icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

marcicek84
11. únor 2021

@marketka_m myslel tim presne to,co se uz davno prosaklo,tak to oznacili konspiraci,protoze nemaji odpovedi na otazky,kdyz se v tom zacne nekdo stourat...kazdy kdo nehraje s nimi,je neustale napadan a zesmesnovan,ostatne to vidis i zde na MK,sama jsi nekolikrat zazila...

marketka_m
11. únor 2021

@marcicek84 presne tak..a ani nejde o clenky MK..nekolikrat byly odkazy moje mazany..proste ce zura

gramar
11. únor 2021

@marketka_m Ono to není stejné jako v nouzovém stavu. Když je NS tak výdaje jdou za vládou, takto vše bude cálovat kraj a ten na to nebude mít prostředky, aniž by je vzal jinde (a otázka kde...), také není možné udržet zákaz vycházení, nelze omezovat obchody. Takže to odnesou služby, tam to lze, ale potíž je v tom, že je to bez náhrad... Navíc pak při přejezdu z kraje, do kraje budeš muset (s větší či menší nadsázkou, to je ve hvězdách) dodržovat třeba rozdílná opatření, což bude opravdu sranda... Další věc je, že jediné co teď opravdu můžou zablokovat je ta škola, na neurčito, protože to je jediné co jim zůstalo, takže se může krásně stát že zase zavřou všechny včetně specek, aby snížili pohyb lidí (teoreticky logický krok, prakticky už všichni víme jak to vypadá...).

Jinak Volný je opravdu arogantní debil a místo mozku má kostku, stále mluví o vyšší moci, nic z toho není schopný ničím podložit, ale záměrně se staví do pozice ubohého obětního beránka, který nám chce říct pravdu, ale je za ní pronásledován. Jinak kdo normální by mohl kandidovat za SPD, tam budou mít asi speciální výběrové řízení 😂

30bar
11. únor 2021

@marketka_m vsechno kraj zavřít myslim nemůže ne? Můžou nechat zavřené male i velke obchody?
A nevím jestli ti vojaci muzou pomahat v nemocnicích. A jeste si vybavuju,ze Hamacek rikal,ze nelze zrychlene koupit ty antigenni testy do škol. Ze to lze jen v nouzovem stavu

hojda
11. únor 2021

@marketka_m 4 roky je volební období.

marketka_m
11. únor 2021

@30bar no to nevim..ma kraj monost zavrit maloobhod .trochu se obavam aby to vse neb,l zamer..typu ..ale kraj mohl.neudelal.proto tolik umrti

marketa11112
11. únor 2021

Aha, ten kdo nemá umělé nehty, nechodí každý mesic ke kadeřnici a neholí si knírek, je lesana? Já padám.

marketa11112
11. únor 2021

@30bar
@hojda díky. Dříve jsem to fakt slýchávala. A popravdě, teď při záblesku myšlenky, mě nenapadlo to hledat na netu. Snad mě omlouvá to, že stále odbiham k našim dětem, zvířecím miminkům a k práci do školy. A dočíst to zde zabere času až dost.

marketa11112
11. únor 2021

@marketka_m raději si kup už i jarní. 🙂

30bar
11. únor 2021

@marketa11112 bohužel no. Bylo by fajn,kdyby mrazy pomohly..

marketa11112
11. únor 2021

@30bar takže pomůže opak, horko? Tak to je jeste daleko.
Brrrr

30bar
11. únor 2021

@marketa11112 ja myslim ze ano. Rika se,ze jarem konci respirační onemocneni,virozy. Cetla jsem,ze pres léto byl covid o 40%slabsi. UV zareni pomaha, zabiji to vir. Ja uz se strašně těším na jaro ...s nadějí, ze bude lepe.

marulu
11. únor 2021

@30bar taky doufám, že s teplem bude lépe, ale zároveň se obavam toho, že virovou nálož tu máme tak velkou, že tak dobré léto jako vloni nebude. Pokud teda nestihneme dost lidí proockovat, což ale asi bohužel nehrozí. No uvidíme, zatím plánuju dovolenou, dětem tábory, ale jestli to klapne, to netuším.

