icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

meesha
18. lis 2020

@marcicek84 uz zase se mi chce radostne vykriknout 🤣

Zij si ve svem bludu, my ho zname, nemusis to tu plevelit porad dokola. Me stacilo, kdyz jsem se ti snazila vysvetlit tu vec s nosni prepazkou. Holt zeme je placata a tobe to tak vyhovuje. Prosim. Proti gustu....

hojda
18. lis 2020

@marcicek84 Jenže ty neumíš ani počítat, to jsi nám tu předvedla už několikrát😂 Docela se možná modli, aby ta domácí škola byla i příští rok. Myslím, že se dozvíš dost zajímavých věcí v tématu čtení a počítání.

marcicek84
18. lis 2020

@hojda no jo, urážky, nic jiného, pořád stejná, když se přijde na to, že Flegr je mimo a kecá a že roušky nechrání a taký to je kec, že i velikost těch kapének propouštějí, tak se nedivím Švédsku, že z lidí nechtějí dělat voly a ty roušky povinně ani nezavádějí...No takže si @meesha klidně žijte ve svém bludu a pokračujte v hraní si na pandemii vč. nesmyslných opatření, ale lidé už pomalu prozírají, snad prozřou dříve než bude pozdě...

ilonne
18. lis 2020

@marcicek84 No Flégr úplně mimo není, docela mu ty předpovědi vychází. Na rozdíl od Pekové, která tvrdila, jak virus zmizí.

meesha
18. lis 2020

@marcicek84 To vis, ze po tobe jdou, o tom neni pochyb. 😉 ja ti to nerozporuju

marcicek84
18. lis 2020

@meesha jestli trpíš nějakými stihomamy, tak mě tím prosím neobtěžuj, ano? 😉

hojda
18. lis 2020

@marcicek84 Asi si zopakuj i psaní. Nechápu vůbec,co jsi chtěla říct tímto: že Flegr je mimo a kecá a že roušky nechrání a taký to je kec, že i velikost těch kapének propouštějí, tak se nedivím Švédsku, že z lidí nechtějí dělat voly a ty roušky povinně ani nezavádějí.

marcicek84
18. lis 2020

@hojda a ty zopakuj porozumění psaného textu 🙂

marcicek84
18. lis 2020

A s každým vyvráceném bludem roste agresivita svědků covidových, já to chápu, ono se jim bere jejich náboženství, tak časem zase přilnou k něčemu jinému...🙈🙉🙊

marcicek84
18. lis 2020

@ilonne Flégrovi nevyšlo téměř nic. Peková dala limit, ten ještě běží, pokud vím, ale čísla jaksi klesají, takže...

meesha
18. lis 2020

@marcicek84 wow 🤣🤣🤣 tak snad to v tom limitu stihnem

Marci ty zonue sebe chrlis tak, ze ty vety fakt obcas nedavaji gramaticky smysl, ja to treba pak preskakuju, protoze to se vazne neda. Zkus si to po sobe nekdy precist nez to vyplivnes. Skodis sama sobe.

hojda
18. lis 2020

@marcicek84 Ty tomu paskvilu říkáš psaný text? 😂 Dej si pauzu. Včera byl svátek a ty strašíš pořád tady ať je svátek, víkend, dovolená, zavřená školka, home office, jaro, léto, podzim..... Tohle už opravdu není normální a čím dřív si to přiznáš, tím líp pro tebe a tvou rodinu.

marcicek84
18. lis 2020

@meesha no time, bohužel...více věcí naráz...už jsem o tom psala několikráte...

meesha
18. lis 2020

@marcicek84 tak se nemuzes divit, ze ti lide nerozumi, vis 🙂

marcicek84
18. lis 2020

@hojda a co třeba místo mě, řešit svůj neopodstatněný strach, děti ti za chvíli půjdou do školy, takže zkus třeba nějakou uklidňující meditaci...ale chápu, že je pro tebe výhodnější řešit život druhých a hledat na něm nějaké domnělé problémy...trochu úsměvné...

meesha
18. lis 2020

@marcicek84 hele a vsimla sis, ze jediny clovek, ktery porad pise jak ho chteji tyrat (pcr testy), znicit mu cilene zdravi (rousky), vydesit ho k smrti (flegr), znicit budoucnost jeho ditete (distancka a knikajici ucitele) a “pomalu mu utahuji srouby” a chteji ho -nebo ostatni povinne oockovat, budliky budliky, jsi siroko daleko jen ty?

