icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

marge_s
31. led 2021

@marcicek84 pku umis cist, tak podle toho lancetu jde o lidi, kteri nemaji zadnou historii psychiatrickeho onemocneni

Promin, ale zatratit studii, na ktere se podilel mezinarodni tym jen proto, ze Britove uz nejsou v EU je opravdu argument hodny.... no on si to kazdy dosadi sam

hojda
31. led 2021

@marcicek84 Psala jsem ti, že prodělání covidu psychické zdraví nezaručí! Ty se tu oháníš devastací ekonomiky a přitom k té devastaci dost přispíváš.

marcicek84
31. led 2021

@hojda prosim te,prednasky si nechej do sekty svedku covidovych...To,ze nam vuci necemu kriticky nazor nezanema,ze ponesu vinu tech,ktere na to z vysoka kaslou,to zamenujes dve rozdilne veci...
zadam te,abys o me prestala sirit nepravdy,nevim k tom,ze bys mohla hodnotit me chovani,kdyz se mbou nezijes,tedy se dopoustis sproste pomluvy...

hojda
31. led 2021

@marcicek84 Od kdy se šíření dezinformací říká kritický názor?😂 A že jich tu od tebe bylo....

marcicek84
31. led 2021

@marge_s tak kdyz vis,jak to zeme maji se cvokari,tak vis,ze to neni uplne koser...tam mit cvokare = urcity zivotni styl...
Kazdopadne az bude hotova studie v ramci EU,budu zvedava na vyskedky...uvidime totiz jak to realne vyjde i odklony

marcicek84
31. led 2021

@hojda no momentalne kazes vodu a pijes vino ve velkem ty sama,ty jsi ta co druhe kritizuje za dezinformace a dneska jsi nam to ukazala,jak to s tebou je,mela by ses nad sebou zamyslet a prestat kritizovat druhe,kdyz o nic lepsi nejsi...💃 a timto s tebou koncim,pani dulezita,preji pekny zbytek vecera 😉

marge_s
31. led 2021

@marcicek84 je to vedecka studie uverejnena v jednom z nejprestiznejsich medicinskych casopisu. Ta ma urcita pravidla. Ty si to predstavujes jako snusku prubeznych hlaseni americkych psychoterapeutu a koucu, za to nemohu.

marge_s
Autor odpověď smazal
marge_s
31. led 2021

@hojda mela pravdu, uz aby zacali tu medialni vychovu zarazovat do vyuky 🤔

hojda
31. led 2021

@marcicek84 jj víno tu piju, to ses trefila, ale to je tak všechno, pomluvy o tobě nešířím, jen cituji, cos tu říkala ty, takže v tom případě pomlouváš sama sebe.

marcicek84
31. led 2021

@marge_s kazdopadne ty procenta te hojde nesedi,v tebou vlozene studii je uvedeno,ze z 18 procent jen ctvrtina lidi byla poprve u cvokare...to je sotva 5 procent,kde je tech deklarovanych 20procent o ktere se hada hojda?A vem si,ze v tech statech se chodi k cvokari s prominutim s kazdym prdem,takze i to muze byt duvod narustu...mozna krome medialni vychovy by tez meli rozdavat schopnost logickeho a kritickeho mysleni...takze i s tebou pro dnesek koncim a preji pekny zbytek vecera 🙂 jestli pijes tez vino,bylo by fajn zas prejit na vodu 💃

@hojda dneska radsi uz nepij a jdi spat...🙈🙉🙊 uz ti to nemysli...

hojda
31. led 2021

@marcicek84 Ty jsi náměsíčná?????nebo máš tu nemoc jako Dory? Už ses rozloučila...... a timto s tebou koncim,pani dulezita,preji pekny zbytek vecera 😉

hojda
31. led 2021

@marcicek84 Aha ,takže máš tu Dory nemoc.....Já psala, že pětina lidí má psychické problém pro prodělání covidu!!!

deedeedee
31. led 2021

Tyvole..... Prejmenujte skupinu.... Na hádky kvůli ničemu 😂🤣🤷‍♀️

marge_s
31. led 2021

@marcicek84 sice nevim, jak to s tim souvisi, ale nemej peci, jsem abstinent (nacez bude nasledovat hromada nadavek na abstinenty 😀)
Hele, vis jak probiha opravdova studie? Ze tam musis splnovat urcita kriteria - treba na prostou uzkostnou poruchu sofistikovane jednotne testy? A slysela jsi nekdy o kontrolni skupine?
Ty mas o vede opravdu az detinske predstavy (pravda, i o jinych povolanich, to je fakt).

