Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@meesha ne tys o tom psala takovym zpusobem,zes mi u toho vynadala,proc to jsko rozlisuju,takze takovy to ma charakter to tve spilani,kazdeho proste musis posledni dobrou setrit atd.
https://ct24.ceskatelevize.cz/domaci/3226784-pr... tak se mame na co tesit,az ta masaz zacne,uz jsem to tu jednou pocitala,podle planu pokud se odectou neockovatelni a deti,budou muset donutit vsechny rizikove a pak 2/3 zbytku nerizikovych...a to budou donucovat...
@marcicek84 mas tezky zivot 🤔 kdyz je tpro tebe kazdy jiny nazor nadavka. V tom pripade ale nespilam umrti, ale spilam tobe ;)
Blatny je mimoza 😂
@meesha Tak ja nevim,mne prijde,ze beres jako nadavku cokoli co napisu ja (tedy ten jiny nazor)jaka to nahoda... 🤣🙈🙉🙊
@marcicek84 promin, ale tvuj “ton” je uplne jiny level, nez cokoliv co v teto diskuzi muzes zahlednout. Ja jsem te jen upozornovala, ze neni treba kazdy druhy prispevek zacinat urazkou (ne nadavkou). Ze je legracni, ze to dokazes vzdy, i kdybys psala jake je pocasi. Ale posluz si, pro me konec hry. Zpet k tematu, pls

@meesha ton mas ale v hlave a to je ten problem,ty si domyslis k tomu textu neco,co tam ani neni(udajny ton) a pak jsi permamentne namichla,ale je to tvuj vlastni problem,jen by bylo do budoucna diskuze fajn,kdyby ses s nim naucila pracovat...

@marcicek84 😂 namichla fakt nejsem
@hany84 🐝🐝🐝 zajímavé je, že vždy objevíš, aby sis jen tak rýpla, ale věcně k tématu nenapíšeš ani čárku, takže bych asi o tom povyšování se na tvém místě pomlčela...🙈🙉🙊
@marcicek84 Nemám zapotřebí se k tématu vyjadřřovat, když ho hned smeteš ze stolu ! Pro mě stačí, když se shodnu s ostatními uživatelkami zde, oproti Tobě. Nestojí mi to za tu námahu, abych Ti oponovala. Můj čas je drahocenný o proti Tobě, která se tu objeví hodinu po 1/2 noci a pak hned po 7-mé hod. ráno.
@hany84 evidentně mě řešíš až moc i co kdy dělám, teď nechápu o co ti jde.😂 Ono je lepší se nevyjadřovat, když asi nemáš dostatečné pádné argumenty, takže se dál nevyjadřuj, ale je pak taky úplně mimo sem chodit do někoho jen neustále šít jako vosa útočná...Jsi úplně totiž úplně mimo téma.
Václav Klaus navštívil ARO v motolské nemocnici. Doktory a sestřičky označil za Sorosovy loutky, pacienty pak odpojil od plicní ventilace a poslal je simulovat domů.
:D a tak ...
@marcicek84 jsi vtipna. ty tak muzes nekoho obvinovat ze neslusosti. ty ! vtip roku.
Hele kde se ztratil Flegr?Mrazaky s mrtvymi nejsou,cisla klesaji,skoly se otviraji...zase nevyslo...🤔🙈🙉🙊
@marcicek84 Zrovna Ty mi nebudeš zakazovat, zda se budu či nebudu vyjadřovat.
Ale nevim, jestli na to nejsou nejaka autorska prava. Prijelo po fb
Ad hominem dupat nožičkou a kníkat, de facto mediální masáž vystrašené vosy útočné a svědků covidových. Neoslovuj, nerozumíš psanému textu🙈🙊🙉
@hany84 hele, to nemá cenu se zde dohadovat. Lepší je ignorovat než plnit x stránek hádkami. Výsledek bude akorát ten, že někdo zase bude nahlášovat a admíni udělají ty ty ty... Anebo splní, co slíbili a smažou diskuzi
@marcicek84 anebo výsledek opatření? Ale napíšu Ti to tak, kamarádka má pozitivního strejdu, žijí ve více generačním domě. Žije tam cca 6 lidí, z toho 5 lidí včetně strejdy mají stejné příznaky. Strejda pozitivní, ostatní 4 negativní a to mají vysoké horečky, průjem, není jim dobře, kašel a další Covid příznaky. Šestý člen rodiny je separovaný, jedná se o starého člověka, takže všichni doufají, že ho uchrání. Takže pokud je takto testováno víc lidí, že 4z5 nemocných mají negativní test, tak potěš koště.
anonymní no jako s těmi testy bych tom i věřila, nakonec ty případy budou klesat samy, tím, že to profrčí populací a zmizne, protože tímto jak víme musí tou nákazou procházet mnohem více lidí, než jsou záchyty...
@hany84 ono ti to zakazují pravidla, já tě na to pouze upozornila, totiž i teď jsi mimo téma, takže sklidníme hormon a jak jsem psala, jestli chceš diskutovat normálně k tématu tak ok, ale to ty nechceš, ty jen přijdeš urážet, to je celé tvé působení v této diskuzi, žádný přínos informací z tvé strany...tímto končím, nemá to smyslu...
Tak je vidět k těm testům zjevně nikoho nutit nemůžou a to ani žáky ani zaměstnance určitě ne invazivními metodami, jako jsou výtěry z nosu... https://www.facebook.com/groups/360905515179543...
@marcicek84 Ta potíž je v tom, že vyter z nosu není invazivni vyšetřovací metoda. To by byla třeba biopsie.
@werumka pro mě je invazivní až až...
a co třeba toto, není to lepší způsob?
@marcicek84 Dobrá, ale v tom případě bych to negeneralizovala. Ono se může snadno stát, že ten test podstoupiš a zjistíš, že to vlastně nic tak strašného není. Ze svého strachu děláš zbytečně dogma.
U těch testu že slin, které by určitě byly příjemnější, je zase spousta jiných rizik. Třeba to, že by se nemohly dělat v laborkach, lidé by si vzorky odebírali doma, což je rizikové z hlediska uchování vzorků, zajištění stabilní teploty a následně jeho správné interpretace.

@jelenice_zavodnice ale nebyly to hoaxy,realne se to delo,takze tak...