icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

hojda
26. led 2021

@marcicek84 kde je info, ze je to demonstrace proti povinemu ockovani zdravotniku?

marcicek84
26. led 2021

@hojda tak si to preloz (v tom videu jsou i uryvky),mam info od sestry,ktera zije pobliz,situaci monitoruje a rekla mi,ze zdravotnikum jde o dobrovolnost,Nemci totiz resi,ze firma Pfizer v minulosti dodavala latky,ktere se pak testovaly na veznich v koncentracnich taborech a proto nemaji mnozi duveru,odmitaji nuceni k povinne vakcinaci,chteji svobodu v rozhodnuti (v nemecku je u zdravotniku narizeni,ktere jim uklada povinnost se ockovat),kazdopadne Nemci si jsou jisti,ze narizeni je nevynutitelne,demonstruji a nechteji se podridit...a tak vis jak proto je ted zavrou ve vlastnim state...nas to taky ceka,tak jsem zvedava co budou zkouset tady na nas...

marketka_m
27. led 2021

a slovensko
https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek...
pozitivita 1.18%..oukeeeeej

marcicek84
27. led 2021

@marketka_m ale ty restrikce co maji pro ty,kteri se nepodridi,ze nesmi do prace,pche a zaklade jakeho zakona?

marcicek84
27. led 2021

https://ct24.ceskatelevize.cz/veda/3260652-imun... tak imutia vydrzi,no to se na to podivejme...
A klesaji psovi body,co budou delat,kdyz to klesa a budou muset pak rozvolnit...hlavne at ty mrtve zacnou pocitat bez tech auto nehod...

marcicek84
27. led 2021

A co tohle? Novodoby ostnaty drat?Tak ty vouchery lidi u dovolenych asi jen tak neuplatni...https://echo24.cz/a/SLJQT/tvrde-omezeni-i-pro-c...

marcicek84
27. led 2021

Proc se mi zda,ze to smeruje k jarnimu dejavu?https://www.lidovky.cz/svet/nemecka-vlada-uvazu...

ilonne
27. led 2021

@marcicek84 Ale nebudou muset nic, stačí poslouchat podmínky - rozvolňovat se bude až bude stabilní počet hospitalizovaných (respektive nízký stabilní počet). Tímto teď podmiňují.

marcicek84
27. led 2021

@ilonne tvoje naivita je bezbřehá, oni mění podmínky PSA, jak se jim zamane, takže těžko říct, co bude platit příští měsíce...to už ten PES může být 10 x jiný...

ninive211
27. led 2021

@ilonne Tímto podmiňují TEĎ. Za měsíc to bude zase jinak...nastavili nějak PESa a zase se jím neřídí...skoro 14 dní ve 4.stupni dle PES a stále jsme na pětce a MINIMÁLNĚ další tři týdny budeme (osobně myslím minimálně do konce února).

gramar
27. led 2021

@ninive211 To je přesně to co mě dere nervy, hledám nějaké informace o tom kdy se to začne někam posouvat, kdy by mohli uvolnit školy a stále nic... Teď už ani nevím dle čeho se to bude řídit, jestli podle toho původního, nebo podle toho kolik lidí je v nemocnici... Já jsem labil, na vše potřebuji tabulky a plán jinak se hroutím (doslova) a tohle pro mě mor...

ninive211
27. led 2021

@gramar Mně je to zatím celku "jedno", děcka mám školkový, ta je otevřená, sama jsme zatím doma. Od března mám ale nastoupit do práce a teď nevím, jaký tam bude režim, jestli hnedka z fleku nebudeme třeba směňovat obden, jak to má manžel už od začátku ledna zas (nastupuju na úřad, kde dělá i on, jen jiné pracoviště). Jo a jen se modlím, aby přece jen neodsouhlasili ten nesmysl s povinnýma respirátorama, v září jsem investovala pětikilo do jednorázových roušek, ještě jich tu mám víc jak polovinu (tím, že nechodím do práce a MHD jezdím zatím minimálně, navíc střídám s látkovýma, tak prostě mizí pomalu a šetřím je), tak fakt nehodlám utrácet další prachy za to.

gramar
27. led 2021

@ninive211 Já mám dvě školou povinné a to nevědění mě fakt ničí... 🙈

ilonne
27. led 2021

@gramar A víš jak to drtí nás učitele? O změnách se zásadně dozvídáme z twitteru pana ministra..

ninive211
27. led 2021

@gramar Naprosto tvoji bezmoc chápu😔

ilonne
27. led 2021

@ninive211
@marcicek84 No to jo no.

gramar
27. led 2021

@ilonne Nedělám si iluze a jestli je mezi učiteli někdo na tom z poloviny tak jako já, tak si říkám že je s podivem že nevisí...
@ninive211 No je to na palici a to už na ministerstvu přestali zvedat telefon, když volám 😖

ninive211
27. led 2021

@gramar A oni někdy zvedali? 😀

gramar
27. led 2021

@ninive211 Jo ještě před týdnem jsem s nimi mluvila a od té doby hov... 😂

hojda
27. led 2021

@marcicek84 Já si to právě přeložila😂. O očkování tam nepadlo ani slovo. Zase si vymýšlíš. Asi si vymyslela i tu sestru v Německu

marketka_m
27. led 2021

@hojda tak kvuli cemu protestuji?

marketka_m
27. led 2021

@gramar zkus zmenit cislo..treba ti to zvednou🙂)))

gramar
27. led 2021

@marketka_m Jo už jsem nad tím přemýšlela, že by to mohlo jít takto 😂

marcicek84
27. led 2021

@hojda ale holka tak to už přeháníš, tedy nám řekni kvůli čemu protestují, když sis to tak přeložila, protože plácáš nesmysly. Ale víš co, věř si čemu chceš, nehodlám se dohadovat s člověkem, který mě tady neustále osočuje. Myslím, že informace, které mám od vlastní rodiny žijící v místě jsou ty nejrelevantnější, než sestřih z demonstrace, která trvala déle než 4 minuty, takže tvé dojmy jsou dosti zkreslené. Já to sem vložila pro zájemce, aby se vědělo, jak to je jinde. Třeba mě překvapila i ta informace o Pfizeru v souvislosti se zásobováním do koncentračních táborů, tím žijí v Německu, ono pro ty Němce to je kus neslavné historie a proto to tak řeší.

marcicek84
27. led 2021

@marketka_m asi protestují jen tak ze srandy...

marcicek84
27. led 2021

https://www.novinky.cz/domaci/clanek/zastavte-o... nevypadá to, že by bylo čím očkovat, když to chtějí zastavovat...
https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/eu-ma... a nevypadá to, že bude líp...

marketka_m
27. led 2021

došly vakcíny 😀 haha.. směju se 😀

marketka_m
27. led 2021

@marcicek84 a ted trocha konspirace? opravdu došly? nebo je potřeba lockdown prodloužit.. ono přece jenom doporučují v článku odložit na 14 dnů, ale za 14 dnů končí nouzový stav že?? žeby náhoda 😀 hahahahahhahah

marcicek84
27. led 2021

@marketka_m hele a víš co je vtipné, že mi tady MK smazal příspěvek když jsem psala, před 14 dny o tom, že vakcíny dojdou, že nebude čím očkovat, že to je poplašná zpráva, tak jak vidno nebyla, že...to byl bonz hojdy...
jinak si myslím, že nejsou každá výroba trvá a lidí je hodně, některé státy přeplatily mají přednost, jiné mají datované kontrakty, pokud EU ne, tak na co si stěžuje?

Strana