Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@marcicek84 jde videt, ze jsi naprosto zahledena do sebe. V minule diskuzi jsem jen cetla, nijak neprispivala. Celkove se tu nijak zvlast do hadek nezapojuju. Ale jakmile ti oponuju uz jsem v “druhe skupine”. Jelenice byla jedina a uz tu neni, takze ano, tema bylo pro nas ostatni davno mrtve a nezajimave. Ne, nejsme v teto diskuzi kvuli tobe. Ale dost lidi kvuli tobe odeslo. Jenze to ty nikdy nepripustis. Musis to mit v zivote desne tezke s takovou vztahovacnosti.
@mourovatakocka dekuji za osobni nazor, ten stejny mam taky. Me zajima jak je to v teto konkretni situaci oficialne. At mame v ruce neco hmatatelneho.
@kejt29 tvé osobní útoky jsou ad hominem, je jedno jestli tady je či není, tím, že jsem ji uvedla, tak ji to vyskočí, to bys mohla vědět 😉 a víš co je zajímavé, že de facto mi píše nějaký nick (tedy ty), bez historie nula přátel, nula inzerátů, takže dle mého jsi pouze provokatérka, takže odmítám na tebe dále reagovat, snad si to zklamání užiješ...
@llluckaaa dobrý návod 😉
@marcicek84 nemáš zač, doufám že tohle už je uzavřena kapitola
@marcicek84 Omlouvám se za cokoliv, jak jsem tobě a ostatním tady ublížila, co jsem kde komu napsala ošklivého, kohokoliv jsem z čehokoliv neoprávěně obvinila... Už jsi konečně spokojená a dáš mi pokoj? 😉 Fakt nemám čas ani náladu tady vyšetřovat, co kdy kdo a vyrýpávat se v minulosti. Teď bychom se měli všichni semknout a spolupracovat, abychom tu krizi všichni co nejlíp a s co nejmenší újmoun zvládli 🙂
Šátek jo, ale bavlněný ne, obávám se, že nepřežije praní na 100 stupňů. Naopak třeba zbytečné prostěradlo mám, tak bych to zkusila a uvidím.
anonymní, nevypadá to, některým to leží v žaludku...
@marcicek84 ty jo, ty jsi vazne nemocna holka 😂😂😂😂😂 Debatu jsi ukoncila, ne? Osobni utok je na ty tve neustale obhajoby, ktere sem absolutne nepatri. A jen tak mimochodem, kdybych chtela provokovat delam to daleko lepe, proste hlavne nepripustit, ze mam problem, vid? Dle tebe jsem tajne nasazena na tvou osobu z “druhe skupinky” tomu se rika solidni paranoia 😁
@marcicek84 Normálně tu nepíšu, jen čtu. Ale opravdu mě nezajimá kdo se za nick schová atd. Brala jsem větu, že se jelenice omluvila jako konec. A zase opět se to točí dokola... a teď zase ty osočíš někoho že je provokatér... chapu, že tě naštvalo osočováni atd. ale osobně si myslím, že je čas se nad tím povznést a řešit důležitější čast této diskuze ❤
@llluckaaa z čeho budeš šít?
@marcicek84 Ach bože, všichni jsme anonymní nicky, s nikým tady se člověk naživo nepotká, natož aby mu mělo záležet, co si o něm kdo myslí. Povznes se a nekaz si náladu. Škoda času, tvého i našeho. 😉
Vyzkouším to na prostěradle, to vypadá 100% bavlněné a s velkou gramáží. Mám i jiné zbytky látek, tak budu zkoušet. Máme ve městě eshop s látkami, tak asi nebude problém něco objednat a rychle si to osobně vyzvednout. Brala bych silnější bavlněná plátna s větší gramáží, ať vydrží víc praní na větší teplotu.
@llluckaaa psali že bavlněný šátek je alternatinou k roušce, musí to být hodně úzce tkaná bavlna
@pratensis však jo, ale ty máš na profilu třeba přátele, nebo inzeráty nebo něco, mě nepůsobí důvěryhodně nick, který zde nemá zhola nic, prostě opravdu prázdný, jako čistý list nepopsaného papíru, to uznej sama, že je zvláštní...ale máš pravdu, škoda mého času...
@marcicek84 dej si tu praci a vyhledej si na koni muj nick, vyjede ti spousta prispevku a zjistis, ze jsem uplne obycejna zenska, ktere jen ruply nervy nad sebestrednosti jedne osoby. Inzeraty jsem tu mela, ale prodej se nedaril, tak prodavam jinde. Pratele tu nemam, s nikym si soukrome nepisu, nestykam. Mam dost svych skutecnych pratel. Jsem v x skupinach predevsim se stejne starymi detmi. Takze ne, tvuj odhad je naprosto mylny, vlastne uplne stejne mylny jako od Jelenice.
@llluckaaa a to budeš dělat pro sebe a blízké, anebo pro nemocnici?
@estnka no mně osobně se neomluvila, poslala to po někom, kdo ani nevím kdo je, proto jsem ji napsala co si o tom myslím, protože veřejné mě osočovala a pak mi ani nenapsala blbou SZ, jak jsem psala, už bych to uzavřela, snad nepřijdou další provokatéři, kteří to zas nezačnou dmýchat, uvidíme...
@kejt29 ad hominem nereaguji
@marcicek84 ad hominem reagujes, co k tomu dodat 🙄
anonymní - nemocnice už roušky mají mít k dispozici, ale můžeme si je udělat dle toho i my občané, co je třeba nemáme
@kejt29 nezlob se, já se s tebou nechci dohadovat, už jsem to psala výše, tak si běž krátit den valením do někoho jiného, děkuji 😉
@marcicek84 tak proc porad reagujes? Proc si nestojis za svym? Je to marny, je to marny...
https://www.novinky.cz/zahranicni/koronavirus/c...
@kejt29 když musíš mít za každou cenu poslední slovo, tak ti ho nechám, hlavně, že už bude od tebe klid 🙏

@kejt29 nezlob se na mě, to téma bylo ještě včera aktuální, otevřela ho sama paní jelenice, nezlob se na mě, ale pokud jsem byla osočena, tak mám právo na to aby můj nick byl očištěn a protože se mě to týká, tak mě ta pravda zajímá, pravda by měla zajímat každého, tvé příspěvky jsou absolutně zbytečné, leda, že bys taktéž patřila do té skupinky, která se na mě neustále vrhala a teď jsi tu pravdu jen neunesla. Mmch pravda nemá nic se zvedáním sebevědomí společného, útočíš zcela neprávem a jelikož jak sama píšeš je toto téma dávno mrtvé, tak bych tímto s tebou tu nesmyslnou debatu ukončila.
@llluckaaa zkus ten bavlněný šátek, máte doma? možná bys nemusela šít hned roušku...ano, takže asi je v pořádku obvinit lidi a pak říct, že vlastně to je v pořádku, že se svět netočí kolem nich...hmmm to ses teď pěkně odkopala...