icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

marketa11112
11. únor 2021

@marge_s me nenastve, jen to nedokazu pochopit.
jinak staci strojek :.) to vydrzi dost dlouho a zvladne to kazdy i v domacich podminkach. horsi uz to nebude.
a stejne, zenska by mela mit dlouhe vlasy, proste to k ni patri.

gramar
11. únor 2021

19:27 - Ministr školství Robert Plaga (za ANO) upozornil, že i pokud by se zrušil nouzový stav, školy by i tak zůstaly zavřené. „Cestou k návratu dětí do škol je prodloužení nouzového stavu a zajištění testování na našich školách,“ sdělil.

hojda
11. únor 2021

@gramar Doufejme, že jaro přijde brzy, protože nic jiného než oteplení nás z toho asi nevyseká....vláda vůbec ne, očkování možná na podzim (vakcína od Astra Zeneca dorazila před 5 dny a pořád se s ní neočkuje???)

gramar
11. únor 2021

@hojda Tohle je lepší než čekat na výherní čísla sportky... 😝

marcicek84
11. únor 2021

Ja nevim proc nekteri maji potrebu resit moje vlasy,nehlede na to,ze i dlouhe vlasy potrebuji zastrihnout,barvu,melir,ja fakt nevim proc bych mela mit rousy jako Viktorka u splavu....ale to takove ty natural typy,co se ani neholej,knirek pod nosem,to budou jen tezko chapat,ze zenska v tomto stoleti ma vypadat upravene...A staci kouknout na Schillerku a jeji uces,ta ho ma udrzovany z mesice na mesic,tak proc neni na tom vasem pranyri ona?No jo,tez si dela co chce a prdi na verejnost,ze jo 🙈🙉🙊

hojda
11. únor 2021
marcicek84
11. únor 2021

@gramar Plaga vydira...on vi,ze dlouho mit ty skoly zavrene bez NS nemuze...

hojda
11. únor 2021

@marcicek84 Zapomněla jsi na nehty. Bez nehtů jsi poloviční lesana.

marcicek84
11. únor 2021

@hojda nezavid a tez si zajdi 😘

marge_s
11. únor 2021

No to jeste uvidime, v utery se chce babis poradit....hadejte s kym? 😂

Babiš bude koronavirovou krizi řešit s Danielem Landou
Zpěvák Daniel Landa se v úterý sejde ve Sněmovně s premiérem Andrejem Babišem. Na jednání mají řešit současná protikoronavirová opatření, se kterými Landa a jeho příznivci nesouhlasí. Setkání zprostředkoval předseda dolní komory Radek Vondráček

marge_s
11. únor 2021

@hojda jezis s vedci se radit nebudeeee

marge_s
11. únor 2021

@marcicek84 Proc resi tvoje vlasy? Protoze jen tak plkame a ty jsi s tim zacala? 😅

marcicek84
11. únor 2021

Uz mam popcorn,tak kdypak asi bude po te saskarne s nouzakem??? Ted nebo az 14 dni???💃

Babis s Landou,tak to jo,to bude koncert,tak abych mela dost popcornu 😂

marge_s
11. únor 2021

@marcicek84 Co Babis, ale Vondracek, ten uz ve snemovne koncertoval, ma praxi 👍

30bar
11. únor 2021

@hojda taky to tak vidim s tim jarem..ja jsem pro prodloužení nouzoveho stavu. Teď v tomto pocasi rozvolnit je šílenství.

marcicek84
11. únor 2021

@marge_s a ze se vzdycky tak chytis/te,vzdyt ti to muze byt putna a neda ti to,kazdy pujde tam kam ho to tahne,tak to proste je,nikoho nebavi sedet doma na prdeli a kazdy vi,ze za 14 dni zase muzeme sedet doma na zadku....hele bud to prodlouzi a budeme na prdeli sedet dal,nebo se rozvolni a taky se zavre bude zavreno az od brezna a az do konce dubna,takze toho kadernika doporucuju,nekteri u nej nebyli od rijna...

marge_s
11. únor 2021

@marcicek84 vubec nevim, co jsi tim chtela rict. Prosim te, cti si to po sobe, do hlavy ti nevidim, kristalovou kouli nemam. (A o tve hlave jsem jmenovite ja nemluvila, jedina moje poznamka k ni byla, ze je mi to u pr..., a to teda plati). Nebo mi to nekdo prelozte 😕

marge_s
11. únor 2021

@30bar
@hojda bojim se, ze do jara nevydrzime. A ze ta naloz uz bude tak velka, ze ani 30 stupnu ve stinu to nevyresi.
Doufam, ze tim, ze to neschvali, bude AB nucen aspon k nejakym ustupkum (nakonec opozice ted rikala, ze jsou ochotni se sejit klidne i v nedeli, pokud to opravdu bude mit vyznam). Kdyz ho schvali, tak se nestane vuuuubec nic, pojede to dal, stejne dementne jako doted. Oboji dopadne blbe. Je jedina cesta, z meho pohledu, odpolitizovat, nechat predlozit reseni ze strany vedecke obce a pak mame sanci. S nimi ne-e.

hojda
11. únor 2021

@marcicek84 Co ti závidím? Tvoje na MK už legendární umělé nehty?

marcicek84
11. únor 2021

@hojda vzhledem k tvym vypadum vuci me osobe,mam pocit,ze vsechno...toto uz totiz hranici s posedlosti...nehlede na to,ze tve neustale vypady ad hominem z tebe urcite nedelaji cloveka,ktery je v necem nad veci...🙈🙉🙊 Ne tady ani zamysleni nepomuze...

marcicek84
11. únor 2021

@marge_s to jj,jen tak plkate a pak nevite co placate,ja uz to znam...

marge_s
11. únor 2021

@marcicek84 no a?

hojda
11. únor 2021
hojda
11. únor 2021

@marcicek84 Ano, máš naprostou pravdu, všichni jsou tebou posedlí, všichni se proti tobě spikli, nikdo tě nechápe, nebo nechce chápat, všichni tvé názory překrucují a ty jsi milující a respektující osoba, s pevným neměnným názorem, která je schopná sebereflexe a nemá problém s tím uznat svou chybu. Spokojená? Je to pro tebe dostatečné krátké, abys to přečetla?

marcicek84
11. únor 2021

@hojda ja pisu jen o tve posedlosti mou osobou,ktera je neprehlednutelne,takze si ten balast u jednou pro vzdy odpust,pusobi to velmi groteskne...💃

hojda
11. únor 2021

@marcicek84 A fakt ti nepřijde zvláštní, že tvůj projev tady tolik lidí vidí úplně stejnou optikou?

30bar
11. únor 2021

@hojda diky za zajímavý odkaz..

marketa11112
11. únor 2021

@hojda me prekvapuje jedna vec. drive jsem v zime slychavala, uz aby mrzlo a viry pochcipaji, nebude tolik nemocnych. bud to byla totalni blbost nebo je tento vir proste jen jiny a mrazum odolny ? 🙂)

30bar
11. únor 2021

@marge_s ja věřím tomu, ze to sluníčko, uv zareni tu situaci zlepsi.. věčně to prodlužovat nebudou, i kdyby teď prodloužili, nejaka zmena nastat musí. Ja se snažím byt pozitivní a věřit,ze jaro pomůže a ze treba i to očkování pomůže. Takhle to nejde tahnout pořád..a ja si nemyslim,ze kdyby byl premiérem "expert" Fiala nebo nejchytrejsi dama Pekarova,bylo by to lepsi. Oba mi lezou tezce na nervy. A spousta dalších, kteří jsou nejchytřejší a zvladali by to určitě lepe..

Strana