Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@jelenice_zavodnice holka tak to pisu i ted a nejsem tam,takze to prehanis a jsi zcela neobjektivni, kazdopadne vyjadreni o skupine neporusuje zadne s tebou nastavenych pravidel,tam se jen pise o tom,ze jsou zakazany vynaset prispevky,takze jsi me vykopla neopravnene...
@jelenice_zavodnice jinak mě mrzí že si myslíš že pohrdám jinýma názorama, protože si myslím že jako jedna z mála, čtu články i názory jiné než mám já.. ale vlastně kdybychom se znaly osobně tak mě to mrzí víc, tak je to jenom online...to nějak člověka jenom mrzí ale nebolí...protože nevíš kdo jsem ani jak se chovám, projev na internetu vubec nemucí nic znamenat :D
@marketka_m pozor ony rada davaji nalepky,tez mi nejakou daly a podivej se...
@marcicek84 Tak si to vyřiď s adminem, vědí o tobě. Já jsem si jistá, že můj krok byl zcela oprávněný a objektivní.
@jelenice_zavodnice nezlob se na me,ale chovas se jako male dite,hledas duvody jak me odnekud vystrnadit,fakt to neni chovani dospele zenske co to ma v hlave srovnane...
@marketka_m Projev na internetu nemusí nic znamenat ale pak nechápu, proč je tvůj projev v této diskuzi jiný než to ostatní. Píšeš i články, některé jsem zaregistrovala, stejně tak i jiné komentáře a všechno je naprosto v pohodě. Jen prostě tady je to jiné a myslím si, že je to vlivem příspěvku od Marcely. Ona tuto bojovou lajnu proti všem a všemu vede už skoro rok a pohádala se tady s kým mohla. Lidi to nebavilo, odešli a dokonce ani anonymní autorka už neměla chuť se tady toho účastnit. Se jí divím, že nepožádala o smazání celé této diskuze.
@jelenice_zavodnice a proc ted zase proti me brojis?tez me neznas,nevis o me vlastne nic a hodnotis,ten bojovny toz si tam tez vkladas sama,pisemny projev toriz ton nema,jsi proste nastvana od te doby,kdy ses mi musela omluvit,ze nejsem s anonymni autorkou diskuze jedna a tataz osoba,proste jsi to do ted neprekousla...akorat,ze ted uz to hranici s sikanou a hledas mini zaminky k tomu abys me mohla vystrnadit,tak si tam sed,stejne to pro me nebylo nic kde jsem byla denne
@jelenice_zavodnice a není to třeba o tom, že to tak vnímáš protože jinde můj a tvůj názor byl stejný nebo podobný.. ale zde často máme odlišný názor?
@marketka_m myslim,ze se ses trefila
@marketka_m Nemyslím si. Od začátku diskuze jsem zaznamenala holky s odlišným názorem a časem jsem k tomu názoru dospěla i já a uznala to. Dokonce myslím, že některé jsem to i napsala, že díky jejímu článku jsem změnila pohled na věc.
@marcicek84 Marcelo, pokud se přestaneš do skupiny navážet a nenápadně provokovat ve stylu "já nic já muzikant" a projevíš zájem se do ní vrátit, umožním ti to kdykoliv. Stačí napsat, víš kde mně najdeš.
@jelenice_zavodnice jenze ten problem je,ze se do ni nenavazim,tys vyhodnotila jako obecne vyjadreni,ze nekde chcipl pes jako navazeni do skupiny.To je proste konstatovani faktu,kdyz zde je malo prispevku nebo jsou pro me ta temata nezajimava.Nevim proc jsi to pak vyhodnotila jako zaminku,ze provokuju,vzdyt ani v te skupine jsem se do nikoho nenavazela,takze opravdu bys spis mela prehodnotit sve stankvisko,proto bych do skupiny bych rada dale mela pristup.A pisu to tady verejne,snad staci takto.
