Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
Sestry v nemocnicích☹ : https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/koronaviru...
@marge_s vazne??? 😂😂😂 Ono je fakt letos nejake prikazovani ockovani pase,budou radi,kdyz proockuji alespon zajemce
@marge_s Ministr Blatný zastavil očkování většiny zdravotníků, tak jak začalo v prosinci fungovat. Chce zvolit úplně jinou strategii. Informovala o tom ve své hlavní zpravodajské relaci CNN Prima News. Ta se odkazuje na interní dokument Ústřední vojenské nemocnice, který má k dispozici.
Podle dokumentu by od soboty měli dostávat vakcínu jen zdravotníci, kteří jsou přímo v kontaktu s covidovými pacienty a dále klienti a zaměstanci domovů pro seniory.
Zdravotníkům, kteří si už rezervovali termíny na očkování, ale nováý pravidla nesplňují, se rezervace budou od zítřka rušit SMS zprávou.
Ministerstvo se k pokynu pro televizi nevyjádřilo. Oslovené nemocnice uvedly, že pokyny úřadu budou dodržovat, nicméně hodlají aplikovat druhou dávku lidem, kteří už dostali dávku první.
@hojda to je snad sranda ne.. však ještě v utery komentoval že není vyočkovano vše co mají nemocnice a ted to zdržuje :D
@marketka_m jen změnili, kdo se má očkovat.
@marcicek84 to rikam od zacatku, ze se nemusite bat, ze by vas nekdo nutil. Do takove faze to nedojde :D
@marcicek84 ba, ba
https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/slova... takze test i na britskou mutaci?
@marcicek84 😀 no a proc ne... za chvíli zde bude tisíce testu.. protože těch mutací je.... potěš koště
No já se poseru z nich... To jsou umělci to snad není ani možný :D Já už chápu proč zrušili divadla, protože tohle je božský představení, pravdou ale je že bude asi jedno z nejdražších které uvidíme... Ale může nás těšit že v premiéře a s luxusníma místama...
@gramar bohuzel,kdo muze sledovat v klidu a z povzdali se bude bavit nejvic,ted nikdo do prvnich rad s ventilatorem v puse nechce...
@marketka_m ano budeme se strasit a testovat az do smrti,ne to se neda,ti lidi jsou z toho tak vystraseni,ze pak maji horsi prubehy...
@marcicek84 jj...lidi jsou vystraseni..zakaslou a hned maji tlak 180 protoze covid...ach...
mimochodem co brazilie?neco v mediich?prej maji otevrene bary restaurace..bez nejakych extra opatreni
@marketka_m média mlčí, asi spiknutí 🤣 Ale v Německu prý "veselo" a Britům hrabe...
@marketka_m normalne to prestavam sledovat,je to porad dokola,sem tam neco co tak nejak samo dojde,nebo uz jen ctu nadpisy,ani ty tiskovky me neberou,je mi to docela jedno,jedine co me nadzvedava je navrh,ktery podporuje nerovnopravnost a nelogicke opatreni...dokonce i ten Pepez z asociace CKA rekl,ze covid pas je ulet,ze zo nemuze nikde projit,kdyz jsou ockovani lide infekcni,ze by v letadle ohrozovali druhe a blbost po nich nepozadovat test...urcite by jim to totiz odradilo neockovane klienty...
@gramar ale povidej,prehanej,copak se k tobe doneslo?
@marcicek84 No v Německu prý nesmíš víc jak 15km od baráku a celé je to tam nějak šajze... A Britové se tváří že se na ostrově asi opevní a prý i lidi už jsou naprosto vymletý, takže ten případ naději bude všude, jen tam mají větší šanci se z toho dostat 🙄
@gramar jo to jo,tu se to chysta ale po vzoru Nemecka,asi aby lidi nemohli na ty hory,vis jak...Britove no uz jsou pry z EU,tak se opevnuji 😂
@gramar nemecko co jsem zaslecha tak moc lidi enma zajem o ockovani ne?a jak myslis veselo? o britanii nevim..nejak mi to unika
@marcicek84 jinak souhlasim...zpravy jsou katastrofa...tak jak jsr. jr zapinala do.pozadi pred.covidrm...ted neeee....je to porad to stejne a o nicem
@gramar proc britove maji vetsi sanci nez my?
jinak ta vzdalenost prijde i k nam...tipuji 20 km
@marketka_m asi tak,uz proste to cloveka ani nebavi ani nezajima,zas nejake covid blaboly,nikde se to neposouva,jenom vymysleji kraviny...proste uz je z toho jedna velka saskarna...

@haa Tady jde ovšem primárně o to, že Blatný mele nesmysly. Zdravotníci mají možnost dávat své děti do školy, nemusí být s nimi doma. Zda tuto možnost využiji, či nevyužiji, nehodnotím, jen říkám, že ji mají.