidím naprosto stejně
@meesha bohužel myslím, že máš pravdu. Já jen doufám, že už se vláda začíná bát, že by mohla přijít o koryta a opozice, že začíná chápat, že nepujde tak snadno rozvolnit. Takže doufám, že se bude rozvolňovat postupně, ne dřív jak od prosince, že nikoho nenapadne spustit vánoční trhy a naplno obchody. A i ve školách doufám v postupny rozjezd a opatření typu rozestupy, rousky atd. O Vánocích to bude hrozný, lidi budou jak utržený ze řetězu.
@hojda Ja si naivne myslela, ze pocet tedtu bude zachovan, rozsiri se naopak o plosne testovani i v jinych institucich, (skoly, zdravotnicka zarizeni...), cisla budou pomalinku klesat, budou se mezitim navysovat trasovaci kapacity a postupne se najede na plne trasovani (treba v praze pry uz docela stihaji, ale jestli je to pravda...). V tom okamziku by se mohla pomalu rozvolnovat. Ale zase ticho po pesina a vymysli se legracni tabulky.

@meesha Teď jsem se docela zasmála, nejlepší ošetření komplikovaný zlomeniny zápěstí jsem měla v Rumburku 😀 Motol je na jednorázový zákroky super. Pro chronicky nemoci už to tak super není. Ale chirurgicky obory mají fakt skvělý!