Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@marcicek84 je fajn že
@ilonne řekla jak to je.. nevidím v tom nic špatného.. také v mnoh a názorech jsem změnila ...
@ilonne od dubna 2020 kdy jsem prozrela jsem tebou byla tolikrat za to vlacena bahnem,ze me od tebe opravdu zajimalo,zda uz jsi na to tez prisla,ze to je prehnane s tim covidem...ale jsem rada ze skoro po roce jsi na to prisla i ty...
@marcicek84 tak se tomu zasmej 😀 pomluva by to byla, kdyby to bylo za tvymi zady, ne? To neni pomluva, to je pravda 🤷🏾♂️
Chudak, vlacena bahnem 🤣🤣🤣
@marge_s vzhledem k tomu,ze pises lzi a jeste k tomu ve svem podani,tak se musim smat jak moc ti lezim v zaludku
@marketka_m vsak ano v poradku,ale mela by tez umet priznat,ze to pak vuci me prehanela,ale to asi nedokaze,to uz bych chtela moc...
@marcicek84 Já jsem nic takového neřekla, opatření jsou na místě. Neberu Covid na lehkou váhu. Jen se řídím doporučením - pohyb venku v přírodě je zdravý a prospěšný a riziko přenosu minimální....Do ničeho, co bys chtěla, mě nenatlačíš. Ten, kdo tu přehání a měl by to přiznat, jsi ty.
@marcicek84 Nechci se vám do toho plést, ale možná ta potíž není ve změně názorů a přehodnocení. Ale v tom, že stejně jako tehdy, tak i teď postuješ články, které jsou zaměřené jednostranne do extrému. Na jaře jedním směrem (viz. třeba článek s fotografiemi na dailytelegraph, jak lidé ve wuchanu padají k zemi v bezvedomi). A teď zase druhym směrem. Přitom ty články se fakticky nemění. Dají se v nich najít stále oba extrémy. Na jaře bys třeba postovala článek o tom, že virus se může reaktivovat, člověk se může reinfikovat. Nebo že děti mohou mít pocovidovy syndrom. Ale místo toho si teď cíleně vybíráš články z druhého spektra. Zkus vyzkoušet ten střed 😉 s zůstat kritická. A není to myšleno ve zlém.
@ilonne tvoje deti se tedy s ostatnimi druzi? Psala jsi,ze soc.izolaci netrpi,takze i ty jsi porusovac opatreni,ted uz nemas komu co vycitat... 💃
@werumka jestli to nebude tim,ze je treba kazdou diskuzi vyvazovat,kdyz tu nekteri davaji clanky ze sveho sprektra ve stylu bojte se a masove hroby,je treba sdilet pohled i z druhe strany barikady aby doslo k vyvazeni diskuze 😉 takze mi zde ani nic jineho nezbyva,avsak to neznamena,ze ctu jen toto,to vubec ne...
@marcicek84 Myslím, že ty masové hroby tady proběhly jako nadsázka k vyjádření, že by se mělo všechno uvolnit. Vyvážení diskuze ale nevznikne setkáním dvou extrému. Protože jsem navíc přesvědčena, že tady ani žádné extrémy nejsou zastoupené. Ale stylizuji se tak, aby se vzájemně vyvažovaly v dojmu, že to pomůže.
@werumka vsak i ja to vyjadreni o masovych hrobech pouzila ve smyslu nadsazky 😉
@marcicek84 Asi nerozumím. Nezaznamenala jsem tady dlouhodobě nikoho, kdo by říkal, že se máme všichni bát. Všichni bychom něco rádi, ale chápeme že v současné době to třeba není možné a že bezbolestné řešení neexistuje. Prostě ne. I když bychom ho rádi.
@werumka vidis ja par takovych prispevku jsem cetla...dokonce ani do prace ze strachu z corony nekteri nenastoupi...
@werumka mmch abychom se vratili k tematu,co ty a corona,uz se te to pustilo?
@marcicek84 Myslím, že to je kouzlo psaného textu - může být pochopeno různě. A já ty texty takhle nepochopila 🙂 snažím se ty příspěvky číst pořádně a zamyslet se nad nimi. Je to pak jednodušší pro diskuzi 🙂
@marcicek84 Dobrý, mám dejchatko na astma, tak je svět zase růžový 😁
@werumka jake astma? To mas corona bonus ci co? ja dostala ventolin v unoru a mela jsem ho do NS,to jak jsem se nemohla zbavit toho kasle,to tu ofiko korona jeste nebyla,i kdyz uz se zjistilo,ze vlastne jo...
@marcicek84 Mám Ventolin kvůli dušnosti. Je to s ním lepší 🙂
@werumka taky ventolin,ja myslim,ze jsem coronu uz mela,kasel mi ustlupil po 5-6 tydnech stejne tak dusnost,ventolin jsem uzivala 2-3 tydny,zpocatku lepsi,ale pak jsem uz nevidela efekt,posledni tyden jsem ho uz moc nebrala,upravilo se to samo...
@marcicek84 Je to možný. Je otázka, co byla na jaře corona a co chřipka. Ale řekla bych, že ten covid je fakt typickej tou absolutní ztrátou cichu a bolesri hlavy. To už bych si teď s ničím jiným nespletla.
@werumka to taky ne,kazdymu se to projevuje jinak,mam v okoli lidi co meli jen ztratu cichu a chuti a jini to nemeli meli lehci bolest hlavy a lehce zvysenou teplotu par dni a trochu kasel,nekteri zase moc kasel a jini zase prujem,velkou bolest hlavy v okoli nikdo nemel...a vsechny pripady mely potvrzeny covid...
A pak si clovek rekne,proc tohle nekdo vymysli za zasterkou boje proti koronaviru https://denikn.cz/545009/zasadni-prulom-do-ochr...
@marcicek84 což jasně vyvrací, že by měli být v očkovacích látkách nanočipy, bylo by to komplikované, zdlouhavé a zbytečně drahé 😂

@werumka