Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
Hele, v dubnu mám jet se synem do lázní. Do Janských. Mám s tím vůbec počítat?
@marketa11112 je to kruta pravda..uz mi psala zr svycarska kamoska..ze jsmr pro smich jako stat..ze tohle stad neni pravda..ale je.
@marketa11112 jo.lazne fici porad..omezene ale jedou..znami ted odjeli.na 6 tydnu
Do lazni to oni zajemce vezmou,ne kazdy by tam ted jel...nekteri nechteji,jini se o to rvou...
@hojda Poslední dobu jsem coronu trochu flákala ale poslouchala jsem teď nejnovější podcast od němec. virologa Drostena a přesně k tomuto se vyjadřoval, že tedy očkovaní už ten virus kolem sebe intensivně nešíří, což by byla velice pozitivní věc a proto ty možnosti, že očkovaní už nepotřebují karanténu. Mimochodem, Slováci teď upravují i cestování pro očkované ze zahraničí, snad jsou jedni z mála, pokud ne první v Evropě, taky jim ruší povinnou karanténu ale testy zatím zůstávají. Ten podcast má skoro dvě hodiny, uvidím podle časových možností jestli připravím článek. Jo a ještě se pozitivně vyjadřoval i k AstraZenece, na rozdíl od svých švýcarských kolegů.
Kdo se rve o lázně? To jsou kecy. Někdo tady nechápe, že jsou také lidé, kteří lázně potřebuji. Ne, nejezdí se tam flákat. Můj syn tam bude intenzivně makat. Jede poprvé.
@marketa11112 no měla, jenže oni by mě tam odvezli a pak bych tam stala jak debil v největších bolestech, aby pro mě přijel manžel... Jako se to stalo té nasi známé, tedy tety zname. Záchranka ji odvezla... Alergik s astmatem jako já a v nemocnici ji řekli, že ať jde domu, že ještě chodí po svých a ge ji řešit nebudou. V bolestech a když ji bylo hrozně špatně stepovala před nemocnici na manzela. Ten jim tam chtěl zdvihnout mandle, ale ona ho uklidnilauklidnila a doma pak sebou svitla, tak ji tam vezl zpátky.
Ja se do hodiny srovnala, pre kombinovala jsem všechny možný léky, až jsem upadla do spánku, ráno jsem se probudila a světě div se, byl to asi vrchol té nemoci, kumulace. Od té doby jsem se začala lepšit. Jasně od té doby furt mám nějaké obtíže, ale da se to zvládat, jen je to neprijemny. Takže já naštěstí byla prý ještě "lehký prubeh" .
@marketa11112 ještě teda zminim, že jsem ležela v polosede na gauči, v lehu jsem se dusila, takže taková rada pro ty, kterym by se hůř dýchalo v leze, nejslepsi vyklopit hrudník s hlavou vzhůru o lenoch gauce. Takhle těch 10 dní. Tu poslední šílenou noc jsem do sebe naházela prášky a řekla jsem si, že jestli se mám vzbudit, tak se vzbudím..
Očkování u nejstarších funguje, takže my si to fakt poděláme úplně zbytečně těsně před tím, než by se to vyřešilo očkováním...☹.
A tady je zajimava petice https://www.petice.com/vzkaz_rodi_vlad_r_a_parl...
@marcicek84 Díky za odkaz na petici, zase je vidět, že těch křiklounů, kteří vždycky dělají takový povyk se vším, je opravdu jen zlomek.
@hojda 🤣🤣🤣 mysli si co chces....
@orisek56 masakr. u nas je obdobný příběh, ale covid neprokázán. Jeden člen rodiny na kyslíku v nemocnici. Bez výsledné diagnózy. Zbytek doma s různými příznaky a vlastně i rozdílnými léky. Vypadá to, jak několik různých nemoci.
@marketa11112 to je teda zahada :/ mimochodem, v jedne z tech prednasek z PrF - ukazovali tabulku, na kterych sliznicich a kdy jej lze prokazat. Ani ten nosohltan neni jednoznacny 🤔
Ale to asi nebudd vas pripad, to asi mudr pozna.
@marge_s pro mě je záhada, že dvěma lidem zabrala antibiotika. Mě ne. Možná jsme fakt náhodně nemocní ve stejný čas a máme dvě rozdílné nemoci. Některé příznaky máme stejné, některé ne. Navíc tak po různu promíchané po osobách. Jo a rtg čisté, u jedné osoby nález až na CT.
@marcicek84 jj v ZŠ a SŠ je 1360 000 žáků petici podepsalo 3500 lidí..... takže jako vždycky...., už jsi dlouho nezmiňovala demonstrace, co to?
@hojda ja o ni treba nevedela,az davala odkaz na petice marketka_m ....
demonstrace stale probihaji,ty nesledujes media?
@marketa11112 to teda 😱 drzim palce
@marge_s moc dekujeme. Teď už je všem lépe.
takže stávající očkování za chvíli nic řešit nebude... https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek...
@marketa11112 je každý to má jiný i můj táta měl průběh covidu zase jiný. A ty následky po covidu, to mám furt bolesti hlavy, který třeba hodinu dají pokoj, pak zase, ted me k tomu dneska po ránu zae pálí v dutinách, bolí mě čelisti, v noci zase kašel, ráno rýma, včera celý den nic... A tak nějak si furt taková, jak já říkám rozesrata.
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/dalsi-zpri... tak a teď začnou lidé řvát, ne všichni na to budou mít, ti v tom MHD co jezdí jsou spíše ti nízkopříjmoví, prý budou našívat na roušky dvoje gumičky, to bude ještě sranda...
@marcicek84 že nařídili respirátory to se dalo čekat.. :D ale říct tak si dejte dvě roušky na sebe :D vtipné jak nic..
@orisek56 hm, me prave poslal doktor na test na cocid. uz nevi co s ti mym kaslem. v pondeli me pripadne posle na plicni. to mam fakt radost.
@marketka_m ani nemluv, taky jsem se nad tím pozastavovala, ale lidi to myslím neuklidní, spíše naopak...
@marketa11112 jsi mu měla říct, že tě pravidelně testují v práci...
@marcicek84 se stalo. Stejně chce test
@marketa11112 tak to už je k smíchu, nezlob se na mě, ale zrovna u tebe, kdy procházíš pravidelným testováním mi to přijde dost mimo...

@hojda to si děláš srandu s tou polní nemocnici?!