Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
Nasla sem ale furt se nic nedeje ..
https://tn.nova.cz/clanek/on-line-v-cesku-je-21...
@natysnovec ja jsem si říkala, že uvidíme, co bude po prvním opatření, v sobotu, jak Babiš říkal, že do pondělí to chtějí vypilovat, tak jsem si říkala, hm... V pondělí bude karanténa... A je to tu... Silně pochybuji, že to neschválí. Spíš se dohadují, jak brutální to bude 😉 takže za mě to může vypadat tak, že buď žábu už uvaří, anebo ještě tomu dají chvíli a po pár dnech karantény ještě přitvrdí
Tak můj osobní tip bohužel vyšel, před týdnem jsem psala, že po týdnu, tedy v neděli, očekávám 200 potvrzených případů. A je jich 253 😔 Přičemž se opravdu naplňuje zmiňovaný model, kdy každé 2 dny se počet potvrzených případů zdvojnásobí 😔 Když si k tomu člověk dopočítá, že je to ale jen špička ledovce a o většině nakažených stejně nevíme, podle modelu x27, tak už je to docela dost. Osobně doufám, že vláda karanténu schválí. A ano, kéž bych se tehdy v lednu mýlila 😔
@bbn jn, kéžby. Já jsem s Tebou souhlasila, bohužel podle toho, jak to vypadalo, jiná možnost ani moc nebyla. Snad se to podaří zbrzdit. Já jsem taky pro karanténu, nějak ty sebestredni tupce je třeba zastavit. Akorát ještě v těch zaměstnáních to můžou roznášet.
JÁ JSEM TAKÉ PRO KARANTÉNU.. ALE VŠEHO A VŠECH.. ŽÁDNÉ ZAMĚSTNÁNÍ.. JENOM NEMOCNICE, LÉKARNY, POTRAVINY A TO VŠE V OMEZENÝCH HODINÁCH! čekám co vyhlásí.. snad to bude velmi velmi razantní krok a ne pomaličku pomalu..
@marketka_m taky CEKAM....SILENY TO CEKANI...
@marketka_m no to já taky, ale nedělám si iluze. Čína to Evropě doporučila, ale Evropa je chytřejší, no ne? 😅 Lidi pracovat budou a basta.
protože by vláda neměla z čeho žít že.. jak jinak.. a ono přitom by to bylo menší zlo... no jsem netrpělivá s čím vylezou ale do pulnoci se mi čekat nechce zase
@marketka_m tak pokud to půjde i po tomto do kyticek, tak to udělají 😉
@marketka_m podle me se bude chodit normál do práce a jezdit MHD což se nijak tímhle nezastaví a alou dom... Takže asi nijak moc velká změna... 😐
@mamio uř je to tady.. no jestli MHD pojede dál tak to je jenom celé pro zavření očí lidem, že vláda jedná, ale tímto se to nezastaví...
@marketka_m oni chtějí MHD posílit, nikoli zrušit 🙈
@marketka_m nezastaví, myslím ze čekáme zbytečně žádný další poradny opatření se konat nebude.
Čína aspoň měla ty koule zrušit MHD, zavřít fabriky... Ale taky tam je jiný režim, takže to taky hraje roli
posílit MHD, no to je sranda 😀
@marketka_m no je... Asi něco ve stylu, pojedou 2 busy a držte rozestup
tak a ted moje otázka... ok, mám zákaz se pohybovat.. a jak mi dokážou že nejedu ke kámošce na kafe.. prostě zase další blbost, protože češi jsou národ který to vše obejde... jaj
😂😂😂😂tomu říkají karanténa?😂😂😂😂 Nevím, jestli se mám smát nebo brečet
to je karanténa s nejvyššími možnými výhyby jaké šlo udělat :D
@marketka_m to bude lidí v parku
to víš že jo.. češi na to dlabou.. pardon, ale je to tak.. prostě za týden bude hůř.. a za týden bude další opatření :D ale pak už bude pozdě
Tak... A teď otázka zní, budou žábu vařit dál? Anebo už je uvařená? Tvl... To je fraška jak sviňa
počty budou růst a růst.. nemocnice kolabovat a zavírat.. a bude zle.
@marketka_m já nevím, oni si snad sedí na vedení
oni se bojí lidí... to je jasné... a moc dobře ví, že bude hůř
@marketka_m jsem zvědavá, kdy přitvrdí... Snad nebude pozdě. Tyhle kecy o karanténě si mohli nechat teda
Manžel teď koukám na net a prý tam není nic o parcích, tak co ten Babiš v té telce četl? 😅
oni se spletli.. :D oni vše co čtou mělo být naopak :D ted mě pobavilo to pečivo :D no tyvole.. takže rohlíky dál nebalené :D a vedle toho rukavice.. takže žádná změna :D jdu spát tohle nemá smysl..
Nejak sem to uplne nepochopila...cely je to nejaky jedly

@marcicek84 Nic proti nikomu, ale jak si vzpomenu, za jaké potrefená husy jsme byly ještě před nedávnem i v té 1.diskuzi... ehm prý 1 nebo 2 případy max v Praze.. Jsem ráda, že jsem nebrala situaci na lehkou váhu... Akorát ty roušky a respirátory jsem zazdila... co už... Snad teda dají na trh ty slíbené nanovlaknové. Osobně jsem ráda, že nebude třeba teď do obchodu. manžel chtěl včera pro ovoce a zeleninu, případně maso, nic nebylo. Takže začátky karantény (pokud bude) můžou vypadat tak, že budou zase nálety na obchody ala 3.vlna. Tím se ovšem nikoho nechce dotknout. Každý dělal a dělá podle svého nejlepšího vědomí a svědomí.