icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

meesha
22. lis 2020

@marcicek84 jaky nesmysly. Ty ses tu prece nekolikrat vysmivala ostatnim, at se chystaji, ze budou prvni v rade. Ze ty nikdy, protoze tebe se to netyka.

Uprimne, myslim, ze tebe se to fakt jen tak tykat nebude. Myslim, ze se bat nemusis ;)
Jinak teda nevim, co jineho nez obavy by te hnalo k tomu to sem na nekolika poslednich stranach vzdycky vystrcit s komentarem: “divejte, co strasneho nam zase chteji udelat”

marcicek84
22. lis 2020

@marketka_m jj,presne lide budou donuceni i pres sve presvedceni,porad nechapu,ze se nekteri jeste neprobudili z covid bubliny...

marcicek84
22. lis 2020

@meesha az zacnou pritahovat,tak si to povime kdo mel v cem pravdu...ano verim,ze pokud pujde jen o ochranu ruzikovych skupin, me se to tykat nebude,pokud je cil jiny,tak se jeste vsichni nestacime divit...

marcicek84
Odpověď byla odstraněná
meesha
22. lis 2020

@marcicek84 ale my ti to tehda rikaly 🤣 ze se uvidi, ale tys byla desne presvedcena, ze “kis kis” ucitele, rizikaci, socialni pracovnici budou prvni 🤣 i chce se mi rict tak “kis kis”, jdou i po tobe 🤣

Ale ne, vazne, buh vi, jak to bude, ale benefity za ockovani, erousku, zodpovedne chovani jsou asi fajn.
Ja si taky myslim, ze pokud tu vakcinu hodne dobre nevysvetli, tak zajem nebude. V podstate vsechno co udelaji bude blbe. Kdyz nebude zajem-bububu, chteji nas ovladat, kdyz bude nedostatek-bubu je to jen pro vyvolene

Mimochodem, tobe pritahuji uz asi tri mesice 🤔 ne, jakypak az

marcicek84
22. lis 2020

@meesha tak ucitele to budou mit po tech rizikovych a zdravotnicich a policistech jako jedni z prvnich,bohuzel to tak je stale...a dale,jestli po nekom pujdou,tak to vsech ostatnich,vsak pockej co jeste bude az to ockovani bude v CR pripraveno m distribuci...to se teprve uvidi jaky je cil s tou geneticky modifikovanu vakcinou...
Ostatni tve reci jsou mimo misu...

meesha
22. lis 2020

@marcicek84 hod se do klidu, jeste se nic nedeje 😉 geneticky modifikovanou vakcinou, hmmm,
jasne

marcicek84
22. lis 2020

@meesha otazka par nejblizsich mesicu,ja v klidu jsem,zatim jsou na rane jini...😉

marcicek84
22. lis 2020
ilonne
22. lis 2020

Škoda, že neexistuje očkování proti blbosti....

jelenice_zavodnice
22. lis 2020

@marcicek84 Marcelo, Marcelo, nové dezinformace už došli, když máš potřebu šířit z webu Aeronet lživé články staré 7 měsíců? Prý povinné očkování na koronavirus v Dánsku. Zkus alespoň na tři vteřiny použít hlavu než klikneš na "Odešli" když už při prvotním čtení výmyslů neumíš rozeznat pravdu od manipulativní lži a vesele ji šíříš dál.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/dezinfoservi...

hojda
22. lis 2020

@marcicek84 Porovnej si velikost rizikové skupin s předpokládaným údajem pro nutnou prooočkovanost, oba údaje jsou veřejně prezentovány. Nevím, co za tím zase hledáš.

marcicek84
22. lis 2020

@jelenice_zavodnice zrovna ty bys mela vedet,jak je snadne neco vesele povazuje za manipulaci,pamatujes jak to bylo o tom pribehu jak chodily ty SMS o tech pozitivnich vysledcich,taky udajne hoax a nakonec se ukazal pravy opak,tedy ono vse proste to k tomu povinnemu nebo dobrovolne vynucenemu ockovani smeruje..Staci se podivat jake zakony se schvaluji u nas,ale to bys musela odlozit svou pohodlnost a trochu se o to zajimat...

marcicek84
22. lis 2020

@hojda ok,takze ty a jelenice a illone a meesha jdete predpokladam do ockovani ihned jakmile to bude mozne,takze pak me damy omluvte,ze tuto akci vynecham a pote prosim o info co to s vami udela,preji hodne stesti...

puhelin
22. lis 2020

Uz se psalo i o tom, ze bez ockovani nebude mozne odjet na dovolenou. Takze predstava o tom, jak lidi "donutit", uz nejaka je :/

jelenice_zavodnice
22. lis 2020

@marcicek84 Marcelo, to, že ty sms chodily, ukazuje na to, že není problém napadnout informační systém fakultní nemocnice nebo hygieny. Ale ten hoax o kterém tady mluvíš byl o tom, že stát schválně falšuje statistiky a schválně jsou rozesílané zprávy o pozitivitě, že to je to taktika státu, nikoliv antimorálních hackerů. Takže to nemá vůbec nic společné s tím, co tady meleš furt dokola o pravdivých dezinformacích.
A ano, tebou výše nasdílený link je dezinformace a lež. Měli by ti to admini mazat a po třech takových stupidnostech ti hodit ban. Seš posedlá a už jsem ti to tady doporučovala. Místo onanování nad každou blbostí z netu, věnuj tu energii učení cizích jazyků a pak si můžeš číst zprávy ze zahraničí a nikdo ti nebude moct vymývat mozek cílenými dezinformacemi o koroně, očkování nebo čipování skrz výtěry nosu.

