icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

marketka_m
13. led 2021

@marge_s já vlastně ani nevím na co se ptáš 😀

zuzineckah
13. led 2021

@marketka_m nehledě na to, že Fico je blb kolosálních rozměrů, tak od pravdy není daleko. Farmaceutický průmysl funguje naprosto stejně jako ten zbrojařský. Nebo si opravdu myslíš, že by dvě ekonomicky nejsilnější odvětví, ovšem zcela existenčně závislé na situaci, dopustily, aby byl dlouhodobě v celém světě mír a všichni byli zdraví?😎 Nebuď naivní

marketka_m
13. led 2021

@zuzineckah pokud sleduješ tuto diskusi tak víš, že já jsem jedna z mála co tvrdím že za tím vším něco je, a není to covid :D

marcicek84
13. led 2021

@95newmommy2020 a Nemci to chteji prodlouzit az do Velikonoc,tak pocitej s breznem,jinak u nas ve skolce dnes vyslech,zda pujde dcera do prvni tridy nebo budeme vyrizovat odklad,ze se ptaji vsech maminek (asi uz si delaji seznamy,kdyby se opakovaly rocniky nebo treba po tech zkpiskach co maji byt po distancce treba polovina zaku propadla a jen polovina postoupila,kolik deti pujde dal,protoze by museli navysit kapacitu trid a to by nebylo snadne),kazdopadne dcera je pripravena,dle pani ucitelka zvlada vse co by mela umet,nevidim tedy duvod davat jakykoli odklad,i kdyz je pravdou,ze nektere maminky tak uvazovat budou,protoze covid a kdo vi jaka bude na podzim situace....Nicmene me desi,ze ted bylo plno deti odlozenych a jeji kamaradka ve tride ted v lednu jiz mela sedm,takze do prvni tridy pujde az skoro v 8 letech a pry to tak rodice chteli kvuli covidu a sranda ze jsem si myslela,ze dcera pujde skoro v 7 letech tak asi rozhodne nebude jedna z nejstarsich,spis bude tak uprostred,coz je fajn.

marcicek84
13. led 2021

@marketka_m ja si stejne myslim,ze budeme.tez zavreni az do Velikonoc,rousky az do hrobu,ockovaci povinnost a obcanske nepokoje

hojda
13. led 2021

@marcicek84 500 stran a marci stále nepochopila, jak funguje rouška. Nikdo netvrdí, že se rouškou nenakazíš, rouška riziko snižuje, nikoliv eliminuje.

zuzineckah
13. led 2021

@marketka_m promiň, asi to vyznělo jinak než jsem zamýšlela🌹

marketka_m
13. led 2021

@zuzineckah možná jsem to já blbě pochopila cos chtěla napsat 😀

marge_s
13. led 2021

@hojda tak ona se chce hadat :D tak blba neni, aby to nechapala :D

@marketka_m ja jsem tim mela na mysli to jejich uvazovani, ze se bude ockovat na mistech volebnich mistnosti nebo v kulturaku. Namoudusi jsem je to slysela rikat (Hami a spol). Az to tam s nekym flakne, to bude legrace... no, ono na to nedojde, ale to uvazovani....

marketka_m
13. led 2021

@marge_s jo tak.. :D už jsem doma 😀 mimochodem viděla jsi na netu ty následky vakcinace? ty šoky.. třesení těl.. jo já vím, je to jeden na několik.. ale mám husinu teda.. co kdybych byla ta jedna z x.. fuj

( jo vím i že po jiných vakcinacích to můžu ít bla bla) 😀 pardon pokročila hodina

marcicek84
13. led 2021

@marge_s bubaku zalez,mas kam,ale chapu,jsem pro tebe magnet,na jednu stranu me bytostne nemuzes vystat a na druhou beze me nedokazes zit,ani chvili...ujasni si tedy,jak to mas 🙈🙉🙊

@hojda 500 strana hojda stale nechape,ze rouska je jako rybarska sit a neni vsehospasna a jak vidno i docela nefunkcni,kdyz se to tu tak rozmohlo...

