icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

marcicek84
26. led 2021

@marketka_m takže dobrovolná vakcína bude povinná a vynucená, tak hlavně aby byla bezpečná...

marketa11112
26. led 2021

@marketka_m Blatný je debil.

marketa11112
Autor odpověď smazal
marcicek84
26. led 2021

Blatouch odmita 6.stupen PES,ze by se vzpamatoval? ...https://www.lidovky.cz/domov/blatny-zmeny-v-sys...

marketka_m
26. led 2021

@marcicek84 no ne... to ho asi odvolají.. neskače jak pískají 😀

marge_s
26. led 2021

@marketka_m
@marcicek84
@marketa11112 Me teda nejvic fascinuje, jak nerika "musime zabranit co nejvice zbytecnym umrtim", ale - volne parafrazovano "hlavne, aby ti lide v nemocnicich umirali postupne, aby se tam vesli". ("Hlavní je trvání na tom, abychom vždy měli dostatečnou kapacitu nemocnic,“). Jde mi z nej na bliti. Lhar, nekompetentni pako, co s nama mluvi, jako bychom byli retardovani. Fuj. I kdyby tam snad nebyl nikdo, tak by to bylo lepsi.

gramar
26. led 2021

@marge_s nebylo, ujal by se toho ujo Aďo osobně a to by byl teprve průser 😂

marketka_m
26. led 2021

@gramar náhodou možná by ujo andrej rozdal bonbonky... 😀

gramar
26. led 2021

@marketka_m Jo bonbonky, stranickou knížku, poukaz na test a za odměnu do čapího hnízda, na kostelecký párek v rohlíku z penamu 😂

marge_s
26. led 2021

@gramar to je strasnyyy, uz doooost :D 🙈 (ceka to na havlicka, pokud ho do te doby neklepne, pusobi lehce sjetym dojmem, v posledni dobe jeste vice)

gramar
26. led 2021

@marge_s No ale o slušný matroš se s lidem nepodělí, škrt jeden 😂

marge_s
26. led 2021

@gramar ba ba, snad bych si i dala....

gramar
26. led 2021

@marge_s Jo já bych brala nějakou vzpruhu... Svět by byl hned veselejší, nebo by mě ti průsery míjeli v jiné dimenzi 😂

marge_s
26. led 2021

@gramar 😂

marketa11112
26. led 2021

@gramar Nemijely, neboj. Se přidám do party. Posledních 14 dnů mi lezou všichni a všechno na nervy. Proboha proč musím potkávat tolik blbcu.

marcicek84
26. led 2021

@gramar jeste jsi opomnela dodat,ze zpivat na capim hnizde bude zpivat k te parkove zranici Adam Vojtech 🙂

gramar
26. led 2021

@marcicek84 Nebude, prý končí s politikou
@marketa11112 Ani nemluv, je to na bednu a lidi už jsou na ránu, i když je chápu já včera měla taky dobrý dement day...

marcicek84
26. led 2021

@marge_s ale o ty lidi nikdy nikomu neslo,to byla jen habadura na lidi,ze proto jsou omezeni,aby se lidi az tak nebourili...

marcicek84
26. led 2021

@gramar ale se zpevem nekonci,kamosovi zazpiva vzdycky...

marcicek84
26. led 2021

@gramar co se tyce nervozity jsou nervozni uz vsichni od ucitelek pocinaje,pres decka,pres podnikatele,u zamestnancu konce,no udrzet si zdravou mysl a byt v klidu to po roce karanten dokaze malo kdo...

gramar
26. led 2021

@marcicek84 Tak já se lidem už ani nedivím, ale spíše je smutné že mnoha lidem nedochází že v hajzlu už je většina republiky a místo toho aby to dávali sežrat těm "kompetentním", tak se začínají dohadovat mezi sebou...

marcicek84
26. led 2021
https://www.youtube.com/watch?v=lobDQJyS0eg

protest proti ockovani Erfurt (Nemecko)
Lide zacinaji procitat...bouri se vsude kolem nas,jen nase media mlci...

marcicek84
26. led 2021

Jeste doplnim,ze jde o protest proti povinne vakcinaci pro zdravotniky...

marketka_m
26. led 2021

@marcicek84 zajimave..
Jinak ale ten průběh je úplně stejný u chřipky jako u Covidu.

hojda
26. led 2021

@marcicek84

@marketka_m clanek je z dubna 2020

marcicek84
26. led 2021

@marketka_m jj,ale tak prece kdyz nesdili nekdo ten spravny nazor,tak to je skoro smrtelny hrich...Cim dal vic cela ta koronavirova kauza smrdi,urcite nejde o ochranu lidi,tomu muze verit uz jedine blazen,nikdy o ni ani neslo,tak o copak jim asi jde,kdyz hraji tak velkou hru...
Jako s tema rouskama moje rouska chrani tebe tvoje rouska chrani me - a ejhle uz se prislo na to,ze to je placebo efekt a nefunguje to, rousky se neprodavaji,respiratory stoji,pac se lide uz nebude tak se vsude zase vymysli povinnost chirurgickych rousek nebo respiratoru...Ano jen kdyby lide na celem svete nosili misto rousek respiratory,tak by se s pandemii mohlo zatocit ...
Jeste co budou delat s temi nepresnymi testy...kolegy v praci postoupila antigenni test i kdyz nemela priznaky a tento ji ukazal pozitivitu a PCR test ukazal negativitu...a urcite se ten vysledek pozitivniho antigenniho testu projevi v cislech...hungry games...

marcicek84
Autor odpověď smazal
Strana