icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

marcicek84
28. led 2021

četli jste? co si o tom myslíte? https://www.hlavnydennik.sk/2021/01/27/helsinsk...

marge_s
28. led 2021

@marcicek84 ze krome par divnodeniku ze slovenska to nikdo nezminuje, ani primo “helsinsky vybor”, ktery neexistuje 🤷🏾‍♂️

(Existuje Mezinarodni helsinska federace IHF)

Divnodenniky: https://www.konspiratori.sk/zoznam-stranok.php

marcicek84
28. led 2021

@marge_s no v hoaxech jsem to nikde nenašla a trochu by to dávalo smysl, zatím nemají ukončenou studii a to musejí dělat teď. Izraelci a dobrovolnost vakcíny, to si úplně nejsem jistá, že to tak funguje a ještě jsem četla, že co naočkovali staré, že se korona přeorientovala na děti, takže teď chtějí očkovat děti (tou vakcínou, která při použití na dětech zkoušena zatím nebyla, tak by měli potřebná data). Co je helsinský výbor asi dojde každému, když je to překlad z původního zdroje, který v tom článku je.

marge_s
28. led 2021

@marcicek84 organizace se tak proste nejmenuje, ale zni to jako zastita velke organizace, je to oblibeny trik vymyslenych zprav 🤷🏾‍♂️ Ale to mas fuk, mysli si co chces 😉

marge_s
28. led 2021

@marcicek84 jeste by mozna bylo dobre doplnit, ze ockovani je v izraeli dobrovolne a zvazuji ockovani teenegaru, nikoliv vsech deti. (Btw pfizer je schvaleny uz od 16let)

marcicek84
28. led 2021

@marge_s no chtěla bych vidět rodiče, který to u svého dítěte riskne... jinak si taky můžeš myslet co chceš, zatím to nikdo nedementoval...vzhledem k situaci k tomu, že na někom tu studii musí dokončit, tak se to přímo u těch Izraelců nabízí....💃

marge_s
28. led 2021

@marcicek84 ale je to ockovani dobrovolne, rozumime? Dementovat neni co, nikdo o tom neinformuje, neni co dementovat. IHF se od toho max muze distancovat, ale ten clanek neni o ni, pochybuji, ze je to zaznamenanihodne. Ale jak rikam, jak je libo

A jestli takoveho rodice chces videt, tak se muzem potkat 😂 kdyby ta nabidka prisla pro toho meho autika (jiz brzo teenagera), asi bych do toho sla. U zdravych bych nespechala, u nej jo. Neni to zadne dilo dablovo.

marcicek84
28. led 2021

@marge_s nejaka podrazdena,spatny den? 🙊

marge_s
28. led 2021

@marcicek84 ale jdi ty

marcicek84
28. led 2021

@marketka_m hmmm zajimave...

marketka_m
28. led 2021

v čem se zpřísnili opatření 😀 se mi zdáklo že to všechno už platí.. tak nic 😀

30bar
28. led 2021

@marketka_m tak asi si jezdí na sluzebky na hotel celé rodiny 🙂 Věřím, že to bylo zneužíváno. Jestli pomůže,že toto nějakým způsobem zkrouhnou..nevím

marketka_m
28. led 2021

@30bar no celkem koukám... 😀 ale dobra no.. pro mě se nic nemění vlastně... k mamce dál budu chodit... tohle mi nezakážou .....

marcicek84
28. led 2021

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/roman-prymul... jazisi zase tsn lampasak a jeho nazory,tak ne sputnik ale rovnou cinskou vakcinu do nas

marcicek84
28. led 2021

@marketka_m ja nevim za tam nebylo skoro nic,jen ze psa menit nebudou ale ze pokud se nevyprazdni nemocnice na 4000 hospitalizovanych nic se nezmeni,idealni stam je mit 2000-3000 hospitalizovanych,takze skoly tak v dubnu nejdriv,to uz je jasne matematika...