@marcicek84 Jde o kopírování celých vyjádření, ne jen třeba zdroje, které tvoje vyjádření doplňuje. Dle tvého chápání by nebylo možné ani použít stejné slovní spojení, slovo nebo písmeno tam i tady..... Myslím, že jsi to pravidlo takto podivně pochopila jen ty. Což mě vlastně ani neudivuje, protože se ti to stává dost často.
@marcicek84 Marcelo, to není o obecném vyjádření "chcípnul tam pes". Je to tady víckrát včetně těch pravidel a pravidýlek a ha ha ha, skupina je vlastně na prd a o ničem. Pak nechápu proč si do ní šla. Tohle je konstatování faktu. Mně nevadí, když se nějaký link objeví tam i tady a je jedno v jakém pořadí. Problémem je tvoje provokace aby se prostě někdo chytnul na cokoliv, co rozproudí divokou debatu vedoucí k osočování a urážení.
Takže pokud tohle bereš na vědomí a hodláš to akceptovat a hlavně respektovat, tak seš ve skupině znova vítaná.
Prosím tedy o jednoznačné vyjádření jestli ano nebo ne bez zbytečné omáčky kolem toho. Děkuji.
@jelenice_zavodnice ok... díky.. já si nemyslím že jsem zde nastavěna provokativně a ani bojová lajna to není.. také jsem prvně myslela že covid je celý vymyšlený.. ted vím že leží lidé v nemocnici.. také jsme změnila... mě příjde že už asi na začátku tady tato skupina má černý zadní profil :D:D:D zamyslím se nad moji postavou zde ve skupině, ale nez,ění to celkový pohled, že stále nás stát šikanuje... a nezachranuje jak to prezentuje.. a budu spíše více na straně konspirací...
@jelenice_zavodnice ano, samozrejme,ze pokud si tam nove doplnis to pravidlo,ze je zakazano se jakkoli vyjadrovat o teto skupine jako celku a deni v ni,budu jej respektovat...
@marcicek84 Nic takoveho doplnovat nebudu. Ber to tak jak to je, nebo nech byt.
@marketka_m Jak si třeba vysvětluješ to, že pokud počty zemřelých nesouvisí s covidem, tak proč ta křivka úmrtí roste a klesá, stejně jako koronavirová vlna? https://www.czso.cz/csu/czso/obypz_cr Vývoj je zde jasně vidět, rostou počty nakažených, tak rostou počty úmrtí s časovým posunem (nakažení, domácí léčba, hospitalizace, úmrtí nějaký čase zabere), ale trendově je ten vývoj stejný.
@jelenice_zavodnice takze moment,ty me vyhodis ze skupiny https://www.modrykonik.cz/group/8856/ byt jsem neporusila zadne tebou stanovene pravidlo a jeste ti mam neco slibovat navic nejake tvoje nepsane pravidlo,protoze si ty pravidly neupravis a kdyz jako nebudou s takovou hlouposti souhlasit tak nedostanu pristup? Tak to si ze me delas srandu...Pokud chces at dodrzuju nove stanovena pravidla,musis je aktualizovat pro vsechny cleny skupiny,nemuzu mit prece v ramci verejne skupiny jako jedina jine podminky,to nemuzes prece myslet vazne...davam na posouzeni adminovi @admin Opravdu jsem tebou vyclenena nepravem a nemam zapotrebi tady delat nejake opicky,kdyz jsem neporusila nic co v tech pravidlech nebylo a ani to tam zjevne nechces doplnovat.
@hojda ano souvisí s covidem ale je v tom započítáno i vyšší počty mrtviček a infarktů, sebevrahů atd atd.. zabíjí nás stres z této situace... si myslím prozatím já, třeba změním názor.. nevím, nejsem v oboru abych mohla říci tak to je.. prozatím to tak vnímám.. protože lidé kolem jsou v děsném stresu. a známý na mabulanci říkal že tolik infakrtů ještě neměl co za doby covid.