marge_s
1. únor 2021

P.S. Pokud by to fakt nekoho zajimalo, tak to riziko je 2-3x vyssi nez u lidi, kteri covid neprodelali. Toliko k faktum.

marcicek84
1. únor 2021

@marge_s myslis?strilis slepyma...
@hojda spatna nalada,Dorko???Dezinformace bude stale dezinformaci to neokecas,nebudu se neustale opakovat a pomluva bude stale pomluvou,kdyz cloveka neznas,nemuzes o nem psat o tom,ze prispivam k devastaci ekonomiky,chtela bych tedy vedet cim?Nazorem?A co vlastne porusuju,zijes se mnou,ze to vis,nebo si to jen myslis bez overeni a tedy siris pomluvu?Takze znovu te vyzyvam,abys o me prestala sirit pomluvy.

marcicek84
1. únor 2021

No a vsimli jste si,ze stav zakazu zacina byt neudrzitelny?
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/penzion-bily...
Vaňkáč
Silici demonstrace
Špindl a dalsi
Myslim,ze s takovou bude za chvili medialne po covidu,protoze budou mit strach,aby je lidi neprisli povyhazovat z oken,davam tomu max.2 mesice,myslim,ze budou muset uz i otvirat skoly a skiarealy,aby meli prodlouzeny nouzovy stav...

marcicek84
1. únor 2021

A jak ty chteji jeste vice nicit??? To uz je do nebe volajici...
https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/z-nov...

marge_s
1. únor 2021

@marcicek84 co myslim? Nerozumim 🤷🏾‍♂️

gramar
1. únor 2021

Tak jsem se dnes pobavila jsem divná, nebo je opravdu strašně zvláštní, jak "rychle" najednou ubývá lidí v nemocnicích, od té doby co řekli že na tom závisí rozvolnění...? Já už mám dojem že trpím nadměrnou podezíravostí, asi... 😎

marketka_m
1. únor 2021

@gramar rychle ubývá lidi ve nemocnicí? nevím včera to moc tak nevypadalo.. nebo se něco změnilo dneska?

gramar
1. únor 2021

@marketka_m dnes -511... Dřív co jsem tak koukala, tak se to drželo (bohužel) dost kolem čísla úmrtí a dnes hop o tolik a počet úmrtí "jen" 84 a počet pozitivních kolem 2500, přesto se zvýšilo R číslo, tak je to takové zvláštní, tahle matika... 🙊

marketka_m
1. únor 2021

@gramar no tak to mi říkej... to mi zase hlava nebere jak mohlo se zvednout R????
to je fakt divné.... co to na nás hrají :( co tím sledují? divné ne

gramar
1. únor 2021

@marketka_m Je to divné, čím dál méně chápu jak se to R číslo počítá 😂

marketka_m
1. únor 2021

@gramar ono ve výsledku R nás nezajímá ne? protože oni toho PSA udělali na základě lidí v nemocnici... ale ted kdoví třeba to zase změní. 511 je dost 😀

marcicek84
1. únor 2021

@marketka_m
@gramar
holky je to jasné, nejvyšší čas, zase změnit PSA, jsem si jistá, že udělají vše proto, abychom všichni do konce března seděli doma na zadku...

marcicek84
1. únor 2021

@marge_s tys položila dotaz v příspěvku, který jsi mi adresovala, já pouze reaguji...možná krátká paměť...nebo zase dotaz,kde jsi nečekala odpověď? 😂

gramar
1. únor 2021

@marketka_m no teď a pro momentální uvolnění ne, ale jinak si troufám tvrdit, že je to jedno z těch důležitých čísel pro další postup, ale je otázka zda to vláda ví 😂

marcicek84
1. únor 2021

@gramar víš co si o tom myslím, že mají bordel v tom hlášení z nemocnic, že nehlásili úbytky a začnou je hlásit teď, a čísla klesnou, ostatně by to nebylo poprvé, co se něco takového stalo...
Jednou se řídí R jindy zase počty v nemocnicích, PES chcípl, je zcela nefunkční...

Strana