30bar
11. únor 2021

@marulu ja verim,ze v kombinaci s ockovanim bude to leto dobre. Prece jen to slunicko lidi nabiji energii,travi se vice casu venku. Musime verit,ze bude lépe..a taky jsem zvedava jak na tom bude téměř Izrael...temer proockovano..

marketa11112
11. únor 2021

@30bar jojo, také jsem to teď četla. Kdo ví. Žádné plané naděje. Na druhou stranu v optimismu se žije lépe. Jsem zářný příklad. Jinak jaro miluji, je to období,kdy mám nejvíc energie a nejlepší náladu. Možná proto,že jsem se na jaře narodila.

marge_s
12. únor 2021

@30bar bude dobre. Ale ne pro Cechy. 😡
Tady se v tom budem placat dalsich par let

marketa11112
12. únor 2021

@marge_s jsem strašně zvědavá, co teď bude. Třeba se Babiš zhroutí a odstoupí? Opozice ho bude vydirat. Nebo další mrtvé svede na opozici. On to má určitě promyšlené lépe,než si myslíme.

gramar
12. únor 2021

@marketa11112 že by on odstoupil, tak tolik sebereflexe opravdu nemá 🤣
Zatím řeší co školy v pondělí a vše ostatní... Hejtmani si rvou vlas a nikdo nic neví tak to jsem zvědavá 🤣

marge_s
12. únor 2021

@marketa11112 tipuju: svede to na opozici :/ protoze tady vzdycky veci dopadnou tou nejhorsi variantou. A prida se k tomu i nejaky bizar (tak mame uz poradu s landou, jeste neco pribyde)

Ale vypada AB v posledni dobe dost nezdrave 🤣

marcicek84
12. únor 2021

Co by bylo bude dělat tabulky a ukazovat, že to bez NS nepůjde, celý víkend a budou chtít hlasovat o zavedení nového NS, ale už vytvoří to, co po nich chce opozice, jestli se k té žádosti těž přidají hejtmani a tím se tím bude muset vláda zabývat, tak je ještě šance, aby NS byl...jenže už Piráti to naznačili, že NS ano, ale ne v rukou šílence, takže tím je jasné, že chtějí, aby Babiš odstoupil, tak uvidíme kdo se nakonec uvolí, jestli Babiš, který nikdy neodstúpí, nebo opozice, která dá na žádost svých hejtmanů...
Mmch s tím staven nebezpečí to není tak snadné, protože v tom zákoně je v tomto bodě myšleno hlavně na povodně a ne na pandemii, tedy ani Vondrák v MSK ho nakonec v létě nevyhlásil, že by mu potřebné pravomoce stejně nedal, i když tehdy vláda tvrdila něco jiného, tak prostě v tom zákoně to takto napsáno úplně nebylo...

gramar
12. únor 2021

@marge_s mě by strašně zajímalo proč zrovna s Landou...?

marge_s
12. únor 2021

@gramar ja nevim 🤷🏾‍♂️ Ale uz to tu bylo: kdyz zdravotni vybor projednaval vakcinacni strategii, AB sedel ve snemovne a poslouchal landu.
Budto chce zase vyslyset “hlas lidu” nebo to tu ridi iluminati 🤣
Ne, fakt nevim

gramar
12. únor 2021

@marge_s No jak znám Dana, tak to taky může být velký špatný, on to v jádru zlé nemyslí, ale jeho styl je poněkud, no... Považuje se trochu za soudobého Kryla a s jeho fanouškovskou základnou mě to trochu děsí, aby se nám ti Blaničtí rytíři ještě nesjeli od samé radosti... 🤣🤪

marge_s
12. únor 2021

@gramar “soudobeho kryla?” 🤣🤣🤣 tak urciteeee. Blazen je to.
Jak ma Eco v jednom svym romanu: “a kazdy blazen prijde-driv nebo pozdeji- s templari” (blanickymi rytiri, iluminaty....) 🤣
Nas novy hlavni epidemiolog 🙈

marketa11112
12. únor 2021

@gramar blaničtí rytíři. 🙂.
@marge_s však jo. Odstoupení by pro něj byla prohra. Ale jak ráda bych ho viděla zhrouceného. Jsem strašně zla. 🙂).

marketa11112
12. únor 2021

Landa se zbláznil. Spíš jinak. Dochází prachy a potřebuje se zviditelnit.
A Babiš s ním chce jednat? Proboha o čem? My jsme stát šašků.

marge_s
12. únor 2021

@marketa11112 tak my vime, ze jsi neprejici a zla 🤭
Ja jeho taky. On je zodpovedny za ty mrtve, beze srandy

marketa11112
12. únor 2021

@marge_s 🙂). Celá já.

marketa11112
12. únor 2021

„Pýcha celé Polské republiky“. Vznikl detektor schopný poznat covid z dechu. - na seznamu.

hojda
12. únor 2021

Podle me ty odborniky nakonec fakt posloucha, on vi , co prijde a vi, ze s jeho pristupem uz to neodvrati, takze uz si chysta teren a ukazovacek, uz bude jen ukazovat to oni....mrtvy volic je zadny volic, takze o nejake zivoty se tu vubec nehraje....

Strana