hojda
22. lis 2020

@marcicek84 Vakcinu budu resit, az tu nejaka bude a budeme presne vedet, jaka tu bude a jak uz jsem psala, nemam problem s testovanim, takze v pripade potreby zvolim testovani.

marcicek84
22. lis 2020

@jelenice_zavodnice hod se do klidu,evidentne jsi jeste neprekousla,ze neco co se oznacovalo za hoax byla pravda...
Nevim kdo ti slapl na kuri oko,ze prskas kolem sebe jed.Mozna uz nejaka covid depka,ne?

meesha
22. lis 2020

@marcicek84 ne, my si o tom nejdriv neco zjistime a pak se zaridime. Zatim to neni na ppradu dne.
I kdyz, jak jsem ti psala, me nenaockuje nikdo nicim, prestoze jsem prosila co to slo a zkousela ruzne doktory. Takze ja mam bohuzel jasno.

marcicek84
22. lis 2020

@puhelin ano predstava je,zatim se zkusi toto a pak se k tomu zacnou nabalovat dalsi veci,proste postupne utahovani jako v opatrenich,se jeste nestacime divit...

marcicek84
22. lis 2020

@meesha aby ses holka nedivila a geneticka modifikovana vakcina treba bude prave pro tebe jak delana...nech se prekvapit... 😉

puhelin
22. lis 2020

@marcicek84 No prave. Kdyby to zustalo jen u tech dovolenych, tak mi to vadit nebude. V Cesku je nadherne.
Cele je to podivne. Rizikovy clovek by diky sve oslabene imunite taky prece ockovany byt nemel.

jelenice_zavodnice
22. lis 2020

@marcicek84 Covid depkou trpíš od března ty. Evidentně, čím déle to trvá, tím víc ti to leze na mozek. V první vlně si nesdílela tolik linků s dezinformacemi ale je pravda, že postupně se z této diskuze stal "Monolog Marcicka", takže zkoušíš, jak daleko můžeš zajít. Je to čím dál tím horší u tebe. Denně musíš hltat a sdílet informace o koroně. Ale sdílet věci z Aeronetu, to už je morální dno ženy, která je údajně i matka. A pak se člověk nemá divit, že tu roste generace mladých komunistů, když všemožné lži mají od rodičů servírované denně i doma.
Pediatričce si také vysvětlovala postup vývinu geneticky modifikované vakcíny a její použití na ovládnutí lidstva když ti dítě očkovala hexou?

marcicek84
22. lis 2020

@jelenice_zavodnice tak prvne ten zdroj byl z 24news,takze se hod do klidu...prijde mi ze momentalne zkousis jak daleko muzes zajit ty,prehanis to,tve prispevky jsou jen snuzka urazek me osoby,co tady pises o nejakem moralnim dne,ty??? Nemas narok,moralni upadek tve osoby jsi nam ukazala jiz v prvni vlne,ted uz to je opravdu vysledkem nejake tve depky...fakt na tebe ani nema smysl reagovat,nech se naockovat a pak prosim o ty informace co to s tebou udela...fakt by me.zajimslo kdo ti slapl na kuri oko,kdyz regujes tak podrazdene...

jelenice_zavodnice
22. lis 2020

@marcicek84 Takže zdroj 24news (CZ24 NEWS je nezávislý zpravodajský portál a v žádném případe se neřídí legislativou EU.), v článku není ani zmínka o tom, odkud čerpali informace a i autor se styděl podepsat. A v tom linku ode mně stojí, že s tou informací přišel prvně server AE NEWS (Aeronet), takže odkud asi má ten tvůj zdroj informace? Ano, klesla si na morální dno a už nevíš, co se sebou a jak bys upoutala pozornost. Je mi jedno, jak složitě musíš upoutávat pozornost v jiných oblastech svého nudného života ale tohle by ti už kůň nemusel tolerovat pokud nechce být označován za server, kde si pár matek ventiluje svou frustraci, strach a paniku a nemá schopnost strávit a široce aplikovat kvantitativní údaje, které tak úzce souvisí s dezinformacemi.

marcicek84
22. lis 2020

@jelenice_zavodnice prosim te,mam ti najit cislo na nejakou odbornou pomoc? Moralni dno tady predvadis ty a uz po nekolikere,prekrucujes tady veci a taky by jiz vylo na case,aby ti to kun prestal tolerovat,cihas a cekas na cokoli co bys mohla oklikou pouzit proti me,ne to opravdu neni normalni,jestli ti neco vadi,tak na me prispevky nereaguj,nednoduche.Vis co je zajimave,ze ty se do sikuze nejsi schopna zapojit jinak nez utocenim proti me osobe,zadny prispevek o korone,nic...mne je tvuj link ukradeny,kdybych mela cas prohledavat kazdou blbinu jako ty,tak mam asi taky hlavu jak patraci balon,coz je zjevne tvuj pripad.Doufam,ze se ses dnes dostatecne vybila a zase od tebe bude klid...

ilonne
22. lis 2020

@marcicek84 do mého ockovani/neockovani ti nic není.
Začni se už konečně starat o sebe a přestaň řešit ostatní.

marcicek84
22. lis 2020

https://www.novinky.cz/domaci/clanek/bude-to-je... ano,musim byl dlasi a dalsi vlna,dokud se sebou nenechame delat co se jim zlibi...

marcicek84
22. lis 2020

@ilonne no zajimave je ze ti "ostatni" co se udajne staraji o sebe resi neustale mou osobu...tak mozna by tez bylo na case kdyby se stsrali jen o sebe,co myslis?

Strana