@hojda ještě se trochu doplním.. ono zase zdůraznuju po několikráte že je strašné když zemře nědko... absolutně toto nezlehčuji... moji rodinu to prozatím omíjí.. a nevím jak budu reagovat až nám někdo zemře na covid... ale prozatím si myslím že ty čísla nerosotu jenom z důvodu covidu...
@marketka_m Ale ve stresu jsou nějak průběžně, bude tam nějaký konstantní nárůst, který ale nebude soustředěn do několik týdnů. proč by ty infarkty vrcholily stejně jako kovidové vlny? To by se stalo jen v případě, když začne kolabovat zdravotní systém. Zdravotní systém nám "zatím" nezkolaboval.
@hojda jo možná máš pravdu... možná by to měla být jiná křivka....mě by zajímala jiná statistika, opakuji se už...abych se dozvěděla.. tolik rakovina a covid jim "pomohl". tolik srdce ale covid pomohl atd... myslím že to by trochu změnilo pohled.. a třeba ten můj...
ono ten virus zmizí uplně nebo zde bude i po vakcinaci.. ale stále říkám, opatření jsou přehnaná.. stejně je lidé nedodržují, jak jste již psaly několikrát, jenom ekonomika dostává na prdel.
já se v tom stále hledám.. není mi to jedno co se děje, prootže v tom budou žít moje děti..
@hojda jinak ohledně zkolabování... jnevímjaká je definice zkolabování... přesná.. nebo podle čeho se to určuje... ale už dávno od listopadu jsou zprávu že někdo nebyl ošetřen, někdo zemřel protože nepřijela rychlá, až po dvou hodinách, že toho neošetřili atd atd... to už je pro mě vystražný signál... nemluvě o tom, že lidé se bojí k lékaři a tak hodně preventivních kontrol se odkládá, a co to přinese nikdo neví... a copak by nestačilo dát příkaz že každý může ven jenom s respiratorem???
jednoduché.
@marketka_m Zkolabuje ve chvíli, kdy to co píšeš bude naprosto běžný jev a ne jen výjimka. Pojedeš do nemocnice a budeš vědět, že je hodně pravděpodobné, že tě neošetří. Já jen reaguji na ty konspirace. Pokud je to vše celé vymyšlené, jak tedy donutíš lidi, aby všude na světě umírali několikanásobně častěji zrovna v období těch vln?
@marcicek84 Ok, takze o opetovne clenstvi nemas zajem.
@hojda já psala o tom že jsem změnila názor že je to vymyšlené.. ted si jenom myslím že zveličené ne vymyšlené, možná za měsíc řeknu že jsem se mýlila... a je to pruser...
@marketka_m Jenže ty konspirace a dezinformace mají na svědomí i velké ekonomické náklady. Díky nim tu máme o jednu vlnu navíc, která vznikla z naší vlastní blbosti, kterou jsme si mohli ušetřit oproti jiným státům.
@jelenice_zavodnice ja to necham na posouzeni adminum MK,momentalne se snazis o diskriminacni pristup,delas ze me obcana druhe kategorie a neni to jeste ani o ockovani na covid,mam mit specialni pravidla pro vstup podotykam do verejne skupiny,za me toto neni v poradku a ani nemuze byt @admin Resim primo s MK,psala jsem jim.Nezlob se na me,ale tady jde uz i o princip,toto chovani je nepripustne v jakekoli demokraticke zemi.Nejsem si vedoma zadneho poruseni tebou nastavenych pravidel,pokud jsou nejasna nebk neuplna,neni to ma chyba,ale chyba moderatora skupiny a tedy ten by mel stejnat napravu a urcite pak nemuze objetivne rozhodovat o vylouceni clenu,kdyz je to mimo pravidla teto skupiny

@jelenice_zavodnice ok.. já si myslím že názor jiný vyslechnu.. ale nemusím s ním souhlasit. ok děkuji za vysvětlení.