marcicek84
13. led 2021

@marketka_m tak to jsem nevidela,mas odkaz?

marketka_m
13. led 2021

@marcicek84 no musím říct manželovi... on mi to ukázoval na fb.. zkusím vložit.. mnt

marge_s
13. led 2021

@marketka_m nevidela a ani snad nechci :D jsou to fakt vyjimky a je to i u jinych leciv. (Zato jsem zazila na vlastni kuzi peklo po pastilkach na boleni v krku, kapkach do oci, lokalni anestezii i lecich proti bolesti, takze si dokazu predstavit ledacos. Klika je, ze tyhle reakce jsou - pokud je doktor s vybavenim pri ruce - vetsinou fakt zvladnutelne, i kdyby to byl sok 🙂 ....ale teda nevim, jestli bych se nechala bodnout v tom kuturaku :D ...)

marketka_m
13. led 2021

@marge_s jo jo.. je to tak.. já byla u reakce na tabletku proti bolesti.. a fakt ranec.. už nikdy více nechci u toho být...

marketka_m
13. led 2021

@marge_s jinak na tom FB co mi ukazoval manžel, tak spíše lekáři nedokážou pomoci.. že neví co dál..

marge_s
13. led 2021

@marketka_m neblazni :D, to by me zajimalo, co je to za mysterium. :D

marketka_m
13. led 2021

nevím zda vám to pojede, takto mi to manžel poslal..
https://www.facebook.com/brant.griner.7/videos/...

marge_s
13. led 2021

@marketka_m jo tak takovou scenku ti sehraju taky :D vzdyt vubec nevis, co je to zac, kde se to vzalo a tak 😉

marcicek84
13. led 2021

@marketka_m drsne...

marketka_m
13. led 2021

@marge_s hey já neříkám že je to 100% pravda.. nevím.. ale komentářů tam je dost.. že je to jeho matka atd.. aaspon mi to tak četl manžel, já nemám FB ☹ ukazoval mi další 3.. velmi podobné (třes těla) ted to neumí najít 😀

marge_s
13. led 2021

@marketka_m ja jsem tam teda asi ten origo text nevidela, jen video 🙂

marketka_m
13. led 2021

@marcicek84 je to drsné.. já vím že takto bymi mohl někdo i posílat reakce na jiné povinné očkovácí látky v čr.. vím.. al je to děs...

marcicek84
13. led 2021

@marketka_m jj,to urcite,lide si rizika moc pripoustet nechteji...

marketka_m
13. led 2021

no když se nad tím vším zamýšlím, tak já doufám že nepostihne korona mou rodinu z důdovu dětí.. prozatím se mlčí, ale co se hemží na stránkách, tak jsou děti na JIP, ARU a odcházejí srdce :( hnus.. to je pruser ještě větší.. a pardon že ted říkám.. ale starý je starý...ale děti ... neeee proč...jo zase.. upřesním.. nejsem zastáncem opatření které jsou.. myslím že je to stále moc.. ale nezastírám že je covid a ted odrkývám že ničí i malinkaté nevinné děti :(

autor
13. led 2021

Rozuzlení
Smazat diskuzi = 0
Nesmazat diskuzi = 8

Není co řešit, diskuzi nechávám žít svým životem dál 😅

autor
13. led 2021

@marketka_m jak staré děti? Všude pořád informují, jak děti mají mírné příznaky... Takže to takhle šílené umí ublížit i zdravému dítěti?

marge_s
13. led 2021

@marketka_m no takhle asi opravdu reakce na cokoliv nevypada, i kdyz by to musel vysvetlit lekar, ale pokud se nekdo takhle klepe, tak to vypada jako nejake neurologicke nebo svalove postizeni (pokud to neni divadlo, uz par takovych odchytili). I jine vakciny mohou takove nasledky mit, ale takhle to nevypada. Spise paralyza. A s jeste vetsi pravdepodobnosti ji muze vyvolat ta nemoc 🤷🏾‍♂️

marge_s
13. led 2021

Hemzeni to uplne neni, ale sranda taky ne ;) https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/koronavirus-...

Strana