My si chceme v klidu vymenovat zajimave clanky, data a treba i osobni zkusenosti 🙂

ilonne
18. lis 2020

@marcicek84 Flegrovi to vychází, zabírají opatření. A Pekové by bez zavedených opatření nevyšlo vůbec nic. No, do léta jí to nevyšlo ani přes ta opatření.

meesha
18. lis 2020

@ilonne vydrz, jeste je pekova v limitu 🤣🤣🤣

hojda
18. lis 2020

@marcicek84 Domnělý problém??? Zkus se zeptat manžela a dcery jestli to taky tak vidí. Jsi tím posedlá a trvá to už dlouho.

marcicek84
18. lis 2020

@meesha já vím, že tě jiný pohled obtěžuje, to už jsi tady ukázala i jiným, ale je třeba se hold smířit s tím, že ne každý na to nazírá stejně jako ty a že i ty může mít ve svém nazírání limity...protože obě dobře víme, že ta pravda nakonec bývá někde uprostřed a ano šrouby se utahují stále, byť se "uvolňuje" jde o to, že tím rádoby uvolňování dochází v jiných oblastech k zpřísňování...
Někdo se rád nechá strašit mražáky a Flegrem, někdo raději zvolí rozumnější názor dr. Pekové, nakonec je jedno jestli to zmizí teď nebo do jara, ale pořád věřím, že to zmizí a nebude to vlivem očkování, byť se to budou snažit na to navlíknout, ono by to zmizelo i bez zásahu, ale zase by na tom nikdo nevydělal, že....Lidské motivy jsou prosté, kdo si myslí, že jde vládě o lidi, je blázen, o nás nikomu nikdy nešlo a nejde...a těžko to se to změní, je to tak od věky věků, jen teď si někteří myslí, že se zachraňují životy...ale musely by se zachraňovat, kdyby si v té labině dali pozor? Tam je ten pes zakopaný a kdyby nebyl mezinárodní průser a bylo to přírodní, tolik opatření by se ani nedělalo. Ale ono asi ty důkazy o původu viru někde už budou...A lidem co budou splácet statní dluhy naše děti budou dělat za almužnu, těm se to přece říct nemůže, co kdyby jednou řekli a dost...

marcicek84
18. lis 2020

@ilonne no jo, všichni jeli všude, tak co mohlo vyjít, hlavně z toho Chorvatska si to navozili zase zpátky...
@hojda jsi tematicky úplně mimo, takže je otázkou, zdá máš zájem se vrátit k tématu a přestat osobními neopodstatněnými urážkami a mylnými dedukcemi, nebo ti jde o právě o toto a o diskuzi na dané téma nemáš zájem. Pokud stojíš o to urážení, tak tě musím zklamat, ale nemám zájem. 🙂

hojda
18. lis 2020

@marcicek84 Tak se toho drž hlavně sama🙏. Tak schválně, jak dlouho to bude od teď trvat, než zase začneš....

marcicek84
18. lis 2020

@hojda no na tebe zdaleka v poslední době nemám...

sticker
meesha
18. lis 2020

@marcicek84 cist to nebudu, ale holt, vzdam ti hold 🤣

hojda
18. lis 2020

Jak je to myšlené s tím PSEm, když okres je fialový, ale kraj jako komplet červený? Jaké tedy platí opatření? https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/index...

marcicek84
18. lis 2020

@hojda regionalne se to zatim neridi,regionalne se to ma ridit na tech dvou nejnizsich urovnich,ty vyssi maji slouzit jen pro orientaci ale plati pak opatreni a stuoen rizika vypoctene pro celou CR,tedy vsichni jsou na urovni rizika c.4, byt jsou na tom nekteri regionalne lepe a jini hure...

pajula123
18. lis 2020
marketa11112
18. lis 2020

kde,že končí ta věta? Uf. Asi unava či vztek?
Takze tu máme předpověď,že virus do jara zmizí? Beru sázky. Netvrdil tu nedávno někdo,že virus nezmizí,že se s ním musíme naučit žít stejně jako s chřipkou?

jelenice_zavodnice
18. lis 2020

Holky, dnes odpoledne opakovala ČT dokument BBC "Španělská chřipka", už ho dávali i min. týden. Ještě není v archivu ale určitě na webu někde bude. Je to z roku 2018. No, řeknu vám, některé zmiňované fráze, výpovědi a myšlení lidí, to se nezměnilo ani po 100 letech.
https://www.ceskatelevize.cz/porady/12427077689...

meesha
18. lis 2020

@jelenice_zavodnice pred asi tak rokem jsem neco takoveho videla, bylo tam dost naturalisticky ukazano, jak vypadal konec nakazene obetave zdravotni sestricky, ktera umirala na edem plic. Tehdy jsem si uvedomil, jak moc utrpeni se muze skryvat za “obycejnym”-zemrel na virovy zapal plic. Mockrat jsem si na to vzpomela, kdyz me nekolik hodin nechtel pustit astma zachvat, jak tohle muselo byt hrozne. A tech obeti, ktere tak skoncily. :/
Byl to tenhle dokument? Vic mi neutkvelo, nebylo to tak “aktualni”

Strana