icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

marcicek84
22. led 2021

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/cesko-je-rud... copak se na nas chysta...ockovaci pas,ze by letos jeste nebyl?

marketka_m
22. led 2021

@marcicek84 tak doufat jenom v to ze neschopnost statu bude pro nase dobro..myslim pro nevakcinaci..jinak suchylichozrout vypocitala ze 70procent populace je vlastne vshcni krom deti...ou

ilonne
22. led 2021

@gramar Já bych řekla, že c) je správně - jak se kdo vyspí...

marcicek84
22. led 2021

@marketka_m to jsem tez pocitala v lete a je to tak,proto jsem i psala,ze je to neralne...

marge_s
22. led 2021

@hojda to uz se nikdy nikdo nedozvi....chce bejt tajemna 🤣
At si to necha 🤣

marge_s
22. led 2021

@ilonne v petce nove pousti skoly. Takze se obavam, ze nejaka hra “kdyz bude vhodna situace”, odpada. (Takze pojedou ms, 1. stupen, 9. tridy, specky, maturanti, absolventi i ucni v poslednim rocniku). Jo a dneska uz zacli, otevreli jesle.
Co dodat, nemecko 4x min nakazenych, nejedou naplno ani ms. Lock down do velikonoc. U nas se v unoru mozna zacne rozvolnovat a poku budeme ctyrce pojedou i kina a divadla (sice s testwm, ale za soucsne situace je i to kravina). Nenadelas nic. Masakr

Mimochodem, ted jsem cetla, ze masarykova univerzita se ozyva, ze chteji vic tlacit na ocko, protoze tim riskujeme opet dalsi skolni rok na pytel. Tech skol by se melo ozvat vic, tlacit na opatreni atd..., treba by to byla vyznamna sila

marcicek84
22. led 2021

@marge_s aha,takze budeme tlacit lidi do neovereneho ockovani,jejiz studie nasledku konci az v roce 2023.To je neralne.Mozna ockovani ucitelu,ale jde v tomto pripade nekoho k necemu nutit?Nejde.Ockovani nas tudiz nespasi...ani nevime jaka ta ucinnost je,kdyz i deklarovana ucinnost po prvni davce se v Izraeli nepotvrdila,myslim,ze nakonec budou radi,kdyz po 2.davce bude 80 procent...
Dalsi skolni rok na pytel si uz nemuze dovolit zadna skola ani zadne dite a to uz si myslim,ze by rodice vysli do ulic,jestli si nekdo mysli,ze distancni vzdelavani nahradi plnohodnotnou vyuku po dobu 3 skolnich roku,tak bych chtela taky hulit ten matros,protoze to se uz neda...
Skoly museji otevrit,my uz je mame oproti okolnim statum zavrene dlouho,takze oni to zavreni dovolit jeste muzou,ale my uz ne.

ilonne
22. led 2021

@marge_s Otevírají školy částečně - malotřídní a závěrečné ročníky. Jen bude zajímavé, kdo tam bude učit. Protože pokud tam učí např. učitelka, která má dítě v jiné ZŠ na 1. stupni, která bude zavřena, tak si pravděpodobně vezme OČR.

marcicek84
22. led 2021

četli jste? co si o tom myslíte? https://www.resetheus.org/2021/01/21/dopis-viro...

marge_s
22. led 2021

@ilonne jj, prave tam padlo, ze malotridky jsou 1/3 objemu 1. stupne, to je hrozne moc. Nekde mluvili i o komplet 1. stupni 🤷🏾‍♂️ je v tom bordel.
(Ja se mela od zari vratit do prace, asi to vzdam, za techto podminek a s timto pristupem ne-e. )

marcicek84
22. led 2021

@marge_s a co vás bude živit, ani tvůj manžel to nemá růžové, kultura je taky pořád KO. Vůbec není důvod něco vzdávat, hold budeš učit s respirátorem a ještě se necháš očkovat, ale asi se ti taky nechce, že?

gramar
22. led 2021

@marge_s Tak teď z toho nejsem moudrá už vůbec 🙈
@marcicek84 Hele na mě to působí jako nesmysl plný odborných termitů a opětovná snaha o senzační odhalení... Půlce z toho co tam píšou nerozumím, protože se točí na nepřehledných odborných termínech... Za mě osobně je to akorát zase nějaký maniak, co se rozhodl udělat kariéru na ne/existenci covidu... Myslím že další článek by mohl být o vesmírné letce Aštara Šerona... 🙈

marcicek84
22. led 2021

@gramar no z těch odpovědí pokud bylo třeba purifikovat to vypadá tak nějak zvláštně...ale tež nejsem odborník...takže těžko soudit...

marge_s
22. led 2021

@marcicek84 neni tvoje starost, skoro bych rekla, ze ti je do toho hovno

A pracovat se da i v jinem oboru
Btw ne kvuki zdravi, ale kvuli tomu bordelu, ktery vladne

marge_s
22. led 2021

Jinak - nechci to prekombinovat, - ale na me to pusobi tak, ze upravi PES tak, aby tem bolsevikum mohlu od unora vyhovet. Rano uz se mluvilo o tom, jak se spusti vleky atd...verim, ze to v unoru otevrou, i se skolama. Uvidime 🤷🏾‍♂️ A plaga rekl, ze skoly moc casu na pripravu nepotrebujou. Taky chysta pudu

marketa11112
22. led 2021

@marketka_m cca. take jsem koukala na pomer dospelych a deti v cr, navic na pomer duchodcu (ten se tedy zvysoval. ted diky vyssi umrtnosti, nevim)

marketka_m
22. led 2021

@marketa11112 jde mi z toho husina... mluví s námi jak s debilama víš.. řeknou aspon 70%, ale přitom to jsou všichni....jak nevyvolat paniku rychle.. ale pomalu dotlačit všechny kam chceme... hnus... nechci už pomyslet co bude dál..

marcicek84
22. led 2021

@marge_s ježiši, taková silná slova? no to je zajímavé, že mě pořád někdo ptá na osobní věci a když odmítnu odpovědět, tak se tady každý diví, ale já vím, někteří lidi potřebuji zrcadlo, aby to pochopili, to je ale nejefektivnější celoživotní metoda učení 😉

hojda
22. led 2021

@marcicek84 takže pokračuješ ve své tradiční strategii, že 100x řečená lež se stane pravdou, že?

marketa11112
22. led 2021

@marketka_m kdo vi, co bude. ockovani stejne chvili potrva. s vakcinama maji problem, s tim, kdo ma ockovat maji problem, koho a kolikrat ockovat maji problem...vsude budou naockovani lide a u nas par kousku. znamena to ale jedine - cr bude v haji, budeme sedet doma, protoze se nas cela evropa bude bat. a to je take na houby. ockovani je take na houby. tak co s tim?
vcera jsme se zasmali s mamkou. u tech co si nechali dat jednu davku ockovani , uz druhou posunuli - nedostanou ji za 21 dnu, ale az za 28. kdo vi, zda pak bude pusobit tak, jak ma. ale uvazovali uz i o tom, ze by stacila jen jedna davka. ze je lepsi jedna, nez nic. no a moje mama ma jeste lepsi napad. co davat jen pulku jedne davky? treba to bude take stacit 🙂). fakt babisovina.
jinak bohuzel z epidemii nebyva jina cesta, nez ockovani. je to blbi, ale je to tak. samotne se mi tato predstava fakt nelibi. kazdopadne , diky nasemu znamemu imunologovi, mam docela dost informaci o tom co nas ,,muze,, cekat. porad doufam, ze se to nejak samo spravi, ale asi fakt nee. muzeme byt jeste ve vetsim haji. take mam pekny vztek na to, co se deje. ale kdyz se podivam do zahranici? vsude je to na houby, nikdo nevi, co s tim. mam ale problem v tom, ze nam vlada lze . nerikaji celou pravdu, oblbuji lidi. a to proste neni spravne. ja trosku chapu, ze se boji paniky. stat musi nejak fungovat dal. ale na rovinu rikam, ze clovek ted uz nevi, zda nas pokosi corona virus, vlada, jinej nazor, nez ma soused apod. holt se kazdy musi zaridit tak, jak uzna za vhodne.

marketa11112
22. led 2021

@hojda presne konstatovani !

marcicek84
22. led 2021

@hojda tak to si myslím, že je tvoje strategie 🙂

ilonne
22. led 2021

@marcicek84 No, nediv se, že ti neodpoví. Z každého tu taháš osobní informace a sama na případné dotazy neodpovídáš. Docela se divím, že ti to není hloupé....

hojda
22. led 2021
marketa11112
22. led 2021

@hojda i podle me je kravina, ze vir si 15 minut odpociva, prohlizi si te a rozmysli se, co jako dal. a po 15 minutach mu dojde, ze se ma do tebe zakousnout? proc? vir nebyva mentalne postizeny.

hojda
22. led 2021

@marcicek84 Myslet si můžeš, co chceš, ale všichni tu vidíme, co tu předvádíš😂.

marketa11112
22. led 2021

@ilonne 🙂))

marcicek84
22. led 2021

@ilonne já jsem věděla, že neodpoví, jen jsem potřebovala, aby pocítila co, co mi tady dělá ona s hojdou běžně.... 🙂 a nakonec jsem se od ni dočkala jak vulgarit, ale já si dle druhých nemůžu dovolit ani ironii, docela zvláštní uvažování ...

Strana