icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

meesha
26. lis 2020

@marcicek84 ale znamena 🙈 ale ne jako ochrana. Ja vim, ze udelat neco pro ostatni je pro tebe tabu. Ale tohle by, myslim, tak bylo. Mas ochranu individualni (pred navstevou duchodaku se otestuju, nosim respirator a nechovam se jako debil) a globalni vyvoj epidemie. Cim vic se protestuje jakakoliv skupina, tim vic pozitivnich se vychyta a klesne obecne naloz v populaci. A to je vyznamne a uzitecne. A profituji z toho vsichni.

Ale jak to prezentuje vlada je diletantsvi.

hojda
26. lis 2020

@marcicek84 Ale to co píšeš ty nedává smysl viz toto: tak ne tam velky prekryv,kdyz jsed na test bojis se a trpis mentalnim covir silenstvim...

meesha
26. lis 2020

@hojda asi ma mentalni prekryv :D

hojda
26. lis 2020

@meesha Na tuhle větu mi fakt došla fantazie....Vůbec nechápu, co tím chtěla říct....

marulu
26. lis 2020

@ilonne já myslím, že pokud budou mít učitelé respiratory a děti rousky, tak je šance, že se nakazis ty, celkem malá. To si spíš budou šířit děti mezi sebou. Proto si myslím, že by se měly testovat především děti. Ale větší riziko vidím ve školkách, kde jsou bez všeho. Tam nezbývá nic jiného, než se modlit 😀. Ale stejně uvažuju,ze si koupím antigennim testy a své děti si jednou za týden otestuju. Jen nevím, jestli by někdo řešil (testoval) ostatni děti ve třídě, kdyby mé dítě bylo pozitivní.

meesha
26. lis 2020

@marulu je to tak, treba u nas na konzervatori jedou dechari i zpevaci. Prej udrzovat pedagogove 2m a myt si ruce 😂😂😂

meesha
26. lis 2020

@marulu a pokud bude trojka, tak pojedou i v souborech, tzn klido prdo bigband, vsichni si budou funet na zada, paraaaada....

ilonne
26. lis 2020

@marulu Asi tak.

marulu
26. lis 2020

@meesha je to těžký, já sice chápu potřebu, že tyhle soubory a orchestry potrebuji zkoušet, ale je fakt, že je to ideální prostředí pro šíření,když si plnou silou foukaji do nástroje a z toho to jde ven😀. No aspon, že mám deti klavíristy, tam je to bezpečný 😂.

meesha
26. lis 2020

@marulu nikdo nechce 🤣 ale je to povinny.

meesha
26. lis 2020

Nekdo tady touzil po krmatoriich https://www.televizeseznam.cz/video/detail/krem...

@marketka_m nepochybuj, ten narust proste je znat

marcicek84
26. lis 2020

https://www.lidovky.cz/domov/ministr-blatny-chc... to je fakt srosty,nejen,ze knikaji,ale nejlip zatizit deti,fakt nemam slov

meesha
26. lis 2020

@marcicek84 Ty voe, marci, to neni trhani usi, to jejen testovani 🙈

ilonne
26. lis 2020

@marcicek84 Vždyť to má logiku. Tak přestaň silet a začni myslet.

ilonne
26. lis 2020

@meesha 😀😀😀

marcicek84
26. lis 2020

@meesha tak to rekni @ilonne ona je taky proti tomu,proc se nenecha otestovat,kdyz to neni trhani usi 🤣🤣🤣

marcicek84
26. lis 2020

@ilonne ale proc zase aby se to nemuselo tykat ucitelu ukazujete prstem na sve zaky?dospeli jste vy,ne ty decka,tak proc nemate rozum??? To vam nestaci,ze kvuli vas museji decka trpet v rouskach,co byste si jeste prali,asi vam nebude nic dobre,ze...

ilonne
26. lis 2020

@marcicek84 uklidni se, pokud umíš číst, tak já už na testu byla, stejně jako moje dcera. Nejsem proti testování, jsem proti nesmyslnému testování. A pokud chce někdo testovat učitele, tak ať testuje i děti. Učitel má na rozdíl od dítěte příznaky, takže nějaký "screening" u učitelů, je dost zbytečný.

ilonne
Odpověď byla odstraněná
ilonne
26. lis 2020

@marcicek84 evidentně jsi nevytizena, tak domovy důchodců atd. hledají dobrovolníky a konečně budeš dělat něco prospesneho. Btw, roušku si neber, stejně nemá žádný účinek....

meesha
26. lis 2020

@marcicek84 @ilonne ma treba na to testovani jiny nazor nez ja (i kdyz tezko rict, nejlepsi by bylo testnout vsechny, na tom se shodnem, ja si akorat myslim, ze lepsi neco, nez nic) Ona neco napise, ja neco napisu, neurazime se, kazda si to zduvodnime a tomu se rika diskuze. Proste oboji ma sve pro a proti, ale at to dopadne jakkoliv, tak to neni duvod k hysterii, kterou tady predvadis.

marcicek84
26. lis 2020

@ilonne ja spise nechapu,proc kdyz jsi ne testu byla a nevadi ti,vzdycky jsi tady psala o tom,ze to nic neni,mas s tom najednou takovy problem a nechces,ted mas moznosz ukazat spolecnosti jak sji nesobecka a ejhle najednou taky nechces?tak to asi nejsem jedina,ktery jsem proti bezhlavemu testovani,kam vitr tma plast,vid....

meesha
26. lis 2020

@marcicek84 treba protoze to vidi ve vetsich souvislostech, ze nekouka jen na sebe a chce, aby to testovani melo hlavu a patu? V tom se prave lisite.

btw, ty zjevne nejsi proti bezhlavemu testovani, ty jsi proti jakemukoliv testovani. ty jsi vlastne proti vsemu...

marcicek84
26. lis 2020

@meesha jaka hysterie?ta co je mi tebou a @illone vkladana do ust a zase jsem castovana invektivy?Ja proste nechapu jeji postoj,kdyz celou dobu tady pise,ze testy jsou ok a ja trpim hysterii,tak ji uz taky tim padem trpi...nakonec jde i jeji ochotu vyjit vstric statu,kdyz stat ji taky kolikrat vysel vstric...kdyby byla clovek co od pocatku s testy nesouhlasi,tak to chapu,ale takhle ji vazne nerozumim...

marcicek84
26. lis 2020

https://www.dvtv.cz/video/flegr-tisic-mrtvych-d... a jak mu to nevyslo,tak se vymlouva...a zase strasi dal,ale uz ho nikdo nemuze brat vazne,pana Flegra

marcicek84
26. lis 2020
marketka_m
26. lis 2020

@marcicek84 ouuuu tAk ted je s teboz konec🙂

ilonne
26. lis 2020

@marcicek84 Nauč se pořádně číst a porozumět textu. Nebudu ti své důvody opakovat do nekonečna.

ilonne
26. lis 2020

@marcicek84 Hlavně, že po Pekove není vidu ani slechu.

Strana