marge_s
28. led 2021

@marcicek84 kliiid,
1. aktualne je putna, co si mysli, nema zadnou fci
2. Vakcinou od Sinopharmu ockuji v SAE dele nez my Pfizerem a zadna apokalypsa se tam nekona. Nikomu po tom ruda hvezda na zadku nevyrazila

3. Pokud se nestane zazrak, tak v dubnu budem v prdeli jak nikdy

marcicek84
28. led 2021

@marge_s nema,ale udivuje ms,co pprad vypousti z ust....cinska vakcina to je ta s tou 100 procentni ucinnosti? Tomu neveri snad nikdo....vidis to moc cerne,proc bychom meli byt v dubnu v pr.....?

marge_s
28. led 2021

@marcicek84 ne ne, tech cinskych je vic, tusim 3-4. O jinych jsem slysela zase, ze je to dost blbe. Ale to je teda jedna pani povidala. Ale ten sinopharm by mel byt ok.(byt ja s tim mam spis trochu “moralni” problem)

marcicek84
28. led 2021

@marge_s jo o tech slabych jsem tez slysela...ale cinska vakcina je moc asi na kazdeho kdo vi jak to v te zemi chodi...

marge_s
28. led 2021

@marcicek84 s tim prymulou je to tezky, moralne je to pro me totalni propadak, ale oboru z tech cvoku nahore rozumi skoro nejvic. Kdyby na nej dali na podzim, tak ted treba deti do te skoly chodi

marcicek84
28. led 2021

@marge_s nechodi,je nova mutace

marge_s
28. led 2021

@marcicek84 hele, ja si myslim, ze sae je tak bohata zeme, ze by do neceho nejisteho nesli. 🤷🏾‍♂️ Ale sama bych pochybovala, ze zrovna dodavku do ceska Cina neosuli.

marge_s
28. led 2021

@marcicek84 a ja myslim, ze doted treba jo. Ted uz bychom se chystali na novou zmutovanou vlnu. Ale tak, vis jak to je “myslet znamena...” treba si to idealizuju 🤣

marcicek84
28. led 2021

@marge_s je to vsude ta mutace,tez by dorazila,lepsi by to nebylo,mas ruzove bryle...

marketka_m
28. led 2021

@marge_s v prdeli už jsme... a že ještě hlouběji?? ou.. já začínám pochybovat.. já si myslím že tohle je "boj" na několik let.. žádné kecy typu: vydržme a bude jako dřív" už nechci slyšet.. je to naivní .. a totální nesmysl.. nebude jako dřív.. nikdy.. nelze se vrátit do doby před covidem.. bude hůř a hůř.. já se obávám toho, že nebudeme mít za co žít (inflace, změna peněz, euro, nové zákony)... vše se pomalu ale jistě plní :(

30bar
28. led 2021

@marge_s to co se deje realne v SAE se nikdy nedozvis. Tam je cenzura jak blazen. Co nechtějí at se nedostane ven, to se ven nedostane

marge_s
28. led 2021

@marcicek84 my si ale nerozumime. Ted uz ano, ale ja pisu , ze doposud! by bylo lepe. Aspon o par tisic mrtvých ( o tech skolach se da polemizovat, o tom zadna)

@30bar to verim. Vychazim jen ze statistik, kolik maji proockovano. A z toho, ze “papirove” je ta vakcina pry naprosto ok. (To je objektivni, subjektivne bych ji nechtela. Chci Modernu nebo Pfizer :/ btw predstava, ze dovalim na ockovani , natesena po mesicich cekani a oni mi sdeli “dostanete Sputnik”...br (prestoze i ten by nemel byt prusvih, ach ty predsudky))

30bar
28. led 2021

@marge_s no právě. Taky nemám dobry pocit z čínské a ruské. Ja nějak nechápu proč je ted strašný problem s těmi dodávkami. Nejdříve se strasne rikalo ockovat, ockovat,je to svetlo na konci tunelu a ted se mluví jen o britske mutaci a ockovaci dávky nikde. Navic v SAE je ten život absolutně jiny než u nás. Nevím jestli treba i to teplo nehraje roli na šíření

Strana