Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@ilonne no probrat by ses měla hlavně ty, tys byla ta, která odmítla jako učitelka testování a tam to asi bylo dle tebe v pořádku, když jsi v tom neviděla smyslu a měla jsi to daleko a když to samé odmítají někteří rodiče, protože v tom nevidí smysl, tak je to dle tebe něco špatného? Hmmm, typický názor ve stylu já učím a kdo je více, takový dvojí metr. Tady nejde o mě, ale o porozumění názoru na testování, jak jsem psala, když se mají dělat účinné testy, ať dostanou děti benefit, že nemusejí mít roušky, určitě by ochota vzrostla, ono je docela divné se testovat a mít ještě roušky k tomu, to pak zjevně něco z toho nefunguje. Ale spíše asi ty antigenní testy budou jen pro forma, že, tak pak aby to testování nebylo zbytečná zátěž v rozpočtu. Tady jde pak o princip, aby ty testy byly tedy spolehlivé, když už se mají dělat...A pokud k tomu není vhodná legislativa, která po skončení NS nebude, tak jak to chceš dělat a přesvědčovat k tomu veřejnost, sama jsem zvědavá jak to dopadne a myslím, že to zase někdo podá jako žalobu k soudu a je i docela možné, že to ten někdo vyhraje, fakt se tam bijí dva práva a právě si myslím, že kdyby byly testy aby nemusely být roušky, pak je to jasná ochrana zdraví, ale když bude obojí a tedy už samotné roušky jsou ochrana zdraví, nevím jestli to ty testy ustojí...
@hojda já, že tě urážím a čím, popsala jsem způsob tvého chování vůči mně a jak tvé jednání vnímám, prostě ve mě takové pocity vyvoláváš, bohužel už to nejde potlačit...🙈
A teď co si myslíte o tomto sdílel někdo na FB:
"Děti se do škol možná vrátí, ale teprve potom se rozjede obrovský byznys s testy.
Takže si to pojďme shrnout, tak aby to pochopil každý. Jdeme na to. Náš pan premiér vlastní investiční fond, který mu spravuje jisty pán J. Janov. Pan premiér vložil do tohoto fondu 5 miliard korun, takzvaně na rozjezd😉Tenhle ten super fond, jenž má za úkol investovat a vydělávat penízky pro našeho pana premiéra. No a tenhle fond pod správou pana Janova koupil společnost Future Live.Na tom není nic špatného řeknete si. Jenže ona společnost Future live vlastní společnost Vidia diagnostic. Společnost Vidia Diagnostic vlastní 18 odběrových, testovacích míst v ČR. Což pořád není tak strašný problém 18 z celkových asi 300 odběrových míst. Jenže. Ředitelem Vidia Diagnostic cel Toporčák. A vážený pan Toporčák vlastní společnost Medicon a ta má pod sebou těch zbývajících cca 280 odběrových míst .No není to ale náhodička? Není, jen je to velmi krásně naplánováno. Takže náš pan úžasný, nejlepší pan premiér, vlastní a ovládá 300 testovacích míst. Troška matematiky na závěr. Za jeden test je účtováno VZP 1500 kč, za jeden měsíc byl v ČR uděláno cca 15 miliónů těchto testů .15miliónů krát 1500 kč je vážení přátelé 22,5 miliard českých korun za 1 měsíc. Ano čtete správně. Ještě opravdu věříte ve Virus???"
Tak jestli to je pravda, jestli lidem nejde spíše o toto...
@marcicek84 Chápu, normálně slušně odpovědět na dotaz, je vysoko nad tvou úroveň.
@marcicek84 Myslím si ,že už bys mohla umět dohledat relevantní info a nesdílet dezinformace, jako vždy.🙏 https://www.fakticke.info/ne-stat-neplati-225-m...
@hojda speciálně tobě neodpovídám raději už na nic, hlavně když se ptáš na to samé stále dokola co cca 50 stran, protože stačí, že napíšu něco trochu jinak a ty pak z toho hned začínáš člověka lynčovat, takže se nemůžeš divit, že nemám zájem...Taky si pak ráda skládáš nepravdivé příběhy vytržené z kontextu, takže o to též nemám zájem...prostě moje zkušenost s komunikace s tebou není pozitivní, bohužel...
@marcicek84 Neodpověděla jsi nikomu, ptalo se tě v minulosti víc lidí, ne jen já, takže zase jen výmluva a ještě k tomu hloupá.
@hojda nebyl čas, spoléhala jsem na tebe 🙂 nikdy nezklameš 😂 hlavně mě zaměstnáváš nesmyslnou konverzací s tebou...tak dík 💃
@hojda ale odpověděla, několikrát každému a naposledy meesha, prostě nehodlám hrát tu hru stále dokola...
@marcicek84 nebyl čas😂😂😂 oxiduješ tu celý víkend, vlastně už celý rok a nebyl čas....
Už existuje i studie na zvýšené šíření coroviru díky demonstracím.
Aktuální studie ZEW Mannheim a Humboldtovy univerzity v Berlíně prokázala, že demonstrace pořádané proti vládním opatřením proti šíření koronaviru přispívají k zvýšenému šíření viru. Význam této studie spočívá v tom, že poprvé byl kvantifikován cílový konflikt mezi omezeními práva na svobodu pohybu a zdravotněpolitickými opatřeními proti šíření infekce. Cestu na demonstrace konané 7.11.20 v Lipsku a 18.11.20 v Berlíně zajišťovaly speciální autobusy. Na základě toho bylo možné zjistit, z jakých regionů lidé přijeli. V těchto oblastech následně stoupla 7denní incidence. Vědci tvrdí, že kdyby se tyto demonstrace nekonaly, tak by v období kolem Vánoc nedošlo ke vzniku 16 - 21 000 nakažení. Nenošení roušky a nedodržování odstupu má velký vliv na veřejné zdraví. Malá skupina lidí, kteří jsou navíc v pohybu mezi regiony, tak ohrožuje pro ostatní.
@hojda mám ti za to poslat srdíčko, když ani poděkování nestačí, nebo jak? Fakt nebyl, to je opět ta tvá urputnost, tak moc mě zaměstnala, že v danou chvíli nebyl čas... 🙈🙉🙊
@marcicek84 srovnávás hrušky s jablky
@marcicek84 A nepřijde ti opravdu hloupé sdílet informace, které si neověříš? Jasně hlavně rychle sdílet, je jedno co, ale hlavně rychle....👎
@ilonne to je věc názoru, rodič to bude vidět jinak než učitel, každý má svůj úhel pohledu a i to, co je či není zbytečné, tys tehdy tvrdila, že učitelé mají příznaky, ale pak se díky antigennímu testování přišlo na hodně nakažených učitelů, tedy tvá teorie úplně padla...tedy rodiče to pak u dětí můžou vidět úplně stejně, hele jsem sama zvědavá jak se to vyvrbí a jak budou rodiče reagovat
@hojda no já jsem to sem nesdílela, jako 100 % ověřenou informaci, psala jsem o tom, jestli to je pravda....a proto jsem i psala co si o tom myslíte...tak já nevím co si tady neustále potřebuješ dokazovat...🙈🙉🙊 každopádně pak se nelze divit, že s tebou lide o ničem nemají zájem komunikovat, když pořád na někoho něčím útočíš, je to s tebou pořád stejné, žádná změna, protože lidé se nemění...
@marcicek84 Odpověď je jednoduchá, není to pravda a ověřit si to umí každý průměrně inteligentní člověk, který umí pracovat s googlem, je to otázka par vteřin, ověření by ti zabralo úplně stejný čas, jako to sem nakopírovat a vložit😉
@hojda tak sis zaprudila, snad jsi spokojená a popojedem, ne?
@marcicek84 Mě udivuje, jak skupina lidí, která ostatní označuje jako ovce, šíří dál informace aniž by použili jedinou mozkovou buňku.
jsem zvědavá na Polsko.. výrazně rozvolnili... tak co to přinese.
@marketka_m tez jsem zaznamenala a jsem na to zvedava
@hojda tys to nepochopila? 😂
@hojda to mas marny. (Pozor, ted budu trochu vic osobni, i kdyz to nemam moc ve zvyku)Marci je neco jako klaus. Dokonce to melo vlastni nazev, neco jako “kontrismus”, presne si to nepamatuju. Tihle lide si pockaji, jaky je obecny nazor a pak zacnou prohlasovat pravy opak 🤣 at uslysi cokoliv, je to spatne. A je to. Argumenty nepotrebuji, znalosti nepotrebuji, cizi vzdy neguji, i kdyby meli zaprit vlastni babicku.
🤣🤣🤣 ...je to takovy sport
@marge_s amen,ale to slovo je dost mimo,to uz nenajdes ani v cestine 2.0 🙈🙉🙊
@hojda děkuji za přesně info ohledně spojení testovacích míst a Babiše. A to,že díky demonstracím se šíří covid, jsem říkala už loni. Leze tam jen blázen. No,stačilo se podívat na záběry v telce. Nechci nikoho urazit, ale nekteri byli fakt divní.
@ilonne jinak je kravina testovat učitele a netestovat žáky. Děti je ve škole mnohonásobně víc. Z logiky vyplývá testovat všechny.
@marcicek84 a nevis ktere mam na mysli? Jak je to spravnr? Ja si zaboha nemuzu vzpomenout, jen ze to byl -ismus, ten clovek byl -ista a urcite byla predpona kontra. Taky jsem to slysela poprve v zivote, urcite to vypadalo lip nez ten muj “pokus”, ale fakt nevim 🤔 a dost me to stve
Proč není tenhle rozhovor všude možně?
Ukazuje, jak vláda řeší to nejpodstatnější: zdravotnictví. Nic za rok neudělali. Nic.
https://www.forum24.cz/primar-sokolovske-intern...
@marge_s vubec nevim,cos mela na mysli,ale to cos napsala byla fakt slatanina...
@knuffel četla jsem. Dost smutné.

@marcicek84 aha, takže místo odpovědi budeš zase urážet? Já to chápu, odpověď žádnou nemáš, tak raději vystřílíš celý svůj repertoár obvyklých postupům, ubohé jako vždy.