Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@marketka_m Ven se přece může. Nikdo nemusí zavírat děti ani sebe doma. Pohyb venku je i doporučený.
@marcicek84 Jejda, já zapomněla. Ty neumíš napsat - to je pravda, zmýlila jsem se...
@marcicek84 A proc bychom se neshlukovali? Jako ty si fakt myslis, ze se na roky vsichni zamkneme doma a zahodime klic? Ja vazne nechci, aby z mych deti byly asocialni zavislaci na kompu. Chci, aby mely pokud mozno co nejnormalnejsi detstvi. Takze ta nejstarsi i chodi do skolky. A nehodlam na tom vubec nic menit.
@sudylichozrout ano my také.. já jenom reagovala na dámy, které tady pořád říkají že lidé nejsou normální že nedodržujjí pravidla a stále se stýkají s jinýma... a chodí sánkovat a na sjezdovky atd atd.
@marketka_m Na to mam jedinou odpoved. At mi polibi prdel. 🙂
@sudylichozrout amen
@ilonne Já už do toho synovi "nekecám" volí si ty tréninky sám. Mají třeba individuální tréninky přes appku venku - běh atp. Pro něj je asi důležité spojení s trenéry - aspoň párkrát online. Ale chápu, že to mají ty kluby fakt těžký. A to aspoň florbalisti s tou florbalkou můžou trénovat doma na suchu. Ale ty hokejisti, to je průšvih jak vrata ☹
@sudylichozrout Super, tak to je dobře! Jsem ráda 🙂 I když tu pozitivitu by asi člověk někdy bral... 🙂
@werumka dětem vzít sport je hrůza!! byla jsem na prochazce kolem vody, koukam soused trenuje... rikam jak to delas.. a on no hruza prijezd deti co 10 minut, trenink - běh posílám sportovce co 5 minut aby se nepotkali.. je to jedno... já to zvládnu.. ale ty děti to ničí.. žili sportem, a ted co.. mají sedět u PC? nebo snad lumpařit někde? vláda se zbláznila.. a já s ním souhlasím ☹
@sudylichozrout vsak za me v poradku,at si kazdy dela co chce,ale pokud neco takoveho tady tvrdi ilonne,ktera ti tu dava tricvrte rok couda za to,ze to tak nezes,tak to me fakt dost zarazilo, ze ted kdyby mela priznat to,ze v izolaci deti trpi,radeji prizna,ze vlastne to tez tak nezere,z toho mi vyplyva jedine,ze to jen byla poza pro tuto diskuzi...
Mmch psala jsem obecne (o tom jak to delame my v soukromem zivote uz ani nepisu,to uz jsem poucena od dam,zajimave je vsak jak ony ty moje obecna vyjadreni promitaji do meho realneho zivota,o kterem vlastne ani nic moc nevedi...)
@marketka_m Myslím, že to ženeš do extrému - to, že někdo chce, aby byla dodržována bezpečná pravidla je přece fajn. To, že jsou některá pravidla zbytečná je věc druhá a všichni to víme. Ostatně se mi líbí nápis na IKEMu, kam jezdím - "V IKEM se řídíme pravidelm 4R - roušky, rozestupy, ruce a rozum." Tak to je. Když vím, že dítě, které se setkává s mými dětmi, už covid nedávno mělo, tak s tím nemám žádný problém. A už vůbec ne venku. Ale to je věc osobní odpovědnosti, kterou si nese každý sám 🙂
Ten sport je fakt blbej. A zvlášť ty sporty, které jsou zaměřené vrcholově. Člověk se snaží děti držet v pohybu, ale to prostě u některých sportů nestačí ☹
@marcicek84 Proč zase lžeš. Ty se neustále navážíš do všech okolo, plácáš jeden nesmysl za druhým (mmch na ten o inzulínu nezapomenu dlouho) bez toho, že bys někdy přiznala, že nemusíš mít pravdu. Ale když ti někdo napíše opačný názor, tak hned ze sebe děláš chudinku...
@marcicek84 Ja bych v tom nevidela pozerstvi, ale prostou zmenu nazoru. Ono se totoz po tom roce uz jaksi provalilo, ze se armageddon nekona a ze nevyhyneme. Tak verim tomu, ze i jarni plasani zacinaji na vec nahlizet jinak.
@ilonne Online trenink je stejny oxymoron jako zdravy hamburger z McDonalds.🤦
@ilonne jaky opacny nazor? Ja se te na to shlukovani ptala,mohla jsi to vysvetlit.Proste tim protirecenim si lzes tak trochu do kapsy...
@sudylichozrout ona ti marci zneguje vsechno, co napises. Kdyz napisu ja, ze vsechno dodrzujeme a s nikym se nestykame, tak jsem priposrana hysterka, kdyz napisete vy, ze se stykate, tak je to taky blbe. To je takovy mistni folklor.
@sudylichozrout jj to je fajn že měníme názor, je to přirozené.. ale ja také fajn is to přiznat. 🙂
@marketka_m Mam kliku, ze mam nazor od jara furt stejny 😆 Nemusim se drbat na hlave 😆
@sudylichozrout vsak v poradku dotycne jsem se na to ptala,protoze dokonce i me za zmenu nazoru psula,tak me zajimal ten jeji posun,zda uz na to tez prisla nebo jak,misto prime odpovedi tady mame osoceni ze lzi a navazeni se do ni...🙈
@marcicek84
@ilonne Ja vam to sem neprisla piskat, damy 🙂 Jen jsem se chtela po dlouhe dobe vratit k tehle debate a kdyz jsem videla link, tak pocist neco konspirace (marketka promine, ze si z toho delam psinu) 😀
@sudylichozrout
@marketka_m My třeba byli na jaře opatrnější i s pohybem venku, resp. jsme chodili ven sami, nebo jezdili na kole. Vědělo se toho mnohém méně než teď a doporučení byla také jiná. Nejeli jsme na chalupu, abychom neohrozili ostatní. Teď jsme tady od podzimu.
@sudylichozrout uplně vpohodě.. já to dostala jako tip na přečtení 😀 ne jako pravda pravdoucí 😀 (a mimochodem takový rozhodčí by se zde někdy šiknul 😀)
@marge_s a ted to tvoje pomlouvani na urovni zakladni skoly je uz usmevne...
@marketka_m vidis uz i ilone meni nazor...to mozna mame nadeji nanprozreni naroda,ze nas vlada taha za nos...
@marcicek84 Hele, vzpomeň si na blbosti, co tu z tebe padají a zameť si před vlastním prahem......
@ilonne Vzdyt jasne. Ja si nedokazu moc dobre predstavit nekoho pricetneho, kdo by byl rok stejne intenzivne vydeseny a zabetonovany doma. To jaro chapu, nikdo nic nevedel... To davam ve sve hlave vsem generalni pardon.

@ilonne takze se shlukujete? protoze je znacny rozdil s tim,kdyz behas s ditem venku bobujes jako rodina,sankujes adrzis si odstup nebo to na to prdis a pak decka s x rodin s polu tvori hloucky a blbnou,ono totiz v tom druhem pripade dost tomu zahulujes,kdyz jsi pro dodrzovani opatreni,tak to to je?kazeme vodu a